כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי את הידיעה הזו לפני כמה דקות בחדשות ערוץ 10, והעסק הזה כ"כ :pissed: ! מילא באזרחי, שם עדיין לא יצאו מהשוק של ווינדואוס 95, HOW THE F**CK מאפשרים לחיזבלאט להגיע למחשבי צה"ל ?!! כאילו הם לא שמעו על הצפנות ? ולא, WEP לא נחשב . אני לא מבין איך בשנת 2006, לא מצליחים לעצור חיזבלון עם לאפטופ וכרטיס רשת ?!! איפה כל יחידות המודיעין המפוצצות ?! גרר..... אני ממש מחזיק את עצמי.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלומות, רציתי לחלוק איתכם חוויה לא נעימה, ואולי יתפתח בעקבותה דיון. לפני כשבועיים לערך התחלתי לעבוד במקום מסויים שאת שמו לא אזכיר מסיבות מאוד ברורות. הופניתי למקום על ידי חבר שלי שעובד שם כבר זמן רב ומאוד מרוצה. כבר מלכתחילה ידעתי כי ה"בעלים" שהוא גם המנהל הוא בן אדם טיפה משונה, כאשר הנקודה הבולטת ביותר הייתה כי הוא עובד לפי "תורתו העסקית" של מר ל.רון האברד, הלא הוא "אבי" דת הסיינטולוגיה. לא ייחסתי לנתון זה יותר מדי חשיבות, שכן אני מאמין גדול ב"איש איש באמונתו יחיה", וכל עוד הוא לא מנסה לשכנע אותי להצטרף למשהו, הכל בסדר מבחינתי - שיהיה בודהיסט מוסלמי עם נגיעות של הדת האצטקית מבחינתי. עבדתי בערך כשבוע כאשר הבעלים היה מאוד מרוצה מן העבודה, וכך גם הלקוחות, התחלתי להתחבר עם ה…
-
- 49 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה מה שקורה ביפן בקרוב בישראל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110136
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מצנם הגיימינג של Razer, הכרית החכמה, הבדיחה של רשת H&M על חשבונו של יוצר הפייסבוק ועוד מהמיטב של גוגל: הנה הן המתיחות המוצלחות ביותר עבור יום הכזבים הבינלאומי לשנת 2016 "חג" האחד באפריל 2016 הגיע לסיומו בכל רחבי העולם, וזה הזמן שלנו לסכם – ולהביא לכם את המיטב של מתיחות האינטרנט הטכנולוגיות, בנוסף לאלו החביבות שכבר הצגנו לכם אתמול. בדיחה אחת הגיעה מכיוונה של רשת הבגדים השבדית H&M, שהחליטה להתבדח על חשבון המלתחה המאוד אפורה (תרתי משמע) של יוצר פייסבוק מארק צוקרברג, עם שיתוף פעולה שיאפשר לכם להתלבש כמו המיליארדר הצעיר – עם שבע חולצות טי-שירט בצבע אפור לא ברור ומכנס ג'ינס בודד, כמובן. Dress for Success חברת גיבוי המידע Backblaze יצרה ג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כרגע לפי פורום מפרטים המחשב הכי משתלם מבוסס על מעבד E8400, שזה מעבד כבר ישן(יחסית) מתי אתם צופים שיתחיל להיות משתלם לקנות מעבדי מרובע ליבות(מבחינות עלות-תועלת), נגיד עוד חצי שנה,שנה,שנה וחצי?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
מישהו יודע באיזה שעה הבגרות במדעי המחשב מחר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-