כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין להתחיל ללמוד "אבטחת מידע" באופן עצמאי רציתי לדעת מאיזה אתרים אני יכול להתחיל ללמוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להמליץ על האתר http://www.heavy.com באמת אחלה אתה, לפעמים יש להם יציאות חזקות הפעם הם העלו את הקומדי רדיו, שזה בעצם אוסף של קטעי סטנד אפ קצרים של אמנים שונים כמו אדי מרפי (ממומלץ),קריס טאקר, אפילו הכבל הזה מקומדי סנטרל וכמה מוכרים פחות ויותר. כדי להפעיל את הרדיו תכנסו לאתר, תלחצו על הכפטור השלישי משמאל בשורה התחתונה - יהיה כתוב קומדי רדיו כשתעברו עליו. תיכנסו ותבחרו אומן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
וזה עוד עבד אחרי שפורק והדיסקט חולץ משם. אל תשאלו איך ולמה אנשים עושים את זה. אבל זה הגיע אלי לתיקון בטענה שפתאום כונן ה CD הפסיק לעבוד.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני צריך חומר על שני סיפורים: 1. חצוצרה בואדי 2. התפסן בשדה השיפון תקציר של הסיפורים(לא קראתי אותם), סיכומים עליהם ודברים אחרים שיכולים לעזור תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שמעיקה לי כבר זמן מה נניח שהפרש השעות בין ניו יורק[east coast] ללוס אנג'לס[west coast] הוא 3 שעות[אין צורך להניח, הוא באמת 3 שעות]. ורוצים לשדר סדרה מסויימת בשעה 8 בערב. אז באיזה 8 בערב משדרים את זה, של ניו יורק או של לוס אנג'לס? הרי זה יוצר מצב לא הגיוני שבו סדרה תשודר בשעה מסויימת, ולאחר 3 שעות תשודר שוב!, באותה ארץ! או שישימו את זה באמצע, אז יווצר מצב שזה יהיה מוקדם מדי לעיר אחת, ומאוחר מדי לעיר אחרת[שיקולי פריים טיים וכסף]. אז איך הם מארגנים את זה? תודה מראש, אושר. נ.ב אנשים קרחים, הם חופפים או מסתבנים?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בפרסומת של ה roland E-80 כשהוא מציג את הצליל של הפסנתר כנף מה המנגינה שהוא מנגן? היא ממש מרגיעה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה שצריך לעשות זה פשוט להרשם וללחוץ על מיכל מיני לינקים של פרסומות לקרוא מיילים .....למי שרוצה כמה ג'ובות מהצד מומלץ ***
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-