כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום בבוקר עלתה לרשת הכתבה הזאת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006391,00.html אם תשימו לב, באפור בגדול כתוב יום-הולדת מאוחר. מי שקרא את הכתבה בבוקר, ודאי יודע, ומי שלא, דעו לכם, שהיה כתוב שם יום-הולדת מאוחרת. בהיותי מניאק עוקצני, שלחתי להם תגובה צינית ומזלזלת שאני מעדיף שלא להעלות לפורום מכובד זה. וראו זה פלא, הטעות תוקנה! (ואפילו לא קבלתי קרדיט :-\). שיהיה סופשבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסרט הגרנדיוזי השני של יקום ה-DC Comics לשנת 2016 מקבל חשיפה של 2.5 דקות וגורר השוואות לשומרי הגלקסיה של המתחרה בעוד כחודשיים אנחנו נקבל את הסרט המדובר Batman v Superman, אשר מיועד להוות את קרש הקפיצה של אולפני האחים וורנר אל עבר יקום קולנועי מחובר ומקושר כמו זה שיצרה לעצמה Marvel במהלך העשור האחרון ובהצלחה כבירה – אך נכון לעכשיו, נראה שהסרט המעניין ביותר של הסטודיו בתחום הקומיקס הוא דווקא זה שמגיע אלינו בחודש אוגוסט, בכיכובם של האנטי גיבורים מעולם הקומיקס של DC. הסרט המדובר הוא Suicide Squad, שמתיימר ליצור לנו ג'וקר חדש עם ג'ראד לטו אשר לא יחוויר לצד הופעתו האגדית של הית' לדג'ר בתפקיד – וכעת אנחנו מקבלים טריילר מלא ראשון עבורו, כשמסתבר שכל מה שראינו עד עתה היה …
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-2117130312975963808&q=smart+car http://youtube.com/watch?v=wXnW_Me-w5w&search=smart%20car%20crash
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם אתה מכירים חנויות בבירות הנל שיהיה שווה לי לקנות שם נגן אמפי3 (Ipod or Iriver) בזול... אם כן איפה? וכמה יעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון (חודש) קרו לי הרבה מקרים של ניתוקים מהאינטרנט, במיוחד בלילות, למרות שקרה גם מספר פעמים ביום. עד עכשיו... לא קרו לי כמעט בעיות של ניתוקים, לעוד מישהו זה קורה בזמן האחרון? ??? בדקתי את המחשב וזה לא בעיה אצלי במאה אחוז, לא התקנתי שום תוכנה שיכולה להפריע ואם אנו עוסקים בתחום הזה עכשיו.. כמה אתם משלמים על חיבור האינטרנט ואיזה מהירות ? אני למשל משלם 39 לבין לאומי ו 40 לבזק על 1.5 ADSL כמובן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שנותן שירות של שיתוף אלבום תמונות בחינם בעל נפח גדול(300 מגה ומעלה)? כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים 50 מגה אודה לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קודם כל המלצה שלי frou frou - holding out fora hero שיר מדהים מהפס קול של שרק 2 אולי לא יצירה אומנותית אבל מיחוד ויפה מאוד חבל לא לבדוק, לא כל יום שומעים מוזיקה כזאת. עכשיו לשאלה- מישהו מכיר את הזמרת\להקה המעולה הזאת frou frou? אם כן אפשר לקבל את השם של הדיסק האחרון שלהם\שלה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! אני צריך המלצות לבצפר למכונאות רכב באזור המרכז לכיתה ט'.!! תודה אחים שלי.!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-