עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NerVo,

אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים. אני אוהב את התחום ומתמצע בו גם לא רע בכלל. הבעיה שיש רק שתי תארים ראשונים: מדעי המחשב ו-מהנדס תוכנה. מדעי המחשב לפי מה ששמעתי לומדים קצת מכל דבר, ומהנדס תוכנה זה די משעמם, לבדוק סקריפטים ותוכנות (שמעתי מאנשים שעושים את זה, למרות שהם אומרים שהם אוהבים לשבת כל היום מול המחשב ולעשות את זה) השאלה שלי מה עדיף לי ללמוד, בוא נגיד שלא תואר אולי הנדסאי, חשבתי על קורס ברשתות אבל אז אחרי הרבה דיבורים עם אנשים ויתרתי על הרעיון. מה כדאי ללמוד ? מה באמת הולך טוב בשוק? תודה לכל האנשים שיציעו ויסבירו את עצמם !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום ברצוני ללמוד לנגן על גיטרה. רציתי לדעת האם זה מאוחר מידי בשבילי כבר להתחיל ללמוד? אני בן 17. אם זה לא מאוחר מידי אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. האם אני צריך מורה או שאני יכול ללמוד לבד/בעזרת חבר? 2. ברצוני ללמוד על גיטרה חשמלית האם כדי בהתחלה ללמוד לנגן על קלאסית? 3. הממ יש אולי המלצות או הצעות כל שהן? =) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי לא הרבה יוצא לי מהידע והקישורים שיש לי במחשבים קצת תיקונים פה ושם משפחה וכאלה קצת מודינג , אבל מעבר לזה לא ממש יוצא.. לכן חשבתי להתחיל לתקן מחשבים בבתים לבוא לקחת לעשות תיקונים למחשבים מקולקלים לשדרג וכאלה .. פה בעיר יש שני חנויות מחשבים בילבד ושניהם גנבים לדוגמא: אחד מהם רצה למכור לי AGP X1650 ב480 שקל (מה שאומר שעם מחיר זול אני אוכל להצליח) מלבד כרטיסי ביקור ומחירים זולים במיוחד יש טיפים מסוימים להצלחה ולפירסום?

• 54 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Rondh,

לשום לכולם פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לכמה שיותר עוקבים ופרגונים ובטח שצפיות מצדכם. כרגע משחק בעיקר וורזון וזה התוכן שאני מעלה אבל בטוח בקרוב יצאו משחקים חדשים ואשחק גם בהם ואעלה ואסקר כל מה שצריך . מקבל ביקורות לכל הצדדים כדי ללמוד ולהתשפר זה הסרטון האחרון שהעלתי: אשמח גם אם תראו את הערוץ עצמו ותפרגנו בעוקב https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

8. היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…

9. מה אני אמור לרשום ? ORIGAMI לא הולך.

10. מודרים יקרים, עידן המודינג שלי עבר ממזמן ועכשיו אני מתעסק בדברים אחרים. בקיצור ולעניין, אני רוצה לחתוך את הגריל בתמונה הבאה מה שבאדום, זה 12 חיתוכים. איזה מספר ראש טוב לחתוך פלסטיק ? ואיזה מספר ראש אחר כך טוב לשייף ולהחליק את הגבעות בפלסטיק ? כמו כן אם יש לכם עצות יתקבלו בברכה. אה כן שכחתי... תגובות בבקשה רק מבעלי ניסיון ומבינים בנושא! כל הילדים פה תודה אבל לא תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by asaf16,

אז ככה, אני התגייסתי בראשון לנובמבר לנ"מ, הגעתי עם מוטיבציה ורצון לתרום למדינה וכו' וכו', במהלך שלוש השבועות האחרונים הגעתי למסקנה שאני עוד מעט משתגע שם, ושקרבי לא בשבילי. נתתי צ'אנס, אני רואה שזה לא הולך. אז האשכול הבא לא מיועד לשיכנועים של "תישאר, אתה עוד תאהב את זה" וכאלה, אלא רק דרכים לעוף משם, ובהקדם האפשרי. (אם אפשר, אז בלי קב"ן, כי אני מעדיף שסעיף נפשי יהווה אופציה אחרונה) תודה

• 77 תגובות
    • 7.4k צפיות
  12. Started by shnozlid,

קיצר אנחנו מתלבטים בין כמה איים קוס/נאפה/איוס. התלבטות היא איפה יש יותר מסיבות איפה יש פחות ערסים וכדומה. למישו שהיה באחד מהקומות יכול להמליץ או לבקר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מדפיס בערך 60 עמודים בחודש, גם שחור וגם צבעוני.הדבר החשוב לי ביותר חוץ טיב ההדפסה, ומחיר הדיו, זה גודל המדפסת. חשוב לי שתהיה קטנה כי אן לי מקום. אודה עם תמליצו לי, עם בכלל קיים דבר כזה. קטן, טוב ולא יקר.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  14. אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…

16. מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק). ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19 אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  19. + ספר אם צריך שהחומר יהיה כמו שמלמדים במכללות לדוגמה: https://www.johnbryce.co.il/training-courses/ניהול-רשתות-תקשורת-ותשתיות-ענן-–-mcsa איזה קורסים אני צריך לקחת? https://www.cbtnuggets.com/search האם ניתן לגשת למבחן עצמאית וכמה זה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי הרבה חברים שמנגנים על גיטרה וזה מושך גם אותי מאוד מפני שאני טיפוס מאוד מוזיקלי עכשיו רציתי לדעת כמו עולה גיטרה קודם כול. וכמה צריך ללמוד בשביל להגיע לרמה כזאת למשל? http://www.youtube.com/watch?v=RN_Dg0t0XUQ תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MODI,

היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, כבר כמה שנים שאני מפנטז על ללמוד לנגן על גיטרה... אבל באזרחות תמיד מצאתי משהו חשוב יותר לעשות מאשר לשבת ולחפור על אקורדים בגיטרה, ולכן גם לא התעמקתי בזה אף פעם וויתרתי ממש קצת זמן אחרי שהתחלתי ללמוד בכל פעם. בקיצור,עכשיו אני בצבא כבר מספיק זמן, ופתאום באה לי המוזה שבא לי להביא גיטרה לבסיס וללמוד לנגן. עכשיו, מכיוון ואני עושה 11\3 קבוע, יש לי מספיק זמן להיות תקוע בבסיס ובהחלט מספיק שבתות נטולות כל. בקיצווווווווור- אני מחפש ספרים טובים ללימוד עצמי ואתרים שאני אוכל להדפיס מהם דפים [אין אינטרנט אזרחי בבסיס] חוץ מזה, מה עוד הייתם ממליצים? ציוד נלווה? משהו? אגב, לכל המתחכמים למיניהם, אני רוצה ללמוד על גיטרה קלאסית. [אלא אם מצאתם דרך יצירתית להכניס מגבר וגיטרה חשמלי…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by J0n1,

אני בן 16 ומעונין ללמוד סינית. מצאתי כמה מורים אבל אלו שיעורים פרטיים והם רוצים 120 שקל לשעה מקומות אחרים לא מקבלים נוער. איפה אפשר למצוא באזור המרכז מרכז ללימוד שפות?

• 62 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Morphine,

תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.