עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פותח פורום נרגילות...שקשור בהכל כדים , ראשים , צינורות , גחלים , טבק ועוד... אם בא לכם קצת לקדם את הפורום וללמוד דברים חדשים... זאת הכתובת: הפורום נמחק תנעלו אם אתם חושבים שזה מין "פורום מתחרה" תגידו לי אני יצנזר את הכתובת...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by ofirr,

האם זה נכון שבאופן גורף/כולל עדיף לקנות מחשב נייד חדש ולא משומש? בניגוד מוחלט למחשבים נייחים, ששם לרוב יד 2 יוצא משתלם יותר ומומלץ.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…

4. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  5. http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by nehmia,

תרשמו איזה "יצירות" שלהם הכי אהבתם

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק באימיול?<

8. Started by yoncih,

מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תנקס. גיל.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. סרט הרובוטריקים מתקרב אלינו הוזכר כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226733.0 ובעוד כמה מקומות גרם לי להזכר שמזמן http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=12331&s=84d25793a46ddcfced5883c38f0b6056

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני

12. יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by iakovl,

מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by WhiteHaze,

http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage.asp?sl=HE&id=7&docid=56509.HE שימו לב שהם בורחים לכפר. איך בוצעו הצילומים, וממה נורה הטיל?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by TheReaper,

בטריילר מ2006 של GEARS OF WAR מישהו יודע מה השיר?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by harry,

שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות מכשיר נייד שמסוגל ובאיכות טובה להראות סרטים ומאפשר לשחק משחקים+ שיהיה דיי נפוץ בעולם כדי שיהיה כול מיני ג'אנק להוריד לו מהאינטרנט בהתחלה חשבתי psp אבל כול משחק או סרט עולים יקר.. ואין מצב - לפחות בנתיים- לצרוב בפורמטים שלו ואז ראיתי כול מיני מחשבי כף יד ויש כול כך הרבה סוגים, יש כאלה שנתקעים מהעברית ששמו עליהם יש כאלה שהסוללה נגמרת מהר ויש כאלה שבקושי סוליטר מסוגלים להריץ, אז אני מבקש מכול בעלי הידע פה עצה מה לבחור? מומלץ שהיה כניסה לכרטיסי sd בגלל שהם זולים שיהיה אפשרות לראות סרטים ולא על מסך 2.5 אינץ ואפשרות להריץ משחקים כול תוספת מעבר לזה מבורכת תודה רבה נא להעביר בבקשה במקרה של פורום מתאים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. לא יודע אם שמתם לב או לא..אבל היום נעשו שתי הסטוריות- 1. מכבי ת"א עלתה לליגת האלופות בפעם ה1 בישראל שקבוצה עולה החל מהסיבוב השלישי לליגת האלופות אחרי נצחונות הסטורים על הלסינקי ועל פאוק סלוניקי וגל פרידמן, עשה הסטוריה כשזכה בפעםה ראשונה עבור ישראל במדלית זהב באולימפיאדה.. בכל מקרה מה דעתכם? אני חשוב שמכבי ת"א יכולה להמשיך את היכולת הטובה ולעלות משלב הבתים ל16 הגדולות של אירופה..הכל תלוי בהגרלה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

23. Started by Yaniv11,

למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Lirux,

אחותי הפאקצה הזאת רוצה את השיר הזה: http://rapidshare.com/files/44177554/_L7M4V30.mp3 מישהו יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by super-MC,

חבל שאני יקדים בדיבורים תיצפו בזה למאמינים ובעיקר ללא מאמינים סרט חובה http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9371&CategoryID=9&SubID=9030 אני מצפה לביקורות תודה

דיונים חדשים בפורומים