עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tharbad,

בין כפר סבא לרחובות. אפשר המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by useless,

לכו לשם ונסו לזהות מה לא בסדר עם התמונה, אבל תתרכזו טוב טוב כי בהתחלה לא קולטים. http://www.star1021fm.com/images/morningshow/whatswrong.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by biodome,

הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

זוכרים את הדיון הדי גדול שהיה מזמן על זה, קיצר לא מצאתי אותו ואני מחפש את האדם שאז הביא חשבונות..(יכול להיות שמחקו את הטרד?)

6. מישהו יודע איך אני אמור להגיע הכי מהר מתחנת רכבת כלשהי בתל אביב למוזיאון ההגנה (שד' רוטשילד 23)? ואם יש לכם מושג כמה זמן לוקחת הנסיעה מהתחנת רכבת עד למוזיאון, אשמח גם לדעת את זה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני צריך להיות שם עד 9 וחצי מחר.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. אני צריך שכל השיחות לטלפון שלי יעברו לטלפון אחר שלי אני יודע שיש שירות כזה כמו "עקוב אחריי" או משהו כזה. איך אני מגדיר את זה באורנג שלי????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by abr328,

שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. המנהלים בTD החליטו לסגור לי את החשבון בלי התראה ובלי כלום רציתי להיכנס לראות את הרטיו שלי ואני רואה שחסמו לי את החשבון! נכנסתי לIRC שלהם ושאלתי מה קרה, הם ענו לי שרימיתי. אני בכלל לא יודע איך מרמים תוכנת ביטורנט!!! איך לעזעזל אתה מרמה כשאתה מוריד משהו? נגמר בסוף בבאן לIP שלי: "Unauthorized IP address". יש מצב שהם חוסמים ישראלים? כי שמתי בפרופיל שאני מישראל. יש מצב מישהו בודק אם גם אצלו חסמו את החשבון? למי שלא מכיר: TD - torrent damage (כמו TL שזה TorrentLeech)

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by nineball,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אחרי כמה שיחות עם הוט ו014 התנאים שקיבלתי הם כאלה: הוט 16MB ב120 שקל לחודש, התקנה חינם, התחייבות לשנה ב014 קיבלתי 99 לחודש, התחייבות לשנה וחצי, 3 חודשים ראשונים חינם. נחשב זול? בואו ספרו לי על מחירים שהצלחתם להשיג ב16MB בהוט

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

גוגל אדס מטרידה אותי בפורום. האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?

16. Started by Fighter,

המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by stone cold,

מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by DXM,

איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by naorai,

היי חברה, אני עכשיו לומד לבגרות חורף במתמטיקה, ודוגרי נשבר לי ממנה, אז ישבתי עכשיו מלא זמן ובניתי את המערכת הבאה, ראיתי הרבה מפרטים שכתבו ב10 דק', שהכילו את הרכיבים היקרים ביותר וזהו. אני מבטיח שהמפרט שלי קצת יותר מנומק מ"זה-היה-הכי-יקר-בנעה". תתחילו לקרוא, לא תהנו מקסימום תפסיקו ;D ד"א- סליחה על האנגלית שלחתי את זה לחבר, ומאוחר מדי לשכתב הכל.... mother board: Asus "Extreme striker". based on the glorious 680i, this board has it all, both in features and performance. oh yeahh... its totally pimped out! processor: QX6700. Yeah I know that basically no programs can use 4 cores, and that X6800 will be better in gaming. what can I say? I like to render video (premier pro I…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by EyeVein,

לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by דניאל52,

ביקורת על אחד המחשבים הכי יפים שיש http://www.bit-tech.net/hardware/2007/02/09/vadim_Cepheus_Q80_/1.html

• 0 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים