עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fortunes,

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

3. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by borg,

אני רוצה לאתר מספר טלפון של אדם בחו"ל (ארה"ב) לפי שם פרטי, שם משפחה ועיר מגורים. במרכזיה הבינלאומית של בזק בינלאומי (1848) גובים עבור השירות כ-20 ש"ח. מישהו מכיר אתרים בחו"ל (כדוגמת אתר 144 של בזק) שאפשר לאתר בהם מספרי טלפון בחינם?

• 7 תגובות
    • 55k צפיות
  8. מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בסוף פרק 2 של החברים של נאור?? תודה רבה מראש.!!!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעברון של MTV מלפני הרבה הרבה שנים (1994 בערך, הערוץ היה אמריקאי וטוב), יכול להיות שהרבה לא זוכרים לכן כדאי לראות http://www.youtube.com/watch?v=CQYE_2GV7Iw&feature=related תיראו הכל :biglaugh: :biglaugh:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by udicol,

ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by בני סלע,

אהלן חבר'ס מה קורה? אז ככה,אני בן 16 וקצת,והחלטתי לעשות שינוי בגופי,אני רוצה גוף חטוב ויפה,וכמובן...קוביות. לחדר כושר אני לא רוצה ללכת בנתיים,אולי יותר מאוחר. (חצי שנה-שנה) אני שוחה...ארבע פעמים בשבוע,שעה-שעתיים ביום,בבית אני לא עושה שום פעילות גופנית ולא מקפיד על אכילה נכונה. אני רוצה שתמליצו לי על תרגילים שאפשר לעשות בבית,כפיפות בטן וכדו' אני אשמח אם תמליצו לי על תזונה נכונה. אני רוצה להוסיף,שאני לא שמן,ממש לא, אך אני גם לא שלד מהלך,אני לא מעוניין להרזות-המטרה שלי היא לעשות את הגוף שלי יותר יפה. אני הרצתי חיפוש בפורום,אך אשמח אם תענו לי גם פה(אני יודע שיש פה הרבה שהולכים לחדר כושר ועושים ספורט) תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. כי נראה לי שהכתה שלי היא הכתה היחידה במדינה שעשתה את זה. בחיים לא שמעתי על זה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.

16. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by Ivan,

בכותרת בחלון של "הראה את כל ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון" מלפני כמה שעעות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by October,

מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by oren12,

שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kisin,

העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה: לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה? או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?

• 12 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים