עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yosside,

מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by ^GunX^,

היי, אני בהתלבטות אם לקנות מסך LCD או רגיל (קונים עוד מחשב ..) , אני די הרבה על המחשב ויש לי משקפיים (לא יודע אם זה כ"כ קשור..) , אני לא משחק הרבה וגם לא רואה כ"כ הרבה סרטים על המחשב אז הקטע הזה לא מענין אותי ; מה שכן אני מצלם די הרבה והצבעים זה מה שחשוב לי , מה שבעיקר מציק לי זה האם מסך דק באמת טוב יותר לעיניים, ראיתי מסכים דקים ובאמת הם יותר נעימים לעין אבל יש כאלו שאפילו עוד יותר מציקים מאשר CRT; אשמח אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  3. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Scorpion17,

שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Green,

היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by eliil1,

שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

14. הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. http://wwitv.com/ http://beelinetv.com/ ;D

16. Started by Cereal Killer,

אשכים... זה הכל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  17. ובכן כאשר נרשמתי לאתר של astonsehll, והתחלתי לשאול שאלות, גיליתי כתובת IP של בחור רציני שעונה שם תשובות לעניין. הכתובת מפנה לאתר שלו, שעובד עם Pentium 100 עם 32Mbyte זיכרון. שימו לב למפרט המלא של מערכת הפעלה: http://80.56.233.248/server.php

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Tycoon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. שאלתי היא אם מופיע באינטרנט מחיר X על מוצר ואני מזמין אותודרך האינטרנט האם הם יכולים לומר שחלה טעות ושהמחיר הוא X+Y או שהם מחויבים למחיר ההזמנה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by X-BLADE,

אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Qtec,

כאמור - אני מחפש שיר שהווידאו שלו היה בMTV לפני כמה שנים. ( מה לעשות...) זה קליפ אנימציה כזה, תלת מימדי. בקליפ איש אחד מגיע לבורסה ומתחיל לרקוד, ואז כל האנשים נאספים סביבו ולפיו מעלים או מורידים \ מוכרים קונים מניות.. הוא רוקד ומצביע למעלה ולכל מיני כיוונים עם הידיים... בסוף הוא מפסיק לרקוד והולך או משהו..... זה כל מה שאני זוכר. מזכיר משהו למישהו? בתודה ובתקווה... Qtec

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by ביצה קשה,

אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. איפה אני יכול למצוא את הטקס פתיחה של האולימפידה?? תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.