כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
עדכון: לקרוא עדכון בסוף ההודעה, הכי חשוב. שלום אני לא יודע מה הזמן התקין שבו מחשב אמור להגיע אבל הזמנתי מחשב(טוב מאוד ויקר!) לפני חודש (ואולי טיפונת יותר) מחנות מאוד ידועה - שכרגע אני לא רוצה לפרסם את שמה, אך בהחלט מי שרוצה יכול לשאול אותי בפרטי, או שאפרסם פה בהמשך (או בפורומים מתאימים אחרים) החנות הבטיחה לי שהמחשב בגלל החלקים המורכבים וכו', יגיע תוך שבועות ספורים. (3-4) כאשר המסך שהוא הזמנה מיוחדת מארה"ב יגיע תוך חודש. כאמור עבר כחודש, כאשר במהלכו דברים מסויימים כמו מארז שאמרו לי "כן כן יש את זה במלאי, ויש ליבואן וכו'" לא הגיע ולא יגיע! (הוחלף למשהו אחר) המעבד - גם אמרו שיש במלאי ותוך שבוע מגיע וכו' - עד היום לא הגיע! כנ"ל גם לגבי כרטיס הקול. לגבי שאר החלקי…
-
- 88 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאחד שלא מחזיק בביתו מקלט טלוויזיה, אני קצת בבעיה. אבל בשביל מה יש אינטרנט? האם יש אתר כלשהו ( עדיף ישראלי כדי שהסטרימינג יהיה מהיר) המאפשר צפייה ישירה במשחקי האולימפידה, ובטקס הפתיחה בפרט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם אפשר מדריך טוב שאני יוכל לקנות דרך שם עם הסברים איך זה עובד וכ"ו. שמעתי שיש קורסים שמשלמים עליהם כסף ומסבירים איך למכור ולהיות סוחר מצליח ב ebay זה שווה הקורסים האלה?או שזה סתם בולשיט? תודה מראש על העזרה!!! לדוגמא אחד מהקורסים באתר הזה: www.ilearn.co.il הקורס הזה נראה אמין רק שהוא עולה הרבה!!! מישהו היה בכזה קורס הוא יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משחק מחשב...לא עולה על 50$...הם עושים משלוחים לארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי חושב על לסגור את המרפסת שלנו בגודל של שני חדרים בערך. כשהחלק העליון של הפרגולה יהיה עשוי מפאנלים סולאריים חצי שקופים. מישהו יודע איך מארגנים כזה דבר? באילו אישורים מדובר? סתם דברים שכדאי לדעת בנושא?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-