כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפי השמועה(שסביר שיהיה נכונה) , בImac pro יהיה שבב A10 Fusion שבין היתר , יהיה אחראי על עליית מערכת ההפעלה - אני מניח שזה היה ברור , אבל אפל הולכת להשתמש במעבדים שלה , לפחות לחלק מליין המחשבים שלה. מה זה אומר על עתיד x86? יהיה מעניין ..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רואה צורך בת'רד שירכז מידע על סדרות, להעברת מידע,להמלצות, לחלוקת אתרים טובים וכמו כן לחלוקת סדרות שאנו נוהגים לצפות בהן. קודם כל יש פה ריכוז של כל תאריכי היציאה של הסדרות המרכזיות בעונת הסתיו: http://www.sidereel.com/_post/164699 אני אישית נהגתי לראות האוס, THE MENTALIST, צ'אק ומדי פעם אני רואה הפמליה כשמשעמם לי. מה אתם רואים? עוד שאלה:איך אתם צורכים את הסדרות-טורנטים, הורדות ישירות, צפייה ישירה או משהו אחר שאני לא מכיר? (ת'רד זה מיועד להקפצות חוזרות ונשנות)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
היינו משוכנעים שזה יקח יותר זמן, אבל G.Skill אינה ממתינה לאף אחד - ומכריזה כבר עתה על מהירות של 8,000MT/s עבור הנפח החדש של הזכרונות הדינאמיים שצובר תאוצה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
- 1 follower
-
-
https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם טריילר מודלף באיכות גרועה לא עשה לכם את זה, הנה מספר תמונות ראשונות ורשמיות מסט צילומי סרט ה-X-Men החדש והמדובר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אחרי-ההדלפות-הנה-מבט-רשמי-ראשון-לסרט-x-men-apoca/
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כמה תוכנות אבטחה חינמיות בשביל להגן על המחשב מפני ווירוסים, תולעים וכו'. אשמח להצעות והמלצות! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הדגם של המכשיר DR7622W לפי מה שאמרו לי עדכון הקושחה אמור לתת אפשרות של כתוביות בעברית בבקשה תביאו לי לינק
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכם, 77% הנחה באתר של xtremeguard, בהזמנת 2 מוצרים ומעלה עם הקוד: 77off2 http://www.xtremeguard.com/Default.asp המשלוח שלהם לארץ עולה בערך 3$-4$. תהנו. בטעות פירסמתי בפורום כללי, אפשר להעביר לפורום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-