עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by idofr,

אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  5. לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by desert,

איזה אתר דומה יש ל <צונזר>?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by m83b4,

אני מתכוון במושגים של Bittorrent, איך אומרים את זה? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by demonshlomo,

אם אומרים לי11AM PDT מתי זה בשעון ישראל????? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. ;D [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by pMor,

מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Kriz,

גם זאת דרך לחסוך במקום : ארון בחוות שרתים אי שם בארץ :> שאר התמונות נמצאות פה :http://landroverz.tv/farm/update_may_2004/

• 16 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by darkman,

קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by yambtz,

אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by m83b4,

היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by TermiNal,

שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by darkman,

אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

• 17 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!

דיונים חדשים בפורומים