כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מצנם הגיימינג של Razer, הכרית החכמה, הבדיחה של רשת H&M על חשבונו של יוצר הפייסבוק ועוד מהמיטב של גוגל: הנה הן המתיחות המוצלחות ביותר עבור יום הכזבים הבינלאומי לשנת 2016 "חג" האחד באפריל 2016 הגיע לסיומו בכל רחבי העולם, וזה הזמן שלנו לסכם – ולהביא לכם את המיטב של מתיחות האינטרנט הטכנולוגיות, בנוסף לאלו החביבות שכבר הצגנו לכם אתמול. בדיחה אחת הגיעה מכיוונה של רשת הבגדים השבדית H&M, שהחליטה להתבדח על חשבון המלתחה המאוד אפורה (תרתי משמע) של יוצר פייסבוק מארק צוקרברג, עם שיתוף פעולה שיאפשר לכם להתלבש כמו המיליארדר הצעיר – עם שבע חולצות טי-שירט בצבע אפור לא ברור ומכנס ג'ינס בודד, כמובן. Dress for Success חברת גיבוי המידע Backblaze יצרה ג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כרגע לפי פורום מפרטים המחשב הכי משתלם מבוסס על מעבד E8400, שזה מעבד כבר ישן(יחסית) מתי אתם צופים שיתחיל להיות משתלם לקנות מעבדי מרובע ליבות(מבחינות עלות-תועלת), נגיד עוד חצי שנה,שנה,שנה וחצי?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מכיוון שהלך לי הארד דיסק של 250GB מלא דברים שיש בו וקניתי חדש והכל ריק ואני רוצה לשים תמונות ברמה גובה אם אפשר 3 אתרים של תמונות באיכות HD בתודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
החרא הזה בקושי נכנס לראש למישהו עזרה השיטה של לשמוע את המילים בMP3 בזמן השינה או שזה בולשיט?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
סרט חדש עם מעט מאוד קצוות חוט ברשת בנוגע לשם של הסרט ומה מסתתר מאחוריו http://imdb.com/title/tt1060277/ http://www.1-18-08.com הטריילר נראה חזק
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השאלה הנשאלת היא מה יותר איכותי - וודקה סמירנוף או אבסולוט?[הפשוטות ביותר שאפשר לקנות..]
-
- 43 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי צו גיוס ל15 יולי. עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!.. הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני.. האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים. תודה מראש.
-
ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לנקות נשארים סימנים שמפריעים לראייה. איך אפשר לנקות בצורה חלקה?
-
- 10 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-