כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
אז הסרט היה היום, יום שלישי ב 22:00 בערוץ 16 בכבלים(ערוץ 4 לשעבר) שמו "שטח ההפקר" והוא היה בשפה שדומה לרוסית(אולי רוסית) עם מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על הסרט, כמו השם המלא(לא בעברית) או שהוא יודע את שיר הסיום שלו(זה שהיה בכתוביות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי יחידה לשבוע שאני רוצה להשכיר. משהו מכיר אתרים טובים לפרסום מודעות השכרה של נופש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?
-
-
היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-