עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.rathergood.com/gaybar/ ;D

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by Iv0ry,

4. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שמעתי שאסור לשתות מעל 3 פחיות ביום. זה נכון? יש איזה סכנה או שאפשר לשתות את זה כמו מים? פעם שמעתי שמישהו מת לאחר ששתה כמה פחיות ביום אחד. זה מלחיץ אותי כי אני שותה הרבה כאלה כי זה הדבר היחיד שבאמת עוזר לי להרגיש עירני וללמוד, אחרת אני נרדם על הספרים.

6. Started by WildFire,

למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by JAMOOS GADOL,

כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

https://www.rdio.com/ כאשר חינמי מנגן 192 kbps ונראה שעשו את זה באיכות די טובה . בשביל יותר איכות או פונקציות יש לשלם תשלום חודשי .

10. Started by Amir c,

http://radiownz.hopto.org:8000/listen.pls זה הכתובת.. אם אתם יכולים לתמוך בנו במירק בשרת של Qnet #RadiOwnz תנו תגובות על השידור ! ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by dante123,

מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, שהדבר העיקרי שאני צריך ממנו הוא האפשרות לכבל AUX (כרגע יש לי רדיו דיסק ישן). 1) מבחינת הבדלי המחירים, ההבדל בין רדיו דיסק של 200 שקל או 2000 שקל טמון בפונקציות שיש בתוכו? או שזה גם משפיע על איכות הסאונד? 2) קניה מחו''ל- האם שווה את ההפרשים, האם יתכנו בעיות של חשמל במתכונת אמריקאית (לצורך העניין) שלא יתאים לרכב אירופאי, וכן הלאה. 3) המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shimi 1,

שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. Started by Tomerico,

שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zachbachar,

אהלן! לפני כמה ימים עברתי טסט ואני לא יכול לנהוג במכונית בלי מוזיקה נורמאלית-המערכת הנוכחית לא קוראת דיסקים. אז אני מתכוון לקנות רדיו דיסק בסביבות ה400-700 שקל.מישהו יכול להמליץ על משהו? בעיקרון אני רוצה להפעיל דיסקים צרובים ושישמעו סבבה ואני ממש אעדיף שיהיה שם חיבור לאייפוד-מישהו יכול להסביר לי קצת על זה? איזה חיבור צריך,כבלים וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני (מהדגמים החדשים) שיש בו אפשרות של כתיבת הדיסק ושל כתיבת שם השיר ואין לו את החוברת של הרדיו דיסק מישהו יודע איך כותבים????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by idofr,

היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tomerco,

http://80.230.196.225%20:8000/listen.pls

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

אני משוגע על זה! אז אם יש טופי יש גורילה והרפקתאות מתקתקות!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TAsraf,

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Keman,

הנה הוא: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by nehmia,

נכון יש את הרובי אוויר שיורים כדורי פלסטיק קטנים כאילה... אז קיצר איפה אפשר לקנות אותם?

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by pizzaguy,

האם כל אחד יכול לעשות רשיון לרובה אוויר? מאיזה גיל מותר? מה צריך לדעת? לאן צריך לפנות ? כמה זה עולה? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.