עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. לפני כמה זמן קיבלתי בדואר מכתב תהכנס לאתר של חיל מודיעין ולמלא את הטופס הזה של גאמ''א (איפה שמסמנים שפות תוכנה שיודעים וכל מיני דברים כאלה). בעקבות כך קיבלתי זימון לגשת לת"א לצורך מיונים. שאלתי היא האם קיבלתי את הזימון הזה כי עברתי את המיון הראשוני? או שכל מי שממלא את הטופס באינטרנט מקבל זימון? במידה ולא כל אחד מקבל את זה, כמה אנשים כבר כן מקבלים? איך אני יודע מהם הסיכויים שלי בערך להתקבל לשם. אם יש פה אנשים שהתקבלו, אשמח לשמוע מה הם חווה במהלך המיונים, מה אני צריך לדעת ואיזה סוג אנשים הם לדעתם (ובכנות אה? ). אני ממש רוצה להתקבל לשם אבל אני לא אוהב ולא מבין בתיכנות במיוחד. אני יותר בקטע של חומרה מה שנקרא... מאוד אוהב תנושא, חופר באתר הזה כל יום במשך זמן אר…

2. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע מקוצר ומסוכם בעברית על מטריקס 1 2 כמה תאוריות דרך אגב חבר שלי טוען שהעולם האמיתי זה בעצם עוד מטריקס וזה בעצם מטריקס בתוך מטריקס זה נכון?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by kisin,

מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

מישהו זוכר ? ;D http://leech.dk/dengdeng.swf

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  6. לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אני יושב לאכול ארוחת ערב, פותח עיתון(מוסף השבת של מעריב) ומתחיל לדפדף מגיע למדור הסאטירה: "התופעה מתפשטת: בעל תבע לדין את אישתו על זיוף קולות!" מזל שבדיוק סיימתי ת'ביס.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by etz,

אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by someone,

למישהו יש כללים לכתיבת חיבור? (איך לכתוב סיכום ופתיחה בין היתר, מה אסור ומה מותר, באיזה מבנה.... ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ax+4y=2a+4 4x+ay=-a מצאתי את ה-Y והוא נכון, אבל אני לא מצליח להציב כמו שצריך כדי למצוא את ה X.... בני גורן-ארור תהיה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אז ככה, אני לומד פיסיקה עכשיו וקצת מתקשה להבין את החומר. אשמח אם תסבירו לי בעזרת איזו נוסחה אני מוצא את מקדם ההתפשטות של חומר מסוים.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by SD Project,

אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסרי…

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3116282 יש סרטון נחמד המסביר מי נגד מי ולמה. ו...... כמה שיטות ( על אחריותכם ) לשימור / החייה של הסוללות.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by בני סלע,

:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by Klayhamn,

שלום רציתי לנסות ולפתח דיון פילוסופי קטן, לכל המעוניין לפני כמה שנים התעמקתי בשאלה שבנדון, והגעתי למסקנה חד-משמעית לגבי התשובה לשאלה רציתי לנסות לפתח כאן את הדיון ולשמוע אולי דעות/גישות מעניינות לעניין בכל מקרה - השאלה המדוייקת היא כזו: אם עץ נופל ביער, ואין איש (כלומר אין שום יצור חי) שישמע אותו, האם הוא בכל זאת משמיע קול? שימו לב שהשאלה היא לא טריוויאלית - כלומר, התשובה לא מובנית מאליה (מסיבות שונות).

• 70 תגובות
    • 15.7k צפיות
  21. אין כמו לשטוף קצת את העיניים בשביל להתפנק כמו שצריך בסוף השבוע: שיהיה סוף שבוע טוב חברה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Ewingum,

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by ofergpr,

תגובות..........

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by darkman,

http://maddox.xmission.com/beatkid4.jpg הנה אבא בא!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.