כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
-
אני רץ לחפש בבוידעם http://www.abcresellers.bigstep.com/catalog.html
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סט ששמעתי אתמול באחת מתחנות הרדיו הווירטואליות ופשוט נדהמתי מהאיכות שלו. הולדן בעבר השאיר עלי רושם מאוד שלילי בכל הנוגע להופעות שלו, אבל הסט הזה... אין מילים לתאר. בלי שום ספק, אחד מהסטים היותר מדהימים ששמעתי בחיי, מוזיקה אלקטרונית במיטבה! James Holden - Balance 005 - CD1 71:14 James Holden - Balance 005 - CD2 62:11 מומלץ בשיא החום!!! *לפרטים נוספים על "ילד הפלא" - http://www.jamesholden.org.uk
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
כל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא די מזכיר לי את השיר של ALIEN ANT FARM-Smooth Criminal ... צעקות די דומות וקצב מהיר, משמיעים הרבה ברדיו, אני יודע שאלו קצת פרטים אבל אולי למישהו יש רעיון? תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
של החברות הבאות: gateway Asus Acer fujitsu-siemens Nec אם אפשר גם טלפון או אתר אינטרנט שלהם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית, אני בכיתה י"א ומי שמבין זה אומר שזאת שנת עבודת הגמר. הבעיה אצלי היא שאין לי שמץ של מושג על מה לעשות את העבודה. אני רוצה לעשות אותה בנושא המחשבים (הכיוון הכללי שלי), אבל אין לי בדיוק נושא ממוקד יותר. אני אשמח אם תתנו לי רעיונות לעבודת גמר, אפילו רעיונות שלא בנושא המחשבים..
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-