כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברה שלי ואני מתכננים לנסוע לחו"ל, למשך כשבוע, בעוד חודש בערך (תחילת מאי). חשבנו על פראג או בודפשט - שמענו שיפה בשתיהן, ומתאים לנו מבחינת המחיר. עדיין לא החלטנו לאן בדיוק. אם מישהו היה באחת מהן (או שתיהן), אני אשמח לקבל המלצות - מה יש שם לעשות, אתרים לראות וכד'.
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש סיפור שסיפרנו לנו לפני כמה ימים. הוא הולך בערך ככה. היו 2 אנשים שרבו פעם. יום אחד האיש הראשון [היו להם שמות] קיבל הזמנה לסעודה ענקית שהשני עשה. הוא לא האמין, הוא בדק את זה כמה וכמה פעמים וחשב לעצמו אני לא מאמין... אחרי 20 שנה שלא דיברנו הוא עדיין זוכר אותי. הוא התלבש הכי יפה שיכל, קנה מתנה וכו' והלך. בסעודה היו 100 מהאנשים הכי בחירים שיש. הוא בא לאיש ואמר לו תודה רבה וזה והביא לו את המתנה. האיש נדהם ואמר מה אתה עושה פה תעוף מפה וכו' והאיש התחיל להתחנן שלא יבייש אותו ויזרוק אותו מול כולם, הוא הציע לו שהוא ישלם על כל הסעודה רק שלא ישלח אותו בלי כבוד. זה היה סיפור שקשור לבית המקדש אני חושב שבגלל שנאת חינם הרומאים השמידו את בית המקדש. ואם ישלכם עוד סיפורים…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
http://www.freewebs.com/idozana/magazin/article2.html O_O
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תם עידן בכדורסל האירופי. מכבי ת"א הובסה כצפוי במוסקבה על ידי צסק"א 92:71 ולראשונה אחרי שלוש שנים, לא תגיע לפיינל פור היורוליג.. פשוט בושה איך שהם שיחקו היום, באמת אם אנחנו רוצים לחזור להיות כמו שהיינו פעם חייבים לעשות כמה שינויים! תגידו מה אתם חושבים!!
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:
-
מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, לא חשוב בשביל מה. מבקש שתעזרו לי בשמות של שירים/ אמנים ששרים בפרסית בסגנון מודרני (דאנס, מיקסים וכו') שיתאימו למסיבה וכו'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש את 2 משחקי הנ"ל( משחקי לוח) לאחיינים שלי בתור מתנה אודה לכם אם תביאו לי קישורים ושיהיה זול תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתחב"צ....? מישהו יודע איזה קו מגיעה לשם ומאיפה..? אני מגיע מאיזור עכו... וגם יכול להגיע מכיוון חיפה... תודה.. בראל.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נגיד יש לי חבילה של GB אחד אז איך אני יודע כמה נותר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
פשוט חובה ליראות!!! http://codematrixusa2.free.fr/reloadedparody.wmv
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-