עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל. והדבר הכי משוכע שעשיתי זה: הייתי בן 4 והייתי חייב לשירותים והשירותי היו תפוסים (ולא היה לי כוח ללכת לשירותים השניים ) אז הלכתי לאחותי והשתנתי עליה (גועל , אבל מה אני יעשה הייתי קטן :-\ :'( :-[ : )

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Asafalfa,

אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by EliranB,

http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/crazygamer.wmv

6. Started by QQQ,

מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה

7. אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Ran B,

חבר שלי הראה לי משהו, נקרעתי מצחוק, אז עשיתי על חבר אחר שלי. תראו!! http://www.moveyoassets.com/v.html?id=775e0222fc306d0a216c3344b0d87044 תעשו create על דברים מצחקים שלכם ותראו את זה פה, זה מצחיק לאלה! אפשר גם להחליף מוזיקות, ולנשות את סגנון הריקוד!! !!!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by aviad91,

אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. שלום חבר'ה אמא שלי נוסעת ביום ראשון הקרוב להוגריה ואני לא מצליח למצוא חנויות\אתרים כמו PCH אבל בהוגריה משהוא יכול לעזור ? תודות מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by IG,

למי שעדיין לא מכיר, זה סידרה (הראשונה עד כמה שידוע לי) שנמכרת פרק פרק (2$ לפרק אאל"ט), באופן בלעדי באתר שלה (כמובן עד שמישהו לא מעלה לתוכנת שיתוף כלשהי :) אין שידורים בערוצים המסחריים... מהיוצרים של סטארגייט SG1 ואטלנטיס, והכוכבת זו זו שמשחקת את סמנת'ה קארטר... ממה שראיתי נראה נחמד מאוד... ולא, אפילו לא קרוב לסטארגייט... אולי רק בקטע של יצורים מוזרים... שאלה: מה האורך של כל פרק? ממה שאני מצאתי (באתרים לצפייה בTV בסטרימינג... דוגמאת tv links שנסגר...) אורך של כל פרק זה משהו כמו 10~15 דקות... זה האורך האמיתי או רק של הפרומואים\ טיזרים?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום! ראיתי בYNET SHOPS את הLCD של סמסונג A450 שנחשבת למעולה. המחיר שלה מחוץ לYNET מתחיל מ2700 שקלים. ופה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=7721131 זה מתחיל מ 1500 שקלים. ברור לי שזה לא יהיה ככה, אבל שווה לנסות(עד נגיד 2400 שקלים) הקניה היא "תן מחיר". אתה נותן מחיר, ואז אתה יכול לזכות. השאלה שלי היא האם ה"תן מחיר" הזה עולה לכסף לכל ניסיון השתתפות? או שזה בחינם? והם מיניליין הם יבואנים רשמיים של סמסונג. האחריות ע"י סמיילין.. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

19. Started by MeTaLhAmMeR,

יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ORANGEJUICED,

השאלה בנושא

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by xTz,

יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by AC MILAN,

טוב מי שלא יודע הממשלה המסריחה והמושחתת שלנו עומדת לסגור את תנו לחיות לחיות בשביל לבנות בניין לפרוייקט נדל"ן, ואם המקום יסגר חלק מהכלבים ייזרקו לרחוב וחלקם יאומצו ע"י משפחות.עכשיו לי יש כלב ואני בטוח שלהרבה פה יש חיות מחמד שחשובות להם וממש קשה לי מתי שאני רואה את הפרסומת לתרומה של תנו לחיות לחיות אז מי שיכול לעשות משהו כמו: לתרום כסף לפתוח אתר תמיכה שילדים יוכלו לחתום שם אז שיעשה את זה בבקשה למי שרוצה כלב וממש חשוב לו לעזור אז אם הוא יכול וההורים מרשים והכול אז שיאמץ לי זה ממש חשוב שהכלבים לא יזרקו לרחוב אז תרמתי כבר 100 שקל תבקשו מההורים שיתרמו כי כל תרומה תעזור אפילו 20 שקל הנה טלפון לתרומות 057-2224477 קטע מהאתר של תנו לחיות לחיות "קריאה לעזרת הציבור - פינוי הכלבייה ע…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.