עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yud alaf 6,

גיל דרור הוא פוט...... סתם הוא גבר.... באהבה ט'7 מלחמה!!!!!!!!!!

2. ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.

3. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

4. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.

6. Started by Born2Kill,

שלום, יום שני מבחן ראשון שלי באזרחות, כמו שאתם יודעים זה מקצוע דיי קשה, אז תוכלו לתת לי טיפים ככה.... כי אני לא יודע באיזה צורה לענות על השאלה, ובכלל איך לזכור חומר דיי גדול (המורה הביא לנו ללמוד מתוך 30 דפים +-)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by the red dragon,

יש שביתה מחר הוא לא ??? אני מבולבל!?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. Started by nadav245,

הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

14. Started by Pc_Master,

כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

למה אתם קוראים לאיי סי קיו איציק כאילו מה הקשר (נראה לי שאני יודע) ולמה לא להגיד פשוט איי סי קיו ???

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.

17. אני רוצה להקים פורום אין לי שרת ואין לי שום מושג איך מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  19. Started by id3232,

בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. היי, אתחיל משאלה על המכס- במידה ויש, המכס אמור לשלוח מכתב על כך שיש משהו שתקוע אצלו וצריך ללכת לשחרר, נכון? בנוגע ל EBAY: בעבר הזמנתי משהו (שרשרת של WWE עבור חבר ממישהו מאוסטרליה) שלא הגיע. לצערי הרב לא ידעתי שזה מוגבל ל 45 יום בפאי פאל ומאחר והמוכר אמר שיתכן שזה יקח הרבה זמן כי הוא גר בפרת' (לא יודע למה האמנתי לזבל הזה), חיכיתי. בסוף קלטתי שזה לא יגיע. פתחתי Dispute ל EBAY והם פשוט לא ענו לי ולא עשו כלום. עכשיו עוד פעם יש משהו שעדיין לא הגיע (עברו 3 שבועות) ואני מתחיל לדאוג. באיזה אמצעים אפשר לנקוט? תודה.

21. הנה דוגמה מהסאונד, ואני גם לא מוצא את זה באלבום של הסרט עצמו. (אולי כי ה SAMPLE לא מגיע לקטע הזה של השיר כי הוא קצר). http://planet.nana.co.il/idli2005/12.htm

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by 114508534,

אהלן שלום הייתי רוצה בבקשה לברר ממי שיודע ומכיר , האם יש צורך בכרטיס אשראי בין לאומי לצורך ביצוע רכישות באיבאיי או שניתן להסתפק בכרטיס אשראי רגיל, כמו כן איך עובדת הפרוצדורה של הפאיי פאל, אני יכול להעביר כסף מהחשבון שלי בבנק לחשבון בפאיי פאל ? יש אפשרות למשוך אחרי זה את הכסף במידה ואני מוכר משהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.