עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

3. אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by avi2014,

משחק קטן שאני רוצה להתחיל.. אני שואל שאלה כמו למשל.. איזה קבוצה אתה אוהד ברצלונה או ריאל מדריד? זה שאחרי עונה(בחר למשל ברצלונה) ושואל שאלה אחרת מכל סוג יכול לשאול למשל נווידיה או ati??? וכך הלאה טוב אני יתחיל... כדורגל או כדורסל?

• 633 תגובות
    • 50.5k צפיות
  8. Started by RGod,

שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Guy King,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332898,00.html

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pergola,

אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Fortunes,

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

16. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by borg,

אני רוצה לאתר מספר טלפון של אדם בחו"ל (ארה"ב) לפי שם פרטי, שם משפחה ועיר מגורים. במרכזיה הבינלאומית של בזק בינלאומי (1848) גובים עבור השירות כ-20 ש"ח. מישהו מכיר אתרים בחו"ל (כדוגמת אתר 144 של בזק) שאפשר לאתר בהם מספרי טלפון בחינם?

• 7 תגובות
    • 57k צפיות
  21. מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בסוף פרק 2 של החברים של נאור?? תודה רבה מראש.!!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים