כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהוא יודע איפה אפשר באינטרנט לקנות\להשיג\להוריד בחינם\ואו לא בחינם, שירטוטים מדוייקים ומלאים של יאכטות מודרניות באורך 14 עד 18 מטר?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
אהיה אסיר תודה למי שיוכל לפרסם או לקשר לסיכומים איכותיים לקראת הבגרות/מתכונת בהיסטוריה, פרט לסיכומים שמצויים באתר של ערוץ ההיסטוריה, או מהספר מיקוד של אורי סלומון. כרגע אני משתמש בספר המיקוד של אורי סלומון, אך כמה מורים להיסטוריה שאני מכיר אמרו שישנו חלק מהספר שהוא "מצוין" וחלק אחר שמצויות בו "טעויות קריטיות" (צטוט ישיר). אשמח אם למישהו יש אוסף אחר של סיכומים שאוכל להשוות עמם, אגב - כשאסיים את הסיכומים שלי אעלה אותם לכאן. תודה רבה, אבינועם, ואני משאר שגם עוד הרבה יודניקים סהרוריים (או סתם באופוריה שבתחילת הבגרויות).
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם זאת דרך לחסוך במקום : ארון בחוות שרתים אי שם בארץ :> שאר התמונות נמצאות פה :http://landroverz.tv/farm/update_may_2004/
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-