כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
:xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
או יותר נכון, מה לקנות מוכן בשביל לאכול במהלך השבוע? חוץ משניצל לא עולה לי שום דבר בראש :s05:
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זהו, השבוע האחרון הצבא מתחיל. הגיע הזמן להתחיל לחשוב על העתיד. לצערי עשיתי שטויות בתיכון ועם 3 יחידות לא ניתן ללמוד דבר. אני צריך לפחות 4 יחידות בציון מעל 70. יש לי מספר אפשרויות: א. מכינה קדם אקדמית באוניברסיטת תל אביב, שתופסת גם באוניברסיטה העברית ותחליף את תעודת הבגרות הבינונית שלי. ב. שיפור מתמטיקה במכון אקסטרני כמו אנקורי, לחמן, תיכון תל אביב, יואל גבע וכדומה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מזה כשנה נבחרתי להיות מבקר נבחר ולרגל השקת דירוגים חדשים הם בחרו מספר מדרגים נבחרים ל"שולחן עגול" במשרדי החברה והיום קיבלתי טלפון שאני אחד מהם. הם רוצים לשמוע הצעות לשיפור הארות והערות כולל השקת דירוג-על מיוחד. הרבה דברים באתר לא מספיק נוחים בין אם זה נוגע בכתיבת ביקורות, תוכן האתר ונוחות השימוש בו. מה לדעתכם כדאי לשפר באתר כדי להפוך אותו לנוח יותר עבורנו הגולשים ? זה הזמן להשפיע. הצעות ייעול עד כה: - הוספת תמיכה במסך רחב - הפרדה מדוייקת יותר בין דגמים למשל DOKים של קורסאיר דגם GT לבין הרגיל/ מסך E2209 לבין E2209WA. -
-
- 71 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ואיפה ניתן להשיג Rubbing alcohol במחיר סביר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-