עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)

2. www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by hedva,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1199257

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by The Dom,

קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q

5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני בערך חודש היתעסקתי אם המחשב שלי (פתחתי אותו היסתכלתי נגעתי) ואז המעבד נישרף, טוב אחרי חודש (שזה היום) הלכנו אם הלוח אם למעבדה,והGHZ שלי זה 950 טוב החליפו לנו תלוח ל 1200 GHZ איזה קטע לא צריך ביכלל לשדרג החליפו לנו לממש חדש. מעניין אם אני ישרוף אותו יחליפו לנו ל 2000 ;D. עריכה:בדואר שלי היה 750 מיכתבים שהיתי צריך למחוק אחד אחד

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשהסתובבתי לי בתפוז, נתקלתי בצירוף המילים המשעשע משו הזה... "השוואת מחירים - בלת'ם" אז מי רוצה עוד מטבח/שמירה במחיר משתלם?!... עכשיו מבצע חסר תקדים לצעירי המחלקה שלכם, שני מטבחים במחיר אחד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  7. Started by nineball,

טוב, לדעתי הגיע הזמן לעוד ת'רד כזה, כי איכות אף פעם לא נמאס לראות קטע מדהים, 17 דקות, פסנתר- http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A_hpVPUc http://www.youtube.com/watch?v=lAWqpVxeifo&feature=related 2 חלקים, זה פשוט ארוך מדי. מוזיקה מתוך משחק מסוים (אין טעם להזכיר, זה לא משהו שמישהו פה יכיר....) שאורגנה מחדש לנגינה בפסנתר (עשו פה מין מחרוזת כזו...) חוץ מהעובדה שהמוזיקה מדהימה, היכולת הטכנית של הבנאדם השאירה את הלסת שלי למטה לכמה שניות תוסיפו עוד

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  8. אם כן תנו לי לינק להורדה אני מת על הדברים האלה של הקללות ברוסית..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בגלל שיש הרבה שירים שאני שומע חלקים מהם והם גורמים לי לתהות על הרבה דברים, אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) . חובה לכתוב את שם השיר ואת האמן. אני אתן דוגמא כשאחזור בערב

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by huber,

בתיכון * קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* * המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: לאן היא הלכה? ליאור: להביא פיתות. תיכון היובל הרצליה - שיעור ספרות מורה: הבאת קמח? תלמיד: מה?! על מה אתה מדבר? מורה: קמח לעוגה. תלמיד: איזה עוגה? מורה: עוגה למסיבת פרידה שלך... אתה יורד ל4 יח "ל. ביי ביי בית ספר הימלפרב שיעור מתמטיקה. שני תלמידים רבים. מורה: " נו מה קרה?!" תלמיד: "הוא לקח לי את העט!!!! " מורה: "נו תפסיקו להתנהג כמו תינוקות!! הנה, קח לו את הקלמר. " שיעור היסטוריה על "ה מדעים לוד " תיזכרו, אתם יכולים להעתיק, רק שלא יתפסו אותכם " רגע לפני הבגרות במתמטיקה, המורה מנסה לעודד את הכיתה תיכון אורט חולון המורה לאזרחות: " אתם נחשבים מעל לממוצע הארצי.. " קורבי: " וואלה!? " המורה : …

• 67 תגובות
    • 8.4k צפיות
  11. נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ROTEMan,

נשארו לי כחודשיים עד לשחרורי מצה"ל . עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד חצי שנה עבודה מועדפת בקיבוץ, העדפה הייתה על פני לעבוד בבית מלון שהתנאים בעבודה הזאת יותר טובים לי אבל אני לא חושב שזה יתן לי משהו בחיים והמשכורת לא יותר טובה מבקיבוץ . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג היות ואני תל אביבי ,מאיפה להתחיל. הבנתי שיש קיבוצים ספציפים שקולטים יותר טוב חיילים משוחררים לעבודה מועדפת ויש תנאים טובים למחייה בזול ועבודה מסודרת . בנוסף אני יכול להביא מכתבי המלצה מהמפקדים שלי לראיון קבלה. אני אשמח לכל פרט מידע בנושא, כמו איזה תנאי קבלה יש ומה מעניין אותם כשאני מגיע לראיון , משכורות ותנאי מחייה, החיים בקיבוץ בתור עובד חוץ, ובעיקר איזה קיבוצים טובים כדאי לי לבדוק כאופציה.

• 16 תגובות
    • 10.3k צפיות
  13. היי... מישהו מכיר שמות של קיבוצים באיזור נתניה והסביבה ? אני פשוט מנסה להיזכר בשם של אחד מהם ולא מצליח... אז זה ממש יעזור אם תזרקו את כל השמות של הקיבוצים באיזור שאתם מכירים... thanks...

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by ZacNaboot,

קיבלתי את הרעיון על המשחק הזה מפורום אחר מה שצריך לעשות זה לתת "באן" על כל דבר שקשור וגם לא קשור איכשהו למשתמש, זה יכול להיות כל דבר שעולה לכם בראש (גם אם זה קשור לפרופיל שלו או לאיזה בדיחה פנימית שלכם או אל צורת הדיבור/לבוש/כתיבה שלו) לדוגמה: משתמש1: קיבלת באן על זה שלא עברת את 500 הודעות משתמש2: קיבלת באן על זה שאתה מתרברב שאתה עברת את ה500 הודעות משתמש3: קבלתה באן אל זה שיש לך 0 בREPUTATION משתמש4: קיבלת באן על זה שיש לך שגיאות כתיב נ.ב. תזכרו שזה רק משחק, אף אחד לא יתן לכם פה באן במשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. היי קיבלתי מחבר אורגן אורות שהוא לא היה צריך, זה לא משהו שקשור למחשב זה למסיבות, משהו מקצועי... עכשיו אם החלק הקדמי אין לי בעיה, כל כפתור נועד לכוון את העוצמה של האורות והרגישות עכשיו בא החלק האחורי שבו אין לי מושג מה קורה. כאילו הבנתי שאת הסאונד אני צריך לחבר ל speaker input אבל מה זה החיבור הזה? אם אתם לא רואים בתמונה בבירור זה חיבור כזה |- ועוד דבר שלא הבנתי זה כמה מנורות אני יכול לחכר בטור לכל יציאה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DarkShock,

היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Avivo,

כאמור, קיבלתי את הטלפון המדהים הזה (אם תרצו אני יעלה קצת תמונות שלו....) אבל יש רק בעיה קטנה אחת..... הוא לא עובד לי בארץ.... (למרות שזה usersim של דור שלישי) א. מה אני עושה? ב. אם יש פורומים רק של טלפונים סלולארים שאני יכול לפנות אליהם אני אשמח לדעת! תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by elyaz,

קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by x-dude,

הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.