כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. והדבר הכי משוכע שעשיתי זה: הייתי בן 4 והייתי חייב לשירותים והשירותי היו תפוסים (ולא היה לי כוח ללכת לשירותים השניים ) אז הלכתי לאחותי והשתנתי עליה (גועל , אבל מה אני יעשה הייתי קטן :-\ :'( :-[ : )
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הסתובב אחד כזה ברשת בשבועות האחרונים, אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו במקרה שמר אותו בbookmarks ? ואם כבר פתחתי תר'ד, אני נוסע בשבוע הבא לפריז, יש מצב למילון קטן עם מילים שחייבים לדעת?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה סקריפט לתוסף greasemonkey שמגלה האם הושתלו סקריפטים זדוניים באתר .. ומשום מה זה מתריע פה בHWZONE ,על הזרקה מסוג XSS . הנה הלינק לסקריפט http://userscripts.org/scripts/show/22955 לgreasemonkey .
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus p5wd2-e premium 975x ועל פי מה שאני יודע אין אותו בארץ...שמעתי שהחנות ksp היא אחת מהיבואניות אבל הם אמור לי היום שזה מגיע אליהם רק חודש ושמעתי שיש עוד חנויות שמיבאות ואולי זה כבר הגיע אליהם... אז אודה לכם אם תתנו לי לינקים שלהם..או מספר טלפון או רק את שם החנות בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
NVIDIA-SLI ול ATI יש גם אבל אני לא יודע איך קוראים לו
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השנה אני אמור ללמוד את שאלון 005 (כיתה יא) אני צריך עצות להאם יש קורסים טובים שיכולים להכין אותי לבגרות או שבכלל עדיף מורה פרטי תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-