עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, אני זוכר פעם שמישהו פתח תראד על אתר יפה כזה שיש בו שירים מכל הסוגים שזה בצורת עץ (לא נראה כמו עץ) ואפשר לבחור את ז'אנר השיר, אתר צבעוני כזה... ועוד משהו, אתר שאפשר למדוד את ערך אתר כלשהו, שאומר לך כמה שווה האתר, כמה משתמשים בו וכו'... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  3. טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

6. Started by masmddr,

שלום. אני מחפש תוכנה ללימוד אנגלית החל מרמת 0 . או תוכנה או בצורת שמע. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by [NOS],

יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, חיפשתי ולא מצאתי תמונה של איגלו (בית מקרח בו חיים האסקימוסים). אל תחשבו שהתחרפנתי ;D, פשוט אני צריך את זה לעבודה שאני מגיש מחר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק או להעלות לפה? תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Ran B,

אוקי, לפני הכל! חיסכו ממני ומעצמכם את הצחוקים.. אני צריך תמונות של שאלתיאל קואק, אני לא ממש מצליח למצוא ברשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא כמה תמונות נחמדות. (אגב זה לא בשבילי..). בכל מקרה, אני גם לא רואה סיבה לצחוק, מי מאיתנו לא אהב את שאלתיאל קואק? (OFF TOPIC) תודה רבה, רן!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idofr,

אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  16. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ThaPhoeniX,

מחפש קבצי תמונות של קלפים (של חפיסת קלפים רגילה) יש למישהו איזה משחק משהו שהוא יכול להביא או איזה אתר שיש בו תמונות כאלו?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by DXT,

זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HunterVee,

אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by idan1836,

אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Gsmarter,

שלום לכולם. אני יודעת שזה נשמע מוזר שבחורה מתעסקת בתחום המחשבים, אבל אני בתחום כבר תקופה ארוכה, ואני פותחת עכשיו חנות מחשבים חדשה בצפון ואני מתלבטת איזה שם לבחור לה.. אני לא רוצה להיות כמו כל החנויות האלה עם הראשי תיבות (KFC, DMO וכו' [אני יודעת שKFC זו לא חנות מחשבים.. להמחשה בלבד]). אני רוצה משהו שונה וקצת יותר מתוחכם. חשוב שיהיה קצר וקליט, והכי חשוב שיהיה לו דומיין פנוי.. שמעתי רבות על חברי הפורום, ואני סומכת עליכם שתוכלו לעזור לי תודה מראש..

• 185 תגובות
    • 27.5k צפיות
  22. Started by לוחמת התמורות,

חייבת בדחיפות קישור בדרייב לפרק מסוים בסדרה מסוימת תודה

23. Started by lumi,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by nice,

שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום כולם, אני התחלתי להדליק את המזגן באחד החדרים על תוכנית מאוורר בלבד (היחידה החיצונית לא דולקת לפי שמיעה). די התחילה להדאיג אותי צריכת החשמל שלו במצב הזה כי אני מפעיל אותו ככה לשעות רבות. נשמע הגיוני להפעיל ככה את המזגן או כדאי לשים מאוורר רצפה רגיל במקום?

• 5 תגובות
    • 17.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.