כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
<who2> why does everyone hate me because i'm jewish <sinistron> i know how ya feel my grandfather died in a concentration camp <who2> really? <sinistron> yeah he fell off the guard tower. למה אנשים חייבים להזכיר את הגועל נפש הזה? במה יש לו להתגאות כל כך? כמובן שאני לא לוקח ללב דברים כאלה, ומתייחס לעיקר בפורומים אלו - מודינג ומחשבים.. פשוט הדבר הזה הרגיז אותי יותר מן האחרים..
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
http://www.demonbaby.com/blog/2004/04/first-annual-myspace-stupid-haircut.html http://www.demonbaby.com/blog/2006/01/second-annual-myspace-stupid-haircut.html בימים כאלו אני עוד יותר גאה להיות סקינגירל. אף אחד לא צוחק מהשיער שלנו.
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות. איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו. מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.
-
- 34 תגובות
- 11k צפיות
-
-
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אכלתי לתומי סנדוויץ' עם חמאת בוטנים כשפתאום הרגשתי משהו קשה.. חשבתי שזאת בטח חתיכת בוטן או משהו אבל כשהוצאתי את זה מהפה הבנתי שזה קשה מדי ואחרי בדיקה הבנתי שזאת חתיכת שן. התחלתי לחפש עם הלשון מאיפה זה בא ואז הרגשתי חור בשן הרביעית מצד שמאל בשורה התחתונה, הצד האחורי. כבר הרבה זמן החניכיים שלי מאוד רגישות וכמעט כל פעם שאני מצחצח החניכיים מדממות קצת. רק עכשיו שמתי לב במראה שיש לי גם די הרבה אבנית בצד האחורי של השיניים התחתונות. השן לא כואבת או משהו, אבל זה די מגעיל ומעצבן. כן אני יודע "לך לרופא!!!!!!!111" וזה בדיוק מה שאני יעשה.. מחר על הבוקר. רציתי לדעת איך מטפלים בכלל בכזה דבר, והאם יש סיכוי להציל את השן מכריתה :'(
-
- 34 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
-
אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…
-
- 34 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טקילה טובה. בהתחלה חשבתי על וויסקי אבל יש לי ג'ק דניאלס ובכללי אני לא חובב של וויסקי, כנ"ל לגבי וודקה. מישהו יכול להמליץ לי על טקילה טובה במחיר סביר? חשבתי בהתחלה על Cuervo Black אבל קראתי שהיא לא ממש להיט. מצאתי שני דגמים אחרים שהמליצו עליהם, אבל לא ניסיתי אותם ולכן אני לא יודע. Cavalino Tequila Reposado Riazul Tequila Anejo ויש את הCuervo Black אשמח לעזרה
-
- 34 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה השריר הזה ששולטים איתו על השתן. בטוח חלק מכם מכירים את הסיפורים פה שאם מאמנים את השריר הזה, אפשר להחזיק מעמד יותר זמן, יש פחות סיכוי לחלות סרטן וכו' וכו'. בזמן האחרון אני שומע סיפורים על זה שאימון השריר הזה יכול רק להזיק. מה נכון מפה? ואנא מכם - אל תהפכו את זה לשרשור בדיחה, אני כותב באופן רציני ביותר ומצפה גם לקבל תשובות כאלה. תודה עריכה : למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה מאמר http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=733&aId=37716
-
- 34 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי. חבר שלי עשה ברית לילד שלו אתמול. (עדיין לא שילם לאולם ) .. המחיר הנו 90 שח כולל מע"מ. ואמרתי לו שידוע לי ממשפחה וכאלה ...שבכלל אין מע"מ על קיום ברית .עכשיו אני לא כלכך מוצא ידע של מקום יותר רישמי בגוגל. מישהו אולי יכול לפנות אותי לקישור בנושא כזה? מצאתי למשל http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=982&messageid=128004781&r=1 http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=144156610&r=1 ובמידה שזה נכון, האם אפשר ואף צריך להוריד לבעל האולם (שמתגלה שהוא גנב) את המע"מ על כל מנה? . תודה .
-
- 34 תגובות
- 18.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…
-
- 34 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
-
הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת. שני לקחים למדתי היום: 1. קחו טרמפיסטים כשאפשר 2. לפעמים כשמבריזים לכם, זה דבר טוב אני אתחיל מהתחלה: סיימתי לאכול ארוחת ערב אתמול בשמונה וחצי בערב, חצי שעה לפני שאמורה הייתה להתחיל הופעת ג'אז גדולה בסטודיו עלמיא ביפו. דיברתי יום לפני עם ידידה שתצטרף אלי. הרמתי לה טלפון אם מתאים לה שאני אאסוף אותה, ואז גיליתי שהיא עסוקה. התקשרתי לעוד אנשים שאולי ירצו לבוא למרות ההתראה של שניה וחצי, אף אחד לא התעניין. בסוף התקשרתי למורה לשעבר שלי שגרה ביפו, בתקווה שתבוא עם החבר שלה ואז יהיה לי עם מי לדבר מלבד עם הגיטריסט שהלך לנגן באותו ערב, והזמין אותי בפייסבוק. אחרי זה קיבלתי טלפון אחר, וכשסיימתי …
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-