עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. לא יודע , שמעתי אנשים מדברים , וזה נורא הלחיץ אותי . באמת אין דרך לרפא דברים כאלה ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. מעניין אותי אם עובדים על אנשים או שזה באמת שווה משהו הפירסומת החדשה הזאת שלהם על ה4 מגה אינטרנט אלחוטי ו300 דקות חינם בטלפון...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. באיזה אתר אני יכול ליצור banner ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by barak353,

יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. היי, שלום לכולם. אתמול עלה לאוויר The Sketch. פרוייקט קטן שתיכננתי לעשות כבר זמן מה. אתם מוזמנים להציץ. תכלס, מה אכפת לכם? http://mrsegev.blogspot.com יום טוב. יוסי. נ.ב: The Sketch איננו למטרות רווח ולכן הרשתי לעצמי לחלוק אותו עימכם. במידה והפרתי חוק כלשהו קבלו את התנצלותי הכנה.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  8. אני מקווה שזה שייך לפורום, אם לא אני מתנצל מראש בכל אופן התחלתי לעסוק בתחום... ואני מחפש מחירונים שונים של דילרים לחומרה באיזור השרון.. על מנת להשוות ולמצוא את הטובים ביותר... יש לכם המלצות בשבילי?!?!? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

http://www.holdthebutton.com/

11. קיבלתי זימון למצ"א ליום שני הקרוב. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש דרך להתכונן? אם אני אצליח - לאן זה יכול להוביל אותי? אם אני אכשל - מה ההשלכות של זה?

12. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

13. Started by ori-silver,

אני בעל פרופיל 72 וקב"א 55,אני אמור להתגייס ב-6.8 . היום אני הולך לוודעה רפואית ויש לי מסמכים שמאשרים שהבעיות (מיגרנות)שהיו לי כבר לא קיימות במידה ומעלים לי ל-97 ואז חבר שלי שמשרת שולח לי זימון ליום סיירות הגיוס נדחה אוטומטית??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. [attachment deleted by admin]

15. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. היי, ראיתי את הסרט TITAN AE והשגתי את השיר COSMIC CASTAWAY של ELECTRACY, אבל כשהשגתי אותו שמעתי שהוא שונה ממה ששומעים בסרט עצמו. לזמר בסרט יש קול שונה, השיר קצר יותר ולדעתי יפה יותר מהמקורי. אתם אולי יודעים במקרה איפה אפשר לקנות/להשיג אותו (את מה ששומעים בסרט, לא את המקורי)? תודה רבה (זה שיר מהמם, לפי דעתי, במיוחד בגירסה של הסרט)!

17. Started by SpEcToR,

שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by harry,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by dodo215,

:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by nadaviz,

משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. חברה ,חברה שלי רוצה לעשות יום הולדת בצ'רצ'יל באזור צומת קרית אתא שם ואני לא מוצא את המספר טלפון שלהם בשביל לבדוק משהו, מישהו מכיר פליז זה חשוב היא משגעת אותי שהיא לא מוצאת את המספר והפילה אלי את הנושא, קיצר לא רוצה לאכזב אותה לא כדי גם אני רוצה מתנה ביום הולדת שלה ;D אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  23. שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by avivhhaviv,

אני מעוניין לחלכת למשרד העבודה להכוונה תעסוקתית הבעיה שבשעות שהם אומרים שיש מענה אנושי, קבוע אף אחד לא עונה שם מישהו יודע איך אני משיג אותם?

25. Started by ariebel,

part 1: part 2:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים