כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב
-
אהלן חבריי פורום יקרים, אני מאמין שעכשיו יש כלכך הרבה חדשים ועקב העובדה שכבר 3 4 או 5 מפגשי פורום יוצא לי להיות כל פעם בארץ אחרת מסביב לעולם (רק לא בישראל מתי שיש מפגש ) וגם שבחצי השנה האחרונה אני מטייל ומגיב הרבה פחות - אז לכל החדשים שלא מכירים אני ICE2K הידוע בכינויו "בעל האייפוד הראשון" (כן כן שם ישן ממפגש פורום ישן). עד כאן הקדמה טיפשית.. 8) הקיצר - לכבוד חגיגות החצי שנה בדרום אמריקה ו ה 4 חודשים בברזיל אני מעלה לאוויר אלבום תמונות חדש של ברזיל (את הישנים מכל הטיול תוכלו לימצוא בחיפוש) עם מיטב התמונות מהCANON A70 שמאוד אהבתי (וגם איזה ברזילאי או מקסקני שגנבו אותה מאוד אהבו) והאחרונות ממצלמה זאת, בתקווה שהCANON S400 שיש לי עכשיו (והמצלמה הזאת יודעת לעשות הרבה יותר …
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במקרה עכשיו בצד ימין של הדף הראשי ראיתי תמונה של מודינג קצת הזויי. הייתי בטוח שאני טועה ולא הבנתי נכון אז נכנסתי וראיתי תמונות שכבשו את ליבי ;D חחחחח הבן אדם פשוט גדול!!! איך אני לא חושבתי לעשות את זה : מצטער מראש אם כבר היה על הפרוייקט הזה תראד פשוט לא יכולתי שלא לשתף אם גם אתם מצאתם פרויקטים הזויים, מוטרפים או סתם פרוייקט כל כך מטומטם שגרם לכם לבכות שתפו פה שכולנו נוכל להנות ;D
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אז הסרט היה היום, יום שלישי ב 22:00 בערוץ 16 בכבלים(ערוץ 4 לשעבר) שמו "שטח ההפקר" והוא היה בשפה שדומה לרוסית(אולי רוסית) עם מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על הסרט, כמו השם המלא(לא בעברית) או שהוא יודע את שיר הסיום שלו(זה שהיה בכתוביות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי יחידה לשבוע שאני רוצה להשכיר. משהו מכיר אתרים טובים לפרסום מודעות השכרה של נופש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-