עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by duk4u,

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by icebreak,

הנה כמה לינקים מגניבים: HL2 Machinima Video - "I'm Still Seeing Breen" פשוט יפה... קליפ וידאו שכולו מצולם בעולם ה HALF-LIFE2 (לשיר רוק), בהחלט מוצר יפה (גם למי שלא שיחק במשחק ואוהב כאלו משחקים)... גרפיקה בשיטת ה machinima HIGH - http://www.machinima.org/paul_blog/breen/StillSeeingBreen-DivX-HQ.zip LOW - http://www.machinima.org/paul_blog/breen/StillSeeingBreen-DivX-LQ.zip --- BLOCKLAND משחק רב משתתפים בעולם הלגו, (אתם יכולים גם ליצור שרתים וגם לשחק אצל אחרים), שאתם נלחמים ויוצרים בעולם הזה.. אני עדיין מנסה להפעיל אבל הבנתי שזה פשוט מגניב (אולי אפשר לפתוח שרת HWZONE): תמונות http://www.blockland.us/blockland/index.asp?p=media הורדה http://www.blockland.us/blockl…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by aaviran,

לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום לכולם יש את הצאט הזה של הסלולרי mushroom.co.il או bleep.co.il מישהו יודע אם אפשר לגשת לצאט הזה דרך המחשב ולא הפלאפון ? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by m0sh,

טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. ובכן, Live Sale הוא אתר המרכז ומפרסם מאמרים הקשורים לכלכלה, מיסים, מניות, מסחר, הלוואות ועוד, בשפה האנגלית. כל המעוניינים מוזמנים להכנס ולקרוא את המידע, אשר מתעדכן בכל הזדמנות אפשרית. לחצו כאן ע"מ להכנס לאתר. במידה ויש הערות (חיוביות ושליליות גם יחד), אל תהססו להגיב.

17. יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את פרק 8 באקס המיתולוגי להורדה??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by netanel38121,

Painkiller ההרחבה (הקרב מהגיהנום) כמובן שאני מעוניין שרק המשחק המקורי עם האריזה ועם הקוד המקורי שלו ועם ההוראות. אסור שהדיסקים יהיו שרוטים! הסיבה שלא קניתי בחנות זה בגלל שאין את המשחק הזה כבר התקשרתי לכמה מקומות וכבר לא מוכרים אותו. את הראשון יש לי אני צריך רק את ההרחבה. אם למישהו יש אותו במצב חדש מוזמן להשאיר הודעה. אני מעוניין לקנות אותו. מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by alonezer,

שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by Drazick,

שלום. האם ניתן לשפר את הפורום כך שתמונות מצורפות יוגדלו לגודל צפייה כמו בפורומים של "צילום". לפחות את הפורום העוסק בתחום? תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by nehmia,

סתם אתר עם הרבה אכאילה אבל דברים איכותיים...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים