עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. הם נעלמו ?............... ???

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by prelly,

אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by com,

משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm מצחיק ביותר. תהנו.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by nbd,

למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  8. אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by waizman,

אני אישית עושה מחר את הבגרות של 5 יחידות ודי בטוח שילך לי קל כרגיל... 8) הבעיה לקום מחר ב 9:00 לשיעור נהיגה... נסתדר איכשהו.. בהצלחה!

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MacGyver,

האם מישהו מכיר נוסחה של סמים כלשהם??? לא,אני לא מתכנן ליצר אותם בעצמי זה משהו בשביל המורה לכימיה... תודה איתן

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. אל תשאלו למה. תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by desert,

http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf איפה יש עוד כאלה שטויות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. A Priest, a Rabbi and a Pagan Priestess As part of an Interfaith community project, A right wing Christian priest, a rabbi, and a Pagan priestess decided that in order to improve relations in the community, they will go on a fishing trip together on a local pond. They're out in the boat, and the Pagan priestess excuses herself to go to the bathroom back on the shore. She gets out, walks across the water back to shore, and then walks back across the water to the boat. The Christian priest looks in amazement, crosses himself, and they continue fishing. It comes on about noon time, and the rabbi realizes they left their lunches back on shore. So he gets up, walks …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by omer_y,

היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by tom123,

הא?? ???

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by americium,

לכל מי שקיבל בימים האחרונים מייל אחד או שניים מהאתר ה-"חביב" סטארקום אשר מציע לכם לרכוש בחנות המקוונת שלו אני מבקש לא לשלוח להם מייל בחזרה ולבקש שיסירו אתכם מהרשימה כי זה לא יעזור. הנה הפרטים על האתר: domain: starcom.co.il descr: Shtaim 2 Shtaim Ltd descr: Rozansky 18 descr: Rishon Le Zion descr: 75706 descr: Israel phone: +972 3 9621105 fax-no: +972 3 9524264 admin-c: SA3924-IL tech-c: SA3924-IL zone-c: SA3924-IL nserver: ns.barak.net.il nserver: ns1.barak.net.il changed: domain-registrar@isoc.org.il 20040215 (Transferred) person: System Administrator address: Daronet Ltd address: Ha Yezira 16 address: Ramat Ga…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by chris_u16,

אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by פריאור,

: אחרי הטופיק הקודם שלי, שתי לב שצריכים לדבר אליכם בצורה גברית, אז איזה בירה אתם אוהבים? ומה לאכול איתה? :-*

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Mishmish,

תנו הצעות.... לא משנה איזה סוג של מוזיקה..... מראובן המלאך ועד Pennywise - Lets Go Smoke Some Pot ..... רוק /שחור /מזרחית /נורבגית שבדית וכו ... הבנתם ת'קטע....

• 60 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by DiSc@MaN,

לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.