כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
http://krits.3dv.co.il/HDD/
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בונים פורום אה אה?? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפסתי באתר Epson את הטלפון של שירות הלקוחות בארץ, וגיליתי לתדהמתי שבמקום ישראל מופיע שם שרות הלקוחות של "פלסטין" איך חברה גדולה כמו Epson מרשה לעצמה לזלזל כך בארץ שלמה? http://www.epson.co.uk/welcome/welcome_africa.htm
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-