עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  2. Started by Armageddon26,

אני מועמד במסלול שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות, האם היחידה 8200 נכללת שם? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by avive,

אהלן, מישהו יכול להגיד לי מה אומר כל שם בזרועות? אני יודע שאחת מהן זו שדולת איפ"ק,השאר לא מוכרות לי. תודה מראש

4. Started by בייגל טוסט,

http://www.youtube.com/watch?v=oFoM0Y2DqL4&NR=1

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by moskitos,

תודה.

7. Started by enzo,

הפרויקט מביא לארץ קבוצות של בני נוער בגילאים 18-26 ,יהודים ולא יהודים במטרה לחזק את תחושת השייכות למדינת ישראל וכולל ביקורים באתרים נבחרים, סיורים רגליים וביקור באתרים באילת ים המלח וכו'. הפרויקט נערך במסגרת הצבאית ונערכים מיונים שונים על מנת להתקבל אליו. האם מישהו השתתף בעבר בפרויקט ויכול לספר על המיונים?

• 1 תגובה
    • 7.6k צפיות
  8. Started by Rיה,

יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by --Shadow--,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mesatla,

תראו את זה! כולו מלא בכל זה http://www.irgun-hamorim.org.il/index.asp אפילו שיר! צדקתי שאמרתי שהמלחמה הבאה קרובה בסוף החופש... הנה היא!

13. Started by udi,

אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by eranbm,

שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BigT,

שלום, היכן ניתן לקנות מסכי LCD בגודל של 4X20 או גדלים אחרים? (מומלץ באזור חיפה)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by NAZRAK,

בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  20. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. Started by timac,

קיבלתי מנילה ונתנו לי בה 3 אופציות : חיל חימוש-אופטיקה,מערך רכב,מכטרוניקה,מערכות חשמל. מערך התקשוב-תקשורת ומחשוב,מערכות תקשורת,תקשורת רדיו,תקשורת מחשבים. חיל האוויר-מערך המטוסים מערך יחידת בקרה,מערך הנ''מ,מערך יחידת התוכנה,מקצועות טכניים,אלקטרוניקה ומחשבים. 2 שאלות: אם נגיד ואני ילך לחיל האוויר אז אני בוחר מתוך הרשימה מה שאני רוצה או שמשבצים לפי איך שהצבא צריך? בתור מקצוע לעתיד לאן הייתם הכי ממליצים ללכת? אני חזק בכיוון של מחשבים.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.