עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by e.s,

איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. http://mirrored.flabber.nl/winnoise ממש חמוד לדעתי...

5. אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by glassmoon,

האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Merrymoon,

אבקש לא להגיב, ואם אתם מתעקשים אז לפחות תשקלו מילים, תראו הבנה והיו מאופקים. זה נראה כמו עוד ספאם שקיבלתי מידיד שלי בדואר אבל זה לא בדיוק כך. מה אכפת לכם, קראו, הפנימו, ואם לא קשה אז תפיצו הלאה. המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו.. הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד... הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו... ותודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SMSM,

הודעה מהאתר שלהם - "מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. " אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ? המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  10. אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by idofr,

איך קוראים לשיר מהפרסומת של TNT ???????????? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by ThePorscher,

היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מתי נתחיל לראות רופאים משחקים ברשת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899606,00.html

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  14. עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by orenc17,

היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

בחג הפסח הכשר והנחמד, החלטנו אני וחברי להזמין פיצה 1 פלוס אחד. לשליח חיכנו דקות ארוכות, וכשצלצל הפעמון היו פנינו מאושרות. את המגש פתחנו בציפיה גדולה, אך לא האמנו כשראינו שקיבלנו.... פיצה הפתעה! ושיהיה בתאבון!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by mrraz,

נסעתי בכביש 6 בלילה מהירות 120 מסלול ימני כאילו שאני עומד במקום מכוניות עוברות אותך מצד שמאל ונעלמות בשריקה כמו אוטובאן בגרמניה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Badi_Mami,

גלשתי עם בן דוד שלי בחנות ותראו מה מצאו עיני ;)

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by MDK,

רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אורח מר עולם
    Started by אורח מר עולם,

כולנו התפעלנו לפני מספר שבועות מהתוצאה המדהימה של רועי שפי ב AQUAMARK03 - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=63983;start=0 אך לפני דקות אחדות, במהלך שיטוטים ברשת האינטרנט עליתי על התרד הבא באחד מהאתרים המפורסמים והגדולים בעולם ל OC - ב EXTREMEOVERCLOCKING מסתבר - שידידינו רועי פרסם את התוצאות שלו גם שם - אלא ששם - אנשים קצת בדקו לעומק את התוצאות שלו ולא קנו את הסיפור שלו שהכרטיס כבר לא עובר OC כל כך טוב עכשיו ..... לפחות לא היה רושם HWZONE.CO.IL.. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=94031&page=2&pp=20 אחרי כל התמיכה של סטינגד במהלך הת'רדstinger שווה לבדוק את הכרטיס שלו גם כן... בטח גם הוא זייף פה ו…

• 117 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. היי! סתם חשבתי שיהיה מעניין לראות לאלו סוגי מוזיקה אנשים כאן מקשיבים ;D

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

האם אפשר לקנות הכול ישירות המחנות בחיפה?יענו ללכת אליה ולקנות שמה במקום....

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by x-dude,

אל תשכחו בשעה 1 השעה תהיה 2 בלילה.

• 9 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים