כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש כלי של גוגל לניתוח תוצאות חיפוש ,אם אני לא טועה קוראים לו גוגל פרו סרץ' , עשיתי כבר הרבה חיפושים ואני לא מוצא אותו , משהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
זה סתם מעניין אותי, למה אמא שלי אמרה לי, להשים לך כנפיים על האש,ולא להשים לך ווינגס על האש?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הייי לכולם אני מעוניין לדעת איך קוראים למוזיקת הפתיחה של תוכנית הרדיו של נתן זהבי "זהבי עצבני" <הגורו של העצבים ואני מכור אליו כול היום בבסיס ובצעירות בעמדת השמירה> הייתי מעוניין להכין מהקט רינגטון נדמה לי שקוראים לזה TAKE 5 אבל של מי בתודה. : D
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קיצר עשיתי עבודה בתנ"ך, ואני אמור לדעת בעל פה בסיכום את שמואל א' פרק ד' פסוקים י"ז עד כ"ב, זה מה שרשמתי: ארון האלוהים נגנב ע"י הפלשתים. שזה מבוסר לעלי הזקן הוא נדהם, נופל מהכסא שלו, שובר את המפרקת שלו ומת. כלתו של עלי שמעה על לקיחת ארון האלוהים ועל מות עלי, והיא ילדה כי היו לה צירים. היא הייתה קרובה למוות, והחברות שלה עודדו אותה שהיא ילדה בן זכר, אבל היא לא הקשיבה להן. היא קראה לבנה איכבוד, שפירוש השם הוא אין כבוד. עכשיו יש לי עוד מה להוסיף, כי היה ולא ידעתי, הנה למשל: קודם כל, האשה שרשמתי באמת כלתו של עלי? כי היה רשום "וכלתו אשת-פינחס הרה ללת,..." אז זאת כלתו (אישתו יענו של עלי?), וגם היה רשום אחר כך "...ומות חמיה ואישה", יענו אישה = האיש שלה ולא WOMAN, אז... זה רק רומז…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור טלפון נייד חדש.. הדרישות שלי ממנו הן: * מצלמה איכותית * איכות סאונד גבוהה * אפשרות לראות TV דרכו * שיהיה אותו בסלקום * שמחירו לא יחרוג מ2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים. נ.ב: שקלתי את הW800I אבל אני מעוניין בהמלצות לניידים נוספים. שוב תודה ד"א, יש ירידות מחירים צפויות בקרוב או שינויים מהותיים בתחום שצפויים?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכותרת מספיק אינפורמטיבית? אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום.......
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-