עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Kenny,

טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אורח

קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by lazy-bones,

שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  5. Started by gshhar,

דרדסטלנים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  6. אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by poi212003,

אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by frenzy,

http://laget.kicks-ass.net/pingvin/ אם משעמם הוא יכול לעזור

• 110 תגובות
    • 9.7k צפיות
  10. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל. FREE HOST ONLY

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by desert,

האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by CaRTeR,

מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. טוב, אני כבר מודיע כי ההודעה הזאתי ארוכה(קצת), אבל ישנן כמה שאלות שאני רוצה לדעת כבר כמה זמן, מכיוון שיש פה קובצה גדולה, די גדולה, של אנשים מגיל 18+, חיילים, וכו'.., רציתי לדעת כמה דברים, אח שלי אחרי בית ספר הלך לאוניברסיטה ל3 שנים והוציא תאור ראשון, הוא היה במסגרת העתודה (אם ככה רשומים), אחר כך הוא הלך לקורס קציינים, אגב היום היה טקס סיום, הוא קיבל סיכת נ.מ, נראה לי קוראים לזה ככה, ועכשיו הוא נראה לי הולך לעוד שלושה חודשים של השלמה או לא יודע מה קורה שם.. בקיצור, אני גם מעוניין להוציא תאור כבר בגיל 21, ואחר כך לעבור קורס קציינים, למרות שזה רחוק ממני קצת, אני רוצה להתעניין בדבר ולדעת איזה דברים כרוכים בכך. אני מודע לכך שהולכים לעתודה אז חייבים לחתום קבע, ובסופו של…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gshhar,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. בידיוק ככה , איך כותבים אותו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עכשיו אני בתכנן מוד יפה למארז שכולו מבוסס על רגישות לUV ורציתי לקנות עטים רגישים ולצייר במארז איתם... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים איפה ניתן להשיג כאלו עטים אם בכלל בארץ... תודה. אם אפשר בלי תגובות לך תחפש באופיס דיפו, קרביץ וכו למה אני הולך לעשות את זה בימים הקרובים

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by DrowNz,

אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by ccc,

;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gshhar,

http://i.flowgo.com/greetings/madeapoop/madeapoop.swf

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by waizman,

של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by adamginz,

המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by darkman,

http://www.happyhenrik.dk/spas/celebxxx.swf cough...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.