כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מה דעתכם על המגבר הזה http://www.music123.com/Behringer-V-Tone-GMX-1200H-i153722.music איך הוא ? ובבקשה .. רק מי שמבין שיענה ... זה די דחוף
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים. פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם. האם הוא טוב יותר ממראדונה?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הוא מתחיל לעלות תמונות ורושם שהוא נכשל להתחבר לשרת איך פותרים? Aviko
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר, לפני איזה חודשיים-שלוש, ה"הלמו" עוכב ע"י המשטרה לאיזה תקופת זמן ואז באתר שלו http://halemo.net, היו המון פרטים עסיסיים על המשטרה, ועל התקלויות שלו עם שוטרים וכו' עכשיו אני נכנס לשם ולא מוצא בשום מקום יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-