כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו עושה עבירה עם מחשב נייד מחובר לאינטרנט של השכנים.איך אפשר לאתר אותו ?
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כששמעתי איזו הרצאה ממישהו שאחראי על משהו שאני לא זוכר בצבא שמעתי שבצבא אני אהיה קודם כל במה שאני רוצה (בתנאי שאני עוד בדרישות כמובן, אם יש דרישות) והצבא לא יכריח אותי להיות במשהו שאני לא רוצה ושמעתי ממספר אנשים אחרים שזה מה שאומרים, אבל בפועל, אני אהיה במה שהצבא רוצה שאני אהיה ולפי מה שהבנתי הם ממש רוצים קרביים מה אתם אומרים? אני כמעט בטוח שיש לי פרופיל מספיק לקרבי, אבל אני לא רוצה להיות קרבי חושבים שיכריחו אותי? איך היה במקרה שלכם? איל.
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה
-
- 60 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?
-
- 92 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב") בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'( ולמזלי לפעמים אני שם עדשות
-
- 61 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות. משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב. אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד... משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחר ועושה את הבגרות בפיזיקה (מכניקה), ורציתי לומר בהצלחה! שעות בגרות: מכניקה: 09:00. עד 10:45 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 11:11. חשמל: 11:15. עד 13:00 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 13:26. קרינה וחומר: 13:30. עד 15:15 לא כולל הארכת זמן. כולל הארכת זמן 15:41. הייתי שמח אם תיתנו שאלות טובות/כאלה שלא הצלחתם לפתור, מגנים וכו'. נפתור אותם פה, רק דבר אחד, מי שכותב שאלה שידע את הפיתרון ושירשום אותו, על מנת שלא נרשום סתם טעויות. בהצלחה ערן. עריכה: עצות לריכוז: לישון 5-6 שעות לפחות. לא לעשות חזרה בבוקר, כי זה מלחיץ. לאכול משהו קטן (לא הרבה) לפני הבחינה. חלוקת זמן נכונה, קחו בחשבון שתמיד השאלה הראשונה שפותרים לוקחת יותר זמן. אז אם יש 3 שאלות ו105 דקות חלקו 40…
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מצאתי שטר של 100 : http://www.jimstonebraker.com/100yuan_front.jpg שטר של 20 : http://bigbearsworld.8m.com/china899.jpg ו2 שטרות של 10 : http://aes.iupui.edu/rwise/banknotes/china_peoples_rep/ChinaPeoplesRepublicP887-10Yuan-1980-dmt_f.jpg כמה זה שווה ומה אני יכול לעשות עם זה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …
-
- 60 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בינתיים אני מתגלח עם Mach 3 ואני לא ממש מרוצה. אני אקנה מכונה עד 350 ש"ח ואני צריך, את עזרתכם. בינתיים חשבתי על זאת: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1911&cat=189 תודה מראש!
-
- 43 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד. עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה. אבל לפני יומיים זה השתנה. מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום. אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא... רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...
-
- 49 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש גורלית אני חושב שאני יכול לקרוא לזה כך. האם כדאי לעשות את המסלול של ההנדסאי? הקדים ואציין שהתקבלתי לכל החיילות במסלול הפרוייקטורה (מודיעין,תקשוב,ח"א).. ויתרתי כבר על ח"א ועל תקשוב, מסיבות שלי ואני שלם איתם. בקשר למודיעין הבצפר הודיע לי שהתקבלתי בטוח, אבל אין לי אפשרות לברר את היחידה. עכשיו השאלה היא האם להמשיך עם המסלול ולסיים את היג' ולהתחיל עכשיו ישר את היד' ? זאת ממש דילמה בשבילי, כי התכנון היה להכנס ליג' רק בשביל להתקבל לבסמ"ח ולא התקבלתי, אני נמצא ברזרבה מה שזה לא יהיה, אבל זה לא. אז המטרה שאיתה באתי כבר לא ממש קיימת. בנוסף צריך לזכור שיד' זה עוד שנה מלאה, ויש להוסיף את הקבע של השנתיים של המסלול של הפרוייקטנט. יש עוד סיבות שמהם אני חושש …
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אף פעם לא הצלחתי להבין איפה אני אמור לשים את החפצים שלי כשאני רוצה לנסוע לים לבד, עכשיו יש לי רכב ועדיין אני לא מבין איפה אני יכול לשים את המפתח של הרכב כשאני ארצה להיכנס לים. אז רציתי להתייעץ איתכם בנושא הזה, תודה.
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...
-
רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…
-
- 70 תגובות
- 5k צפיות
-
-
דיברתי עם Ewingum ב icq , הוא רצה להביא שתי מחשבים ניידים כדי שנשה טורניר טאקי , קטלנו את הרעיון מיד ואז עלה בראשו המבריק של Ewingum רעיון אחר : להביא טאקי קלפים ! אמרתי לו שיש לי לי טאקי קלפים איפה שהו ואני אחפש אותם , אבל למקרה שאני לא אבוא שעוד מישהו יביא . מה אתם מתכוונים להביא או רוצים להביא ?
-
- 81 תגובות
- 5k צפיות
-