כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ממליץ לכם מאוד לגלוש באתר www.theride.co.il "הרכיבה של החיים". האתר הוקם ע"י אורן קוזלובסקי חולה סיסטיק פיברוזיס שהתגבר (וממשיך להתגבר) על המחלה שלו וממשיך לחיות את החיים עם הדוקאטי 800SS שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=424394 אשמח מעבר לזאת שתצטרפו לפורום המופלא שמאגד בתוכו אחלן חבר'ה שבעולם.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
http://www.torrentleech.org עולה לכם ? .. (לא מצאתי מקום אחר שאפשר לשאול את זה בו )
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא צוחק- תצפו בכל הסרטונים אחד אחרי השני AWESOMENESS מובטח (לא צחוק באמת ) חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
8.5 GB?? ועדיף באזור המרכז אם מישהו יודע ואם זה לא קשור תעבירו את ההודע בבקשה לפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זה לא הניסוי שאתם מכירים! מה קורה כאשר בן אדם שם בפה מנטוס ולאחר מכן דיאט קולה? http://www.vch.co.il/video-159.html אמיתי או לא?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חברה...מה שרשום בכותרת זרקו הצעות (לא ללכת לדיקוטקים ושוטויות כאלו...) משהו כמו לצאת עם החברה לאיזו פיצריה או מסעדה או לא יודע מה או אפילו אפשר בכיוון אחר לגמרי זרקו הצעות!!! איזור המגורים שלנו זה רמלה תודה!
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
נכון יש את הנוסחה שאם אתה בגובה מסוים אז אתה צריך לשקול במשקל מסוים....מה הנוסחא?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הייי לכולם אני מעוניין לדעת איך קוראים למוזיקת הפתיחה של תוכנית הרדיו של נתן זהבי "זהבי עצבני" <הגורו של העצבים ואני מכור אליו כול היום בבסיס ובצעירות בעמדת השמירה> הייתי מעוניין להכין מהקט רינגטון נדמה לי שקוראים לזה TAKE 5 אבל של מי בתודה. : D
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי. אני מחפש קומדיה שמסופרת על אדם עשיר בעל חברה מצליחה שיש לו בן (אדם סנדלר) והוא טמבל גמור, והאבא לא רוצה להוריש לבן את החברה, אז הבן עשה הסכם עם האבא שאם הוא מצליח לעבור 12 שנות לימוד חדשות, רק שעכשיו כל שנה זה שבוע, הוא יתן לו את החברה... מישהו מכיר את השם? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
או יודע איפה המפעל נמצא ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)
-
שלום, יש שירים שאומרים את המילים האלה בוניטה ולוליתה מה הכוונה??
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. אני רוצה לדעת רק אם יש תאימות מלאה בין הרכיבים 2. והאם הלוח טוב לזכרונות והם ינוצלו 3. והאם זה שהמעבד הוא 1333mhz זה יגביל את הזכרונות שלא ינצלו את כל ה1600mhz שלהם.. מעבד: q9550 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro לוח אם: ga ep45t ds3 זכרונות: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 מארז: p182 se ספק: corsair 650tx כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB המחיר לא משנה אני מקבל את זה במחירים מוזלים מאוד..
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! ראיתי בYNET SHOPS את הLCD של סמסונג A450 שנחשבת למעולה. המחיר שלה מחוץ לYNET מתחיל מ2700 שקלים. ופה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=7721131 זה מתחיל מ 1500 שקלים. ברור לי שזה לא יהיה ככה, אבל שווה לנסות(עד נגיד 2400 שקלים) הקניה היא "תן מחיר". אתה נותן מחיר, ואז אתה יכול לזכות. השאלה שלי היא האם ה"תן מחיר" הזה עולה לכסף לכל ניסיון השתתפות? או שזה בחינם? והם מיניליין הם יבואנים רשמיים של סמסונג. האחריות ע"י סמיילין.. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-