כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מצלמת אינטרנט יש כיום בשוק שהיא לא יקרה אבל עם איכות תמונה טובה איך מדברים עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש מיקרופון במצלמות האינטרנט איך זה עובד בתודה מראש מאיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
IMPORTANT MESSAGE: There is an IRC Trojan Horse that is calling itself "DivX 4.50 Patch." DO NOT DOWNLOAD THIS PATCH. There is no official DivX 4.50 release. משעמם לי בשעות כאלה, אז גלשתי להנאתי וסתם כי בא לי להתעדכן, נכנסתי לwww.divx.com (אחד האתרים שמעוצבים בצורה פשוט נפלאה, לדעתי...) ומצאתי את ההודעה בראש העמוד מודגשת באדום. אז זהירות!!! :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה wake up wake up wake up oh oh ohh שמעתי אותו באיזה חנות ונדלקתי עליו, הסגנון נשמע די ישן - וגם חבר שלי אמר לי שהוא די ישן. מספיק אם אתם זוכרים את שם הלהקה, או רק את שם השיר. בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
בא במהירות של 1.7GHz וטוענים שאפשר לקנות עד 2.2GHz. לא מצויין שם של חברה, אבל מוכרים כבר מחשבים כאלה...... יכול להיות שזה הגיע עוד לפני שאינטל הכזירו על זה? ובמהירויות כאלה? (עד 2.2)
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
-
אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...