עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by טל בן חמו,

שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by gal555,

מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. היי. הזמנתי כמה פרטים מהחנות נעה מחשבים ביום שני בתאריך 18.5 היום יום שני תאריך ה 1.6 מה שאומר שעברו ממש שבועיים!! הם התחייבו שתוך מספר ימים הם שולחים את זה והמקסימום זה 7 ימי עבודה. התקשרתי אליהם יום חמישי בתאריך 28.5 ( 10 ימים אחרי ביצוע ההזמנה ) ואמרו לי שהפריט נשלח אתמול מה שאומר הפריט נשלח ביום רביעי ה 27. היום יום שני 5 ימים לאחר שהפריט הועבר לדואר והרגע חזרתי עדיין אין לי שום פתקית בתא דואר שלי שאני יכול לקחת את הפריט מהדואר... זה אמור להיות ככה שכל כך זמן לוקח לדואר ישראל להעביר את הדואר? ועוד שאלה נכנסתי לאתר של דואר ישראל לברר מעקב משלוחים של דואר רשום והם מבקשים ממני שם מספר פריט,ובגלל העובדה שהזמנתי דרך הטלפון אין לי שום מידע על הפריט עצמו.. http://www.israelp…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. Started by asirion,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש מצב שאחרי זמן מסויים שבו הקובץ שלי רץ המחשב פשוט מחליט שהוא נתקל בבעייה מסיבה כלשהי, גם אם הוא לא? זה נראה לי כמו דרך הגיונית לטפל בבעיות כאלה, וזה גם יכול להסביר איזו בעייה שיש לי או שאולי זה יכול להיות בגלל שהתוכנית מתחילה לקחת הרבה זיכרון מאוד מהר? (בתחילת הריצה כל מה שהתוכנית שלי עושה זה להקצות מקום ולשחרר המון פעמים, אומנם זה לא לוקח יותר ממגה זיכרון, אבל who knows...)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by laviko1,

DIRECTX 10 עובד גם ב ווינדוס xp ??

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by gili207,

מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by E-R-P,

האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by omrik10,

ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by Andrey22,

לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  21. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. אהלן, לאחרונה החלטתי לקפוץ שלב במגיטרה והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להקליט את עצמי כדי להרכיב מנגינות. [לא תמיד אפשר לנגן עם עוד מישהו] בכל אופן, תהיתי האם ידוע לכם איזו תוכנת הקלטה מומלצת? חוצמזה, האם יש למישהו הצעה למיקרופון שהוא טוב + - [ולא המיקרופונים ב-30 שקל שמוכרים בחנויות כמו אופיס דיפו] ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. Started by MasterDK,

היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by noamsmi,

קראתם נכון אני מחפש מזגן לא היה לי מושג איפה לפתוח את הת'רד אז הנחתי שכללי יהיה בסדר אני מחפש מזגן לחדר שלי שהוא 3 על 3 בתקציב של 3k אני כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר חשבתי בכיוון של 2500 אני מניח שאחד כוח סוס יהיה מספיק בכל אופן אני לא מבין בזה כלום ותהיתי אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. אני בספק אם זו בעיית חומרה, זה כמעט בטוח לא שהמעבד התחמם יותר מדי (אני לא חושב, החדר של קר, אני מניח שזה משנה מעט, והמעבד שלי עבד במשך ימים כמו שצריך, עד שכיביתי את המחשב, ומאז שניסיתי להדליק מחדש זה קרה) אוקי, עכשיו אני דיי בטוח שזו לא בעיית חומרה =/ הדלקתי את המחשב, כשזה הגיע למסך שנותן לי לבחור איך להפעיל (Safe mode או רגיל) חיכיתי במשך איזה דקה או 2 והכל היה בסדר (בניגוד לפעמים הקודמות שמייד בחרתי Safe Mode with networking / רגיל) ואז כשבחרתי איך אני רוצה שיעלה, זה הגיע למסך עם הסוג-של-progress bar, ואחרי זה שוב איתחל את עצמו - זה תמיד החלק שבו זה קורה (חוץ מבSafe mode שזה קרה אחרי שזה סיים לטעון את כל הקבצים נראה לי יש רעיונות? אני אנסה כל דבר אפשרי עד מחר, ואז כבר י…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.