כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית? האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה? תודה.
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש גורלית אני חושב שאני יכול לקרוא לזה כך. האם כדאי לעשות את המסלול של ההנדסאי? הקדים ואציין שהתקבלתי לכל החיילות במסלול הפרוייקטורה (מודיעין,תקשוב,ח"א).. ויתרתי כבר על ח"א ועל תקשוב, מסיבות שלי ואני שלם איתם. בקשר למודיעין הבצפר הודיע לי שהתקבלתי בטוח, אבל אין לי אפשרות לברר את היחידה. עכשיו השאלה היא האם להמשיך עם המסלול ולסיים את היג' ולהתחיל עכשיו ישר את היד' ? זאת ממש דילמה בשבילי, כי התכנון היה להכנס ליג' רק בשביל להתקבל לבסמ"ח ולא התקבלתי, אני נמצא ברזרבה מה שזה לא יהיה, אבל זה לא. אז המטרה שאיתה באתי כבר לא ממש קיימת. בנוסף צריך לזכור שיד' זה עוד שנה מלאה, ויש להוסיף את הקבע של השנתיים של המסלול של הפרוייקטנט. יש עוד סיבות שמהם אני חושש …
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני נוסע עוד שבוע לניו יורק ל-3 ימים... ואני מת לנצל את זה. התקציב הוא 500$ בערך לבזבוזים... אני נוסע לבד, ככה שמשהו גדול (כמו מסך, רמקולים, או קונסולה נייחת) זה יהיה קצת מסורבל ובעייתי... (אחרי ניו יורק אני ממשיך למקום אחר ל-10 ימים) אז יש לכם הצעה לאיזה משהו נחמד? (יכול להיות גם כמה דברים... ) תודה לעוזרים מראש
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…
-
- 79 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות
-
- 62 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד. עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה. אבל לפני יומיים זה השתנה. מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום. אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא... רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...
-
- 49 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה
-
- 60 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. אז ככה אני לידור בן 15 וחצי תלמיד כיתה יא' (קפצתי כיתה...) ... רציתי לדעת פרטים לגבי קבלה לעתודה בהנדסת מחשבים . קראתי והבנתי במה המקצוע עוסק. אבל מה בידיוק אני צריך לעשות ? למי לפנות ? ומה עם הממוצע בגרויות שאין לי בינתיים ? וכן אני יודע שאחר כך צריך לחתום קבע 3 שנים. [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 21:57:49 אהה ו-2 המקצועות שהרחבתי 5 יח"ל זה פיזיקה ומדעי המחשב .
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-