כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר פעם שמישהו פתח תראד על אתר יפה כזה שיש בו שירים מכל הסוגים שזה בצורת עץ (לא נראה כמו עץ) ואפשר לבחור את ז'אנר השיר, אתר צבעוני כזה... ועוד משהו, אתר שאפשר למדוד את ערך אתר כלשהו, שאומר לך כמה שווה האתר, כמה משתמשים בו וכו'... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללימוד אנגלית החל מרמת 0 . או תוכנה או בצורת שמע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-