עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2780835,00.html "חיפוש לא יזיק לך" מוכר לכם ;D

2. Started by danield51,

מישהו יודע כמה זמן אורך הגיבוש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rogbi,

יש דרך ליצור ברק בעיניים?? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by The Ball,

כנראה בסוף תיהיה שביתה ולדעתכם יהיה ביה"ס? אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. "How fast can YOU type the alphabet???" אני בהתחלה עשיתי 17 שניות אח"כ השתפרתי והשיא שלי הוא 3.297, אחרי 10 דקות של אימון השיפור הוא עצום. לא חשבתי שאני יכול לרדת מ6 שניות אבל אחרי כמה דקות אתה כבר זוכר את המקום של האותיות ואתה לא צריך לחשוב על סדר האלף-בית. http://www.offthewrist.com/frenzy/index.jsp?gameId=0 כנסו לגלריית הוידאו יש שם אנשים מטורפים שעשו שנייה ומשהו זה מדהים.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  9. מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by pixilated,

אם מישהו יכול לפני שיעיפו אותי מהאתר לשלוח לי לאימייל (LiorP23: ובאמת חשבת שאני אשאיר ככה?) הזמנה לאתר שכתבתי בכותרת אני יודה לו... ואם אתם רוצים אפשר גם על הדרך לאתר superrtorrents תודה ;D

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by Guy King,

תבדקו את "מחיר המחירון" http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQMP512pro זה היה מוגזם גם אם היו אומרים את זה על IPOD של 4 גי'גה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by galsko,

מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. תיראו, הזמנתי לפני שבוע בערך משחק מהאתר Play-Asia.com והוא הגיע היום אחרי 9 ימים והכול היה טוב, עובד חלק וזה... עכשיו אני רוצה להזמין גם שלט, אחרי שראיתי שהאתר אמין. אז אני מנסה לשלם דרך PAYPAL, וכשאני בא להתחבר ל-PAYPAL בשביל לשלם להם רשום לי: This payment cannot be funded with a credit card at this time. וזה עם אותו כרטיס אשראי (חד פעמי) ששלמתי על המשחק הקודם, ולא היה בעיות. עכשיו נישאר לי בכרטיס 300 שקל והשלט כולל המשלוח עולה פחות מ-200.... ואחרי זה איכשהו זה התחבר, קיבלתי את הפרטים של הכתובות שלי ושל המחיר הסופי ועשיתי "אישור תשלום" ואז הופיע לי שוב בדף חדש את זה: ובאמצע היה רשום "PAY 50 $ NOW" ולחצתי על זה. ואז הוא פתח לי דף שרשום עליו את זה: ועכשיו בדקתי כ…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by דנדן,

מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by iakovl,

חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ariebel,

part 1: part 2:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by AdamS,

שלום, היה אצלי היום טכנאי ולפני שהוא הלך הוא כיוון לי את השלט הכחול של הוט שישלוט גם על ה-TV. הוא עשה משהו מוזר והצמיד את שתי העייניות של השלטים אחד לשנים וכיוון הכל חוץ מדבר אחד ה-Mute. אני רוצה לדעת האם אוכל לכייל את זה לבד באותה דרך... איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים