כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, תקראו ע"ז כאן, השתתפתי לפני חודשיים וזכיתי קיבלתי ספרים (שלחו לי ישירות מ AMAZON לארץ), וזה שווה. http://tzalafcomputers.info/?p=79 בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נגן וידאו (קלטות..) יש איזושהי דרך להעביר מה שאני רואה (הכוונה להקליט) דרך הוידאו למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מנגן בגיטרה כבר שנתיים בערך, קלאסית חשמלית ואקוסטית (יש בי אהבה לכל אחת מהן), בעיקר לומד לבד מהאינטרנט וקצת מחברים החלטתי שהגיע הזמן להתקדם בעזרת מורה אז אם יש לכם המלצה למורה שנמצא ברחובות או לכזה שמגיע לתלמידים שלו, אנא המליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סופ"ש שקט לכולם! והפעם בתפריט - הגרלה לגולשי האתר שיש ברשותם מוצר של MSI! http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout אין לכם מוצר של MSI עוד? זה הזמן לקנות, ולהיכנס להגרלה על מוצרים נוספים. זה לא משנה אם זה מחשב נייד, לוח אם, כרטיס מסך או עכבר אופטי - כל מוצר נחשב! בהצלחה לכולם....
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.facebook.com/SelfEmployedRights like
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שאני מנסה ליצור קשר במייל עם מוכר ולא עובד. מכמה מחשבים ודפדפנים. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-