עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. זירת הלחימה בתחום הסייבר הולכת ומתחממת, כאשר מיליוני בני אדם הושפעו מהם ברחבי העולם, בין אם מדובר במידע רפואי מוצפן ובין אם בתחנת דלק שהושבתה. אז מי עומד מאחורי הקרבות?לכתבה

3. היי, בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות לאינטרנט, ואני עושה סקר שוק לגבי אינטרנט ADSL במהירות 4mb. כרגע ההצעה הכי טובה היא 120 ש'ח לחודש (תשתית+ספק) האם זהו מחיר סביר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by AdamS,

היי, אני מחפש את הרימיקס שיש בפרסומת של ערוץ 3. זה עם ה-Drop it like it's hot ושל האהבה נשארת. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את זה... תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. יש לי את כל הסידרה חוץ מי דיסק 1 אני מחפש אותו מישהו יודע אולי את רשימת השירים שלו? או איפה אני יכול לקבל קצת מידע עליו? או איזה תמונות מהעטיפה בקיצור משהו .... ???

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by aaviran,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nat64x,

דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by sagim194,

אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by maCr0T,

מה יש לכם? תפרטו ספציפית....

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. עדכון חדש למשחק הפופולרי מוסיף כמה וכמה פיצ'רים מעניינים, אבל גם אחד לא צפוי, ומאוד מטרידלכתבה

17. השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה

18. Started by RDragon,

אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F

19. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.