עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtract1,

יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...

4. Started by Omerm91,

אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. ואם כן אז מה זה יתן לי בחיים???(אני לא יודע אם אני בכלל רוצה את זה)

• 113 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by blabla2002,

http://winamp.com/player/ רשמית

8. שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  9. ואיפה ניתן להשיג Rubbing alcohol במחיר סביר ? תודה

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  10. Started by MarkK2003,

אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by D@nny,

שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. עדכון: לקרוא עדכון בסוף ההודעה, הכי חשוב. שלום אני לא יודע מה הזמן התקין שבו מחשב אמור להגיע אבל הזמנתי מחשב(טוב מאוד ויקר!) לפני חודש (ואולי טיפונת יותר) מחנות מאוד ידועה - שכרגע אני לא רוצה לפרסם את שמה, אך בהחלט מי שרוצה יכול לשאול אותי בפרטי, או שאפרסם פה בהמשך (או בפורומים מתאימים אחרים) החנות הבטיחה לי שהמחשב בגלל החלקים המורכבים וכו', יגיע תוך שבועות ספורים. (3-4) כאשר המסך שהוא הזמנה מיוחדת מארה"ב יגיע תוך חודש. כאמור עבר כחודש, כאשר במהלכו דברים מסויימים כמו מארז שאמרו לי "כן כן יש את זה במלאי, ויש ליבואן וכו'" לא הגיע ולא יגיע! (הוחלף למשהו אחר) המעבד - גם אמרו שיש במלאי ותוך שבוע מגיע וכו' - עד היום לא הגיע! כנ"ל גם לגבי כרטיס הקול. לגבי שאר החלקי…

• 88 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. Started by DanGer,

שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים

18. משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  19. כאחד שלא מחזיק בביתו מקלט טלוויזיה, אני קצת בבעיה. אבל בשביל מה יש אינטרנט? האם יש אתר כלשהו ( עדיף ישראלי כדי שהסטרימינג יהיה מהיר) המאפשר צפייה ישירה במשחקי האולימפידה, ובטקס הפתיחה בפרט. תודה.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by torrentspy,

אם אפשר מדריך טוב שאני יוכל לקנות דרך שם עם הסברים איך זה עובד וכ"ו. שמעתי שיש קורסים שמשלמים עליהם כסף ומסבירים איך למכור ולהיות סוחר מצליח ב ebay זה שווה הקורסים האלה?או שזה סתם בולשיט? תודה מראש על העזרה!!! לדוגמא אחד מהקורסים באתר הזה: www.ilearn.co.il הקורס הזה נראה אמין רק שהוא עולה הרבה!!! מישהו היה בכזה קורס הוא יכול להמליץ לי?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by X_Dror,

ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by deangefen,

האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by אנונימוסי,

התאחדו יחדיו נגד הרוע האולטימטיבי! זו היא לא בדיחה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים