עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by jokoono,

מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה מיוחד ושונה לכן פרסמתי את זה פה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by GIlan,

אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by computer_freak,

היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by BlackTalon,

עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. אחרי עשורים שבהם שלטה ללא עוררין בשוק שואבי האבק הרובוטיים והפכה לשם גנרי, חברת iRobot האמריקאית נכנעה ללחץ הפיננסי והתחרות הסינית הגואה, ומוכרת את נכסיה ליצרנית הקבלנית שלה - Picea Robotics, שתהפוך אותה לחברה פרטיתלכתבה

10. מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by YAIR,

http://www.mideasttruth.com/terror.html

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. Started by Bebush,

13. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by pssheba,

אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

אני מניח שחלקכם מכיר.. לאלו שלא ממש לא ציפיתי לסוף הזה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by subarel,

היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות. טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס. מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?

• 72 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Jonnyboy,

שלום, אני בן 12 והסדרה האהובה עליי היא דוקטור הו. כפי שרובכם וודאי יודעים דוקטור הו הינה סדרת מתח-אימה-מדע"ב אני לא מצליח להפסיק לראות אותה, אבל כל לילה שבו אני רואה אותה אני לא מצליח להרדם, לרוב מתעורר באמצע הלילה מפחד. עכשיו 3 ואין לי מושג מה לעשות עם זה. אפשר בבקשה את עזרתכם. כי בינתיים אני לא מצליח להרדם וזה משפיע על הלימודים וההתנהגות בבית הספר. וגם על החיים עצמם.

• 79 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים