כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D
-
- 43 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
ישנו מישהו שפירסם סרטון שפוגע בי ממש . מה אני יכול לעשות בכדי להסיר אותו ניסיתי לעשות הרבה דברים וןלא עבד
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.
-
אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה, Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו Toyota - טויוטא מדגם אואריס Goodyear - צמיגים טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל Ariel - אבקת כביסה אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Palmolive - סבוני פלמוליב הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!! Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה קמח של חברת מגה שמן זית רמי …
-
- 25 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…
-
- 32 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אם מישהו עושה עבירה עם מחשב נייד מחובר לאינטרנט של השכנים.איך אפשר לאתר אותו ?
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בלי אירועים נוצצים, יוצרת ChatGPT שחררה מתחרה ישיר לגוגל טרנסלייט. הוא נראה כמעט אותו דבר, אבל מציע יכולת עריכה שגוגל פשוט לא נותנת - וזה הופך את החיים להרבה יותר קליםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?
-
- 41 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…
-
- 32 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים,כרגע חזרתי רק מהעבודה. בקיצור היום איך שהוא התקשר לחבר שלי איזה מישהו מהמאפייה שאח שלו היה פעם עובד שמה ועזב בגלל שהוא התגייס,סגר שמה כסף מעולה עד שהתגייס הוא בעצמו אמר לי שסבבה שמה לא כמו עבודות של כח אדם שהכל דרעק טהור(ויש לי ניסיון בכל עבודה של כח אדם באזור שאני גר בו,הכל חרא אבל אין לא מתפנקים שצריך כסף). בקיצור נגיע לפואנטה. שאלתי את הבן של הבעלים שהוא עזר לנו באפייה של הקורוסנים הלחמניות ושות' כמה מקבלים וכל זה כי זה עבודה בלילה מ22.30-8.30. הוא אמר לי ש22-אמרתי לו למה מינימום אם זה בלילה,הוא עושה לי בעיקרון אמורים לקבל 27 אם אתה עובד ככה מסודר אבל אתה(הכוונה אליי ואל חבר שלי)עובדים שחור אז עדיף לכם לקבל 22 נקי בשחור בלי כל העיניין של מס הכנסה וכל שאר הדב…
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.
-
- 76 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://img388.imageshack.us/img388/6440/untitlednr1.jpg אני זה זה בפינה השמאלית העליונה עם החולצה השחורה אני וחבר הלכנו למשחק כדורגל בהרצליה לפני כמה שבועות ואז לא ידענו שהולכת להיות סידרה כזאת...פתאום ראינו את אסי כהן וצילמו שם משו שבוע אחרי זה ראינו פירסומת לסידרה מסודרים ואז הבנו שצילמו פרק לזה מאז כל פרק חיכיתי לראות מתי אני יופי והנה אתמול זה קרה ;D
-
- 49 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
המממממ הלכתי שנייה מהחדר שלי שהייתי באמצע אכילת עוף כמו כל בן אדם לא צמחוני לפתע שחזרתי גיליתי שהיה לי על העוף זבוב, כנראה זבוב הבית עכשיו, איך אני יודע שהמניאק, סבתא שלו בגבס ואמא שלו בבית חולים, לא הטיל לי ביצים של הזחלים שלו בתוך העוף כדי שהם יאכלו את זה ושאני יאכל את זה בטעות? אם אפשר עזרה מהירה בבקשה למה אני לא מתכוון להישאר פה עם העוף עד מחר תודה
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...
-
שלום לכולם אני מחר ועושה את הבגרות בפיזיקה (מכניקה), ורציתי לומר בהצלחה! שעות בגרות: מכניקה: 09:00. עד 10:45 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 11:11. חשמל: 11:15. עד 13:00 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 13:26. קרינה וחומר: 13:30. עד 15:15 לא כולל הארכת זמן. כולל הארכת זמן 15:41. הייתי שמח אם תיתנו שאלות טובות/כאלה שלא הצלחתם לפתור, מגנים וכו'. נפתור אותם פה, רק דבר אחד, מי שכותב שאלה שידע את הפיתרון ושירשום אותו, על מנת שלא נרשום סתם טעויות. בהצלחה ערן. עריכה: עצות לריכוז: לישון 5-6 שעות לפחות. לא לעשות חזרה בבוקר, כי זה מלחיץ. לאכול משהו קטן (לא הרבה) לפני הבחינה. חלוקת זמן נכונה, קחו בחשבון שתמיד השאלה הראשונה שפותרים לוקחת יותר זמן. אז אם יש 3 שאלות ו105 דקות חלקו 40…
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טוב לא נחפור יותר מידי, תמיד אהבתי נשקים ומשחקי מלחמה, אבל יש גבול לכמה אנדרנלין אפשר לקבל ממשחק מחשב. יש לי יותר מידי זמן פנוי וחשבתי לנסות להצטרף לקבוצת איירסופט. אין לי נסיון בכלל עם התחום, למרות שיש לי אקדח ספרינג מעפן. כן שיחקתי פיינטבול מספר פעמים ונהנתי מאוד. הסיבה שנראה לי לנסות את האיירסופט דווקא זה כי בהשוואה אליו הפיינטבול די מת בארץ. רציתי לדעת אם יש קבוצות של אנשים בוגרים ולא ילדודס (אני בן 28), שמשחקים טקטית ולוקחים את התחום ברצינות. ואם אפשר מידע כללי על התחום בארץ (יותר בקטע של החוקים בתחום) ולינקים לפורומים מובילים בנושא.
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-