עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the1,

שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by YOAV28,

שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by trepil xxx,

שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rafi921,

אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Noither,

שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by annex12,

אהלן, דרך ZAP הגעתי לאתר הזה http://gameclub.co.il/lhvrdh-pc-fifa-13.html?___SID=U שמוכר קוד של FIFA 13 להורדה דרך ORIGIN מישהו ניסה דרך אתר הזה או אחר ויכול לתת חוות דעת? זה אמין? חוקי (לא רוצה ש EA יפסלו את הקוד אחרי כמה חודשים/שבועות/ימיים.. ) תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by YAIR,

;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 47,

נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
    • 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה

13. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. נסעתי היום לקנות קצת בגדים וזה מה שקניתי.. כפכפים של QUICKSILVER מכנס של חברה לא מוכרת חולצה של QUICKSILVER מכנס ספורט של NIKE וקניתי עוד גרבים, ועוד מכנס כזה מעפן.. :-\

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש הבדל בין זה לבושם רגיל?

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. הקופסא היתה פתוחה, המוצר לא חדש, כמה צלעות קירור היו קצת עקומות יישרתי אותם בעצמי דחפו את זה לבפנים שמו סלוטפ בצדדים לא רוצה לפרסם כרגע את שם החנות כי אני מברר איתם לגביי זה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pixilated,

היום הזמנתי מחשב ממישהו שגר בעיר שלי (מעלה אדומים) ואני אמור לקבל אותו עד יום שישי. את המפרט אני אכתוב לכם ברגע שאני אקבל את המחשב עצמו ;D אני יודע שזה לא מעניין אותכם שקניתי אבל אני סתם משתף אתכם

• 107 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. מה זה נותן לי?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. קניתי כיסא עור ואני מזיע כשאני יושב עליו פחות מ10 דקות...מה עושים? קניתי אותו בשביל המחשב שלא יהיו לי בעיות גב בעתיד......אבל מסתבר שהקנייה לא השתלמה כי כשאני יושב עליו פחות מ5 דקות אני מזיע בגב......אין איזה משהו שאפשר לפזר על העור כדי שלא יהיה אפשר להזיע עליו?

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. נעליים שאמורות להיות מצויינות לריצה וגם המחיר שלהן לא זול 500 ש"ח...בכל אופן הן טובות אני מרגיש שאני רץ על אוויר וכו' אבל! בפעם הראשונה שרצתי הרגשתי שהנעל משפשפת לי בצדדים העליונים הימניים של הרגליים..בהתחלה לא יחסתי לזה ממש חשיבות חשבתי שאולי זה בגלל שהנעל חדשה והרגל צריכה להתרגל אליה וכו'...אבל לאחר מספר פעמים שהלכתי לרוץ איתה השיפשופים האלה החמירו מאוד ונוצרו לי שיטפי דם גדולים באזורים אלה ברגליים..הלכתי לרופא הוא נתן לי משחה ושלחתי את הנעליים לבדיקת מעבדה דרך החנות שקניתי אותם,אחרי שבדקו אותם אמרו לי שלא מצאו שום פגם בנעליים (כמובן זה היה כל כך ברור,הרי הם לא רוצים להפסיד כסף)..והם לא יכולים להחליף לי אותם,אז חשבתי אולי זה בגלל המידה שהיא קטנה מדיי,ביקשתי מהחנות שיחלי…

• 47 תגובות
    • 9.1k צפיות
  22. Started by thebomb59,

שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. במקרה הזה מדובר על אבקת חלבון. הטעם בחנות היה טעים פי כמה מונים מהטעם של האבקה שהכנתי בבית. מה גם,שהצבע היה שונה לחלוטין. אם אני אלך ואדרוש שיחזירו לי את כספי,האם ע"פ החוק הם מחוייבים?

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. אוקיי אז ככה,תראו קניתי מהחנות KSP זכרון של סמסונג,לא חשוב איזה למה וכמה..אני לא מרוצה ורוצה להחזיר (קניתי אותו לפניי יומיים) הזכרון נרכש ב KSP ראשון לציון (שאגב היה שם הנחה על הזכרון,260 ש"ח במקום 290 לסטיק של 512 מ"ב) השאלה שלי היא האם אני יוכל להחזיר אותו לסניף ת"א של הרשת ולקבל חזרה את כספי. תודה!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.