כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...
-
- 16 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://www.hayadan.org.il/wp/ibm-bluefire-supercomputer-1205082/ נהדר Bluefire של יבמ, או בשמו הרשמי IBM Power 575, משלב 4,046 מעבדי Power 7 של יבמ במהירות שעון של 4.7 ג'יגה-הרץ, וכולל גם 12 טרה-בייט של זיכרון פנימי ו-150 טרה-בייט של דיסקים. Bluefire מסוגל לבצע 76 טריליארד פעולות נקודה צפה בשניה (76 טרה-פלופס).
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
כל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב ולתת לו לנוח? תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
:xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
או יותר נכון, מה לקנות מוכן בשביל לאכול במהלך השבוע? חוץ משניצל לא עולה לי שום דבר בראש :s05:
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זהו, השבוע האחרון הצבא מתחיל. הגיע הזמן להתחיל לחשוב על העתיד. לצערי עשיתי שטויות בתיכון ועם 3 יחידות לא ניתן ללמוד דבר. אני צריך לפחות 4 יחידות בציון מעל 70. יש לי מספר אפשרויות: א. מכינה קדם אקדמית באוניברסיטת תל אביב, שתופסת גם באוניברסיטה העברית ותחליף את תעודת הבגרות הבינונית שלי. ב. שיפור מתמטיקה במכון אקסטרני כמו אנקורי, לחמן, תיכון תל אביב, יואל גבע וכדומה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מזה כשנה נבחרתי להיות מבקר נבחר ולרגל השקת דירוגים חדשים הם בחרו מספר מדרגים נבחרים ל"שולחן עגול" במשרדי החברה והיום קיבלתי טלפון שאני אחד מהם. הם רוצים לשמוע הצעות לשיפור הארות והערות כולל השקת דירוג-על מיוחד. הרבה דברים באתר לא מספיק נוחים בין אם זה נוגע בכתיבת ביקורות, תוכן האתר ונוחות השימוש בו. מה לדעתכם כדאי לשפר באתר כדי להפוך אותו לנוח יותר עבורנו הגולשים ? זה הזמן להשפיע. הצעות ייעול עד כה: - הוספת תמיכה במסך רחב - הפרדה מדוייקת יותר בין דגמים למשל DOKים של קורסאיר דגם GT לבין הרגיל/ מסך E2209 לבין E2209WA. -
-
- 71 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-