עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded

• 15 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

http://www.fasco-cs.com/works/viridian/index_e.html

• 53 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X

• 35 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תרשמו כמה יחידות אתם עושים ואם בא לכם גם ציון מגן וציון הגשה ובהצלחה ביום חמישי ;D

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Sting,

אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים

• 78 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by waizman,

מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Fede,

קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by urielka,

סתכלו זה מחשב עם 2.4ghz (אותו מעבד שיש לי בתוך מכשיר נייד)מריץ פאר קריי אני מת http://www.hwhell.com/articles/sl-interphase_rogue_hand-held_gaming_console_preview/ סירטון מאתר החברה: http://sl-interphase.com/Rogue_web_movie_high_res.wmv [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אני חושב על להזמין מhttp://www.xoxide.com/ אבל אני לא יודע אם הם אמינים ואיך השירות שלהם.

11. היי... אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד') ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by guycnaan,

והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. מי ניגש פה? לפסקל או ל-C? ועל כמה הוא ניגש? (מגן) ובהצלחה לכולם!!!

• 72 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by idofr,

אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by The Shark,

טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by topgun,

קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.