עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by MisterVB,

יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by deluxe,

מה קרה לחידון של הזון השבוע? הוא יחזור?

4. Started by Holography,

השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by YogiBear,

כגולשים באתר HWZONE כולנו או רובנו נחשבים "גיקים". האם פעם תהיתם איזה סוג של גיקים אתם- להלן התשובה: האבולוציה של הגיק מראשית הימים ועד היום.... : לרזולוציה גדולה יותר- http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by yosda-boy,

אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  7. Started by Mesatla,

מה מה? מה ביצה כשרה אני לא יודע בשר חלב או פרווה??

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by avivhhaviv,

אני מעוניין לחלכת למשרד העבודה להכוונה תעסוקתית הבעיה שבשעות שהם אומרים שיש מענה אנושי, קבוע אף אחד לא עונה שם מישהו יודע איך אני משיג אותם?

9. Started by american,

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=15792;sa=showPosts;start=0

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by talevi,

יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by yaronzeev1,

היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. :'( חיפשתי לא מצאתי :s05:

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  14. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. Started by arik100,

אהלן יצא לי במהלך הטיול לשתות קפה ממאלט אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה מוכרים את זה בארץ או לחלופין איך אפשר להכין את זה גם בבית תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. ומוכן לסרוק ולהעלות? תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. Started by QQQ,

כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....

19. קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

22. Started by Scorpion17,

שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by yayona,

hfdj

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by ehudhzn1,

שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.