עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקי. את זה אני מעולם לא דמיינתי. 3 שנים נתתי מעצמי המון. 3 שנים של סגירת שבתות, של קריעת תחת, של המון בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי ושוויתרתי ביוזמתי על ימי מנוחה כדי להמשיך ולשרת על הצד הטוב ביותר. 3 שנים שאני נותן מעצמי וכל מה שקיבלתי זה יריקה בפרצוף. תודה לאל שאני משתחרר, כי באמת שאין לי מה להגיד חוץ מזה שהמערכת הזו היא דבר בזוי ומגעיל. כמו טפיל שמוצץ לך את הדם וכשהסתיים לך הדם - הוא זורק אותך. [אני לא אכנס פה אפילו לעובדה שהצבא לא מוכן לשלם לי על אסמכתא תקציבית לאחר שביקרתי בחדר מיון בעקבות בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי, רק בגלל שאני חייל מחופש"ש והמרפאה מתחכחשת לקיומי] ובכל מקרה, לאחר פריקת מרמור קלה, כנראה שגם לצבא לא ממש איכפת מהשחרו…

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

קיבלתי עכשיו דוח 500 שקל על שחניתי בתוך חנייה אבל על מדרכה של יציאה משער. לא חשוב, קיצר לא היה שום שלט שאוסר על החנייה שם וגם רשום שהאוטו כחול בזמן שהוא שחור... האם יש דרך לבטל את הדוח?

• 66 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by alexrta,

קבוצת Fairlight (או בקיצור FLT) הודיע היום שהיא פורשת מהסצנה למי שלא יודע קבוצה זו היא הקבוצה הפעילה ביותר בתחום פריצת משחקי המחשב ופרישתה של קבוצה זו+ תפיסת מנהיגה של RAZOR ע"י החוק גורם לדעתי לפחות לקיצוץ רב בכמות ה WAREZ שאנשים יכולים להשיג http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=34223 אכן מכה קשה לחלקינו אך שמחה לאחרים.... למנהלים: בבקשה לא לנעול אין פה שום דבר שאינו חוקי ואם כן אז אני מצטער....

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. למישהו יש טיעון משכנע למה כן כדי אופנוע (50 סמ"ק) בשביל אבא שלי שלא מוכן לשמוע כלום מתוך טענה שזה מסוכן ?! אולי איזושהי הוכחה שזה לא עד כדי כך מסוכן ?

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by silas91,

אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by dfa132,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. בוקר טוב. התיכנון שלי הוא ללכת ללמוד בג'ון ברייס בעתיד שהולך ומתקרב. אני חסכתי הרבה כסף ואני מרגישה שככל שאני מתקרבת לנושא הזה, אני מרגישה שאני לא באמת יודעת מה ללמוד, כיוון שאני לא יודעת מה כל נושא אומר. אני יודעת שזה מחשבים, אבל אני לא יודעת נקודתי מה אני רוצה. אני אשמח אם תסבירו לי בקצרה מה כל דבר אומר, כדי שאוכל טיפה להבהיר את הדברים ואולי אפילו לבחור ולהתחיל לשאוף ללמוד את זה. למשל, דוגמא, אם אבחר ללמוד בדיקות תוכנה והבטחת איכות, ברגע שאצא לעבוד בזה, מה העבודה הזאת תכלול? כלומר, מה אעשה בה? לזה אני מתכוונת. אז אשמח לקבל, באמת בקצרה רק כדי לקבל קצת מושג על הדברים הבאים: רשתות, אבטחת מידע, תכנות [JAVA וכל המושגים האלה], בדיקות תוכנה והבטחת איכות. למשל הדברים שהוצאתי מה…

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by deso,

אז...לכמה מכם עדיין יש מגאסונים של פעם?? לצערי, אין לי מגאסונים ואני מחפש חנויות שעדיין מוכרות.. אני יודע שכמעט ואין בחנויות, אז אני הולך לנסות באירופה.

• 56 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. במקרה הזה מדובר על אבקת חלבון. הטעם בחנות היה טעים פי כמה מונים מהטעם של האבקה שהכנתי בבית. מה גם,שהצבע היה שונה לחלוטין. אם אני אלך ואדרוש שיחזירו לי את כספי,האם ע"פ החוק הם מחוייבים?

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by matteo,

http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=861&CategoryID=1&SubID=4&PageView=1#player סרט חותם האמת על אדם שחזר מהעולם הבא ומספר את הסיפור האישי שלו שימו לב טוב טוב אני לא בא לפתוח פה דיון על אם אתם מאמינים או לא מי שרוצה שיראה והשם יזכה אותו מי שלא אנא ממכם לא להגיב באמת נשמות אני לא רוצה לפתוח פה וויכוח כי זה לא המקום המתאים תודה רבה ושהשם יזכה אותכם

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by liav12,

בעקבות המצב הירוד של הכנרת ההולכת והנעלמת שלנו, רציתי לדעת סתם כמה זמן לוקח לכל אחד להתקלח. חשבון פשוט ---> 6 מיליון איש במדינה, נגיד מקלחת כ 10 דק' כולל בזבוז של 20-30 ליטרים = כ 180,000,000 ליטרים, ביום! נ.ב אני בערך כ 10 דק' מתקלח, יש זמנים שאפילו פחות מ 5..הכל תלוי במצב הרוח ובחום.

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. לא כאלה שכולם כבר ראו...

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by JONathan144,

מתגייס מחר להנדסה קרבית עם עוד כמה חברים, שיהיה בהצלחה לככככללל החברים שלי שהתגייסו/יתגייסו בגיוס מרץ10 ישר כח !!!!!! וקרבי זה הכי אחי : )

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים. כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון. אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים. בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it. במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

מה הדבר שראיתי שהיה הכי יפה בחיים שלכם(בלי תגובות מטומטמות בבקשה). כבר מכל מה שראיתי(וראיתי..), אני חייב לציין את הסדרה שעולה על כל סדרה שהייתה ועל כל סרט(ברור שזה לא אותו קטגוריה אבל עדין..) שאי פעם היה - Prison Break. בעיקרון סיימתי את פרק 18 של העונה השניה עכשיו(ועד מחר בערב כל העונה השניה, אז לבנתיים בלי ספוילרים =] כבר הרסו לי די הרבה..) ופשוט אין לי מה להגיד, ענק. לי ברור שהסדרה הזו בכמה רמות מכל מה שהוצג אי פעם בכל מקום.. מה איתכם, מה הדבר שאתכם הכי ריגש/הדהים/.... ? ובבקשה רק אחד כי כשבאמת רואים משהו מעולה אין עוד משהו לצידו

• 81 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן

• 27 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים