עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-42600-00.html?tag=16-31-05

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2992829306

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  5. http://www.juno.dti.ne.jp/~logicp/program/8up/8up.swf ת'אמת באחרון ניחשתי.. ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by darkman,

http://www.geocities.com/v4site/K42.html כמה שזה נכון

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני קונה אוטו עכשיו והייתי רוצה לרנות איזה מקלט רדיו / סידי טוב ואני הייתי רוצה לדעת האם יש מקלט רדיו של תחנות מהאינטרנט או משהו כזה דומה כי אני ממש אוהב תחנות מהאינטרנט ואני מוכן להשקיע במשהו טוב !

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  8. אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by idan1836,

אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  11. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Part 3 - Seal Bounce

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

נחמד מאוד, לא ראיתי זאת קודם. מינוי חדש ? טוב לדעת שיש מישהו ששומר עלינו מפני מפרי חוק

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. שם האלבום - FutureScope 19 רשימת השירים: Dave 202 -Timemachine Wavescope - On Waves Dj Shog - This Is My Sound Wavetraxx - Freedom Mark Jones - New Life Dj Subsonic & Dj Indian - Challenge Trance - All Dj Team - The Trance All Anthem Full House - Scratching Plastic enemy - Double Speeded Angel Beats - Brightness Nexus -Next Dj Dynamic - Remember That Song Dj C.A. - Live Your Magic Dream Pale X - Shiver Dj Subsonic - Hel To Paradize Waveform - I Want You All Visions Of Yawa - Tibet זה פשוט דיסק פצצה !!! אני חייב אותו בבקשה תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by hike101,

היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by RoyShefy,

אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  19. משום מה הוא לא עובד....

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tom123,

באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by bad-sector,

לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום. הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת.. לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא... מישהו מכיר את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים