עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by gabig12,

שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. אודה לכול העונה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by Kurt,

At Duke University, there were four sophomores taking Chemistry and all of them had an A so far. These four friends were so confident that the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time, but after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Duke until early Monday morning. Rather than taking the final then, they decided that after the final, they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back, had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. The guys …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by White Raven,

יש לי תרגיל שהמורה נתן לי ואני לא מצליח לפתור אותו אינ יודע שזו לא ממש בקשה מקובלת אבל אולי תוכלו לעזור לי בזה גיא ניגש למבחן אמריקאי .הוא יודע את התשובות הנכונות לחלק מהשאלות ואת האחרות הוא מנחש. לכל שאלה שלוש תשובות אפשריות ורק אחת מהן נכונה . גיא קיבל ציון מבחן % .... 83.333 ( שמונים ושלושה אחוז ושליש). גיא ענה נכון לשאלה האחרונה . מה ההסתברות שגיא ניחש את התשובה לשאלה האחרונה ? אני לא מצילח לחשוב על כלום ולא איך לעשות לא עץ לא טבלה או מאורעות מתאימים לבעיה אין לי איך להתחיל את זה בכלל .. אז אפילו דרך מחשבה יהיה משהו טוב בבקשה זה ממש חשוב לי !!!! (תוספת לסוף השנה במגן ;D)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by R0ck,

חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by desert,

אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by White Raven,

סתם רציתי לדעת מה טווח הגילאים שגולשים / חברים בפורום זה גילאי 16 -21 במקום מבוגירם מאוד בבקשה soooo soooorry that i forgot !!!!! הערה: חיפשתי את הנושא אבל לא מצאתי משהו אז לא לבוא בטענות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by QuAKeR_996,

אני שוקל לקנות מהם 9800 פרו ואני כבר קניתי מהם בעבר והיתה לי בעיה שלא קרתה עם הומרה הקודמת שלי אך אין שום ודאות שהבעיה קרתה בגלל החומרה החדשה. בגלל זה פתחתי נושא חדש כדי לשאול אותכם על דעתכם ונסיונכם (אם יש ) עם זיגזג. תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

למישהו היה ספק בכלל? אני מקווה שעכשיו לא נראה אף אחד משניהם על מרקם הטלוויזיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2885342,00.html

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by MDK,

אח שלי רצה להשוות מחירים למחשב חדש עם עתיד מחשבים, וגילה כי יש סניף באג במקום בקניון בהרצליה... השאלה היא מי קנה את מי? כי הייתי בטוח שעתיד קנו את באג

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

היום קיבלתי מייל מהאתר. וירוס...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........

• 14 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. בערוץ AXN,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by DemolisheR,

קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)

• 9 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.