עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. Started by PsyGuy,

אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  5. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

נחמד להיזכר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  8. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

9. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

???

11. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by hagay,

קיבלתי את הטלפון לפני כמה ימים ודבר ראשון הוא מעולה רציתי לדעת האם מישהו יודע איך להעביר קליפים שיש לי במחשב לפאלפון שאני יוכל לראות אותם? הטלפון תומך ב mpeg 4 וב 3gp הבעיה היא שכעשר אני מעביר לפאלפון רואים ממש גרוע.. ואם אני משפר את האיכות אז הקליפ זז ממש ממש לאט , אבל רואים מצויין.. האם יש איזו תוכנה או איזה דרך שאפשר להעביר לפאלפון את הקליפים ועדיין לראות אותם באיכות צפיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. Started by tascam,

שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by longboard,

מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by tranquil,

אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  23. בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.