עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by צוות האתר,

לכתבה

4. Started by צוות האתר,

לכתבה

5. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. לא בטוח שבשנת 2022 יש מקום לאתר פורנו שמהווה אכסנייה לסחר בנשים, לניצול קטינים, להתעללות, לאונס ולהפצת תכנים מיניים ללא אישור המצולמים. התפטרותם של מנכ"ל וסמנכ"ל פורנהאב היא רק העדות האחרונה לקרע שהולך ונפער במזרן המטונף הזהלכתבה

8. שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.

9. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אחרי ציפייה ארוכה, נטפליקס שחררה הצצה אמיתית לעונה האחרונה של סדרת הלהיט. כל הפרטים וגם - מהם הספוילרים שדלפו לרשת?לכתבה

12. ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. לא יודע כמה זה המקום אבל אני אנסה בכל זאת אני צריך מכונת כביסה לבית תקציב 2500 שקל סחיטה 1000 סל"ד מינימום 6 קילו פתח קדמי רצוי מחברה גרמנית תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…

15. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

17. Started by SilentBob,

בשבוע האחרון נראה היה כי הפרק הבא בסדרת מלחמת הכוכבים ייאבק ראש בראש בפרק ההמשך של הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, אך כעת מסתמן כי התחרות הזאת תגיע רק אי שם בשנת 2018 כמו בהרבה תחומים בחיים, גם בהוליווד יודעים שטיימינג הוא הכל, וקליעה לתאריך השקה אפקטיבי, נוח ופופולרי תוכל להוות את ההבדל בין הצלחה גדולה לכשלון צורם עבור סרט. זו ללא ספק אחת הסיבות המרכזיות שבגללן באולפני דיסני הודיעו לאחרונה כי פרק 8 של מלחמת הכוכבים, השני בטרילוגיה שהחל 'הכוח מתעורר' השנה – לא יגיע במהלך חודש מאי 2017 כמתוכנן, אלא באמצע חודש דצמבר 2017, בנסיון לשחזר את התזמון הנהדר שסיפק לפרק 7 הצלחה פנומנלית השנה. עצם ההכרזה העציבה חלק מהמעריצים האדוקים, שללא ספק כבר הכינו טבלאות ייאוש לשנה וחצי …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Henz16,

שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by iakovl,

רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by rikus,

http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים