עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by RoyShefy,

פגשתי את ההורים של חברה שלי לא מזמן, אכלנו ארוחת ערב מביכה ואבא שלה פרץ בתאוריה באובר-ביטחון, על איך אם כל בני האדם היו טבעוניים, כל החיות היו מתות כי היו בתחרות על האוכל שלהן עם בני האדם. ממש רציתי להגיד לו 'שמע, זה אחד הדברים הכי מונפצים ששמעתי ואין שום מצב בעולם שזה נכון', אבל אני דוגל בלא לזרוק סתם דברים לאוויר, במיוחד כשאני לא יכול לעמוד מאחוריהם ולהסביר למה. חשבתי על כמות המים והאוכל שהפרות אוכלות והיינו יכולים לספק לעצמנו ולגידול חקלאי במקום, חשבתי על השפע שיש לנו ועל הנדסה גנטית שהביאה לגידול מוגזם של ירקות ופירות לכל מ"ר. חשבתי על זה שלמשל בישראל, אחוז עצום מצפון הארץ משתייך לגידול פרות ומה היה יכול להיות אם במקום היה משתייך לשדות ירק. …

• 34 תגובות
    • 27.2k צפיות
  3. אז.. נגמרה השנה.. נגמר הבצפר.. ויש מסיבת סיום להרים.. אני וחבר שלי שרים שיר סולו אחד במסיבה... סולו אני והוא.. אני צריך קצת עזרה בבחירת שיר.. קודם כל, רק בעברית.... משהו קצבי, שמתאים לביצוע במסיבת סיום.. (לאוו דווקא השירים שאתם אוהבים לשמוע ולא מתאימים תמיד לביצוע של משהו אחר) עדיף משהו מוכר זורם, קצבי, משהו שירים קהל בכל זאת מסיימים.. תיהיו יצירתיים חשבתי על שיר.. אני עף של דוד דאור.. סגנון כזה בערך.. יאלה תתפרעו! תודה~! נ.ב. אני רוצה הרבה תגובות, אבל לא ספאם

• 34 תגובות
    • 23.2k צפיות
  4. Started by AviraM13,

שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. <who2> why does everyone hate me because i'm jewish <sinistron> i know how ya feel my grandfather died in a concentration camp <who2> really? <sinistron> yeah he fell off the guard tower. למה אנשים חייבים להזכיר את הגועל נפש הזה? במה יש לו להתגאות כל כך? כמובן שאני לא לוקח ללב דברים כאלה, ומתייחס לעיקר בפורומים אלו - מודינג ומחשבים.. פשוט הדבר הזה הרגיז אותי יותר מן האחרים..

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…

• 34 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, סיימתי כיתה י"א, ואני מתחיל לחשוב ברצינות על עתודה. לכן אני צריך לעשות פסיכומטרי בקרוב, אני מתכנן על מועד אוקטובר. השאלה היא מה עדיף: קורס של "קידום" באחד מבתי הספר בב"ש (אני גר בערד), שלושה מפגשים בשבוע במהלך החופש ומפגש אחד בשבוע במהלך הלימודים (כל מפגש איזה 4 שעות), 1500 שקל, או לקנות ספר ולתרגל לבד? אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. תודה

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by The Grey Matter,

אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  11. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by אוריפ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...

13. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by nas,

לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..

• 34 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by maverick,

אני זוכר שגיליתי בצו ראשון שאני לא רואה חלק מהמספרים על הכרטיסיות והתבאסתי. כאן תוכלו לגלות אם אתם עיוורי צבעים או לא. http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Booobb,

היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אני חושב שהמשקאות של וירג'ין רגילים כמוכל משקה מוגז אחר ... כמו סודה קלאב (בטעמים) .

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. הייתי רוצה מאוד לקבל חוות דעת פה מהמומחים. אני אוהב רוק(מטאל, סופט, גראנ'ג, גוטיק, פאנק ומה רק לא) ואני מת על מוזיקה סמפונית כמו של שני הפסקולים של שר הטבעות. יש להקה טובה שמשלבת ביניהם?

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/t/a/n/e/l/d/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310272243515501/200310272245201022/PICT0008.JPG חחח הוצאתי אותו מאיזה מכונית.. תעשו העתק ואז תדביקו בשורת כתובת

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.

23. http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-149702.html הוא מדבר שם על מכשיר שהוא ביקש לתקן והטכנאי שכח לקחת את הישן שלא עובד כי החליפו לו בחדש חחח... אני מוכן לשמוע מאנשים אחרים אם קרה להם גם דבר כזה... יניב

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…

25. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153526&sid=10 אולי שיטילו כבר מס על האינטרנט וזהו מוצצים את דמנו!!!!!!

• 34 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.