כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אם וכאשר האינטרנט ברוסיה יהיה מבודד מהרשת העולמית, בדומה למה שקורה כבר עכשיו בסין הקומוניסטית, אפשר להניח שמדינות נוספות תלכנה בעקבותיה, ביניהן אולי גם כמה דמוקרטיות. עתיד החופש המקוון של אזרחי העולם תלוי, במידה רבה, בהצלחתו של הניסוי המטריד הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 312 צפיות
-
-
קבוצת חוקרים מאוניברסיטת נאנג'ינג ומהאוניברסיטה למדעים וטכנולוגיה בסין פיתחו ניסוי שבחן מודל לאנרגיה האפלה. תוצאות הניסוי שללו את המודל המדובר שניבא כוח חמישי יסודי בטבע.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
-
-
http://www.p-c.co.il/index.php אם מישהו התנסה איתם ובפרט עם שירותי השחזור שלהם, אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות ושליליות. תודה
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תיאורטית מוקצבות 5 דקות לפתירת השאלה, ככה שבטח יש כאן איזה טריק שלא הצלחתי לעלות עליו. אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 21:00:40 בסוף הסתדרתי...וזאת אכן שאלה מכשילה. 4 התשובות הראשונות לא קבילות משיקולי מימדים.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים היום התחלתי בשעה טובה את לימודי האקדמאים באוניברסיטת בר אילן בחוג לכלכלה. מכיוון שבחופש די התעצלתי, ולא למדתי למבחן אמי"ר באנגלית...נדרש ממני לעבור קורס מייסר ומעצבן. בתור מטלה ראשונה בקורס, המרצה ביקשה שנביא לה קטע ברמה אקדמאית בכל נושא שנבחר בהיקף של 6-8 עמודים. אני אישית מעדיף שזה יהיה קטע עם נושא טכני/מדעי/טכנולוגי ולא משהו משעמם והומני כמו שהמרצה כיוונה אותנו. אז חברים יקרים, אם יש לך משהו בשבילי, זרקו עצם לסטודנט נזקק :'( ואם למישהו יש משהו מתורגם ומוכן לתרום, מה טוב... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא כל מיני באגים בדמקה, אז מי שבא לו שישחק ויהנה עריכה: זה אחרי תיקון קטן http://download.yousendit.com/CF4F017279C9043E [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אנשי טייסת 391 האמריקאית נשלחו לאפגניסטן כדי לנקום על פיגועי ה-11 בספטמבר, במה שהפך לשרשרת הפצצות כאוטית ובלתי צפויה. כך יצאו שני צוותים לגיחה שמתחה את גבול היכולת האנושיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 232 צפיות
-
-
-
למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-