עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש לעשות קורס וובמסטר רציני , אבל רציני אני יודע שיש בשוק הרבה קורסים שהם חלטורות איך אני מתחיל את הסקר שלי , עם קרוב לאפס רקע בתחום , כדי למצוא הכשרה רצינית

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Bug2000,

מה המצב אני יודע שרוב האנשים פה עוד צעירים ולא יודעים הרבה על הצבא, אבל בכל זאת אני אולי מישהו כן יוכל לענות לי השאלות ... אז ככה. סיימתי טירונות והיתי אמור לעלות לפלוגה המבצעית בבסיס מסווג. בכדי לשרת בבסיס הזה יש צורך לעבור סיווג בטחוני, אבל לא עשיתי את הסיווג בגלל שבאותו הרגע יצאתי לקורס נגביסטים. בקיצור אמרו לי שישלימו לי את הסיווג ובלה בלה, אבל כמו הרבה דברים בצבא לא הכל הולך כמו שמתכננים ולא הוציאו אותי מסיבות כאלה ואחרות לסיווג. בקיצור היום המ"מ מתקשר ואומר שאני יכול לצאת לקורס חובשים אם אני רוצה . בגדול זה קורס איכותי וזה, אבל השאלה שלי היא מה הסיכוי שאני יצא לקורס מ"כים אחרי זה ?? ואם מישהו פה היה חובש ... כמה משלמים משכורת בקורס עצמו ?? וכמה בשירות הסדיר …

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by Invisible person,

למה במבחני המיון לקורס טיס בצבא יש כל כך הרבה מתמטיקה ופיזיקה? איך זה קשור לטיסה בכלל?

• 89 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

עכשיו היה דיון בנושא לפני כמה זמן, ואני רוצה תשובה פשוטה! אם איזה ראיה ניתן להכנס לקורס טיס? לא טייס קרב, אלא איזשהו תפקיד שהוא. למאן הדיון אני די עיוור:יש לי 82 על סעיף ראיה, האם אני יכול להגיע לאנשהו? זה -4.5 -5 וצילינדר 1.5 אני יודע שזה פטתי אבל מאך1..... או פשוט לעוף... אני לא במקש לשמוע על בן דוד שלכם או אח שלכם או על fuckinggoogleit.com אלא תשובה בנוסח: כדי להיות ***** דרוש ראיה של לפחות ****** כדי להיות ###### דרוש ראיה של לפחות ## תודה מראש

11. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by RX7,

שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  16. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by omri09,

היי קיבלתי היום מכתב לגבי מיונים לקורס הנ"ל מה לומדים בקורס? ואיך התפקיד?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by snaidis,

אני מתלבט בין הקורסים השונים של החברות השונות לפסיכומטרי כמו קידום, לחמן, תיכון תל-אביב, IQ וכו... איזה מהם הכי מומלץ? שמעתי שקידום ותיכון ת"א לא משהו....

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://www.afik.net/info.asp?sub=Microsoft&courseID=2029027105 מישהו מכיר ויכול להגיד אם כדאי לי להירשם לשם

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by shalomelbe,

אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by CriticalHit,

חבר'ה שווה לעשות קורס מר"מ בבסמ"ח? זה ייתן לי משהו לאזרחות? לפי מה ששמעתי זה הקורס הכי פחות "נחשב" בבסמ"ח, אבל אחרי שהצלחתי לברוח מתפקידי כפקיד ולהשיג שינוי מקצוע, האם כדאי ללכת על זה? או שאולי לשאוף ליותר?

• 4 תגובות
    • 11.9k צפיות
  23. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by V3GiX,

יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.