כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
למי שלא יודע יש ביום שישי LAN party שמארגנים האתר gamer.co.il וחברת שרתי המשחק OHC. רציתי לדעת מי פה בא לשם, מי מביא מחשב ואם במחשב הנ"ל נעשה מודינג. זה יכול להיות מחמד מאוד לראות במציאות את מה שאחרים עשו ולא תמונות שכולנו יודעים שלא מתקרבות לרמה של האמיתי. אני מביא את המחשב שלי, לפחות חלקים ממנו כי אני באמצע פרוייקט ופשוט לא נראה לי שהוא יהיה מוכן תוך כמה ימים. קיצר, מי עוד בא?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אוייייייי זה בריא, הסאב מרביץ בתדר הנמוך ביותר וזה פשוט איכותי!!!!!! ;D למי שאכל ומחפש דרך יעילה להוריד את הכל ולמי שסתם מחפש קצת "בומים" להתפרעות, זה הדבר - http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הגיע הזמן לא? אומרים שיש לי בעיות משמעת והתפוקה שלי ירדה. טוב נו, אז אין לי אפילו שנה שירות, חסר איזה חודש-חודשיים... ואולי כל זה לטובה? שהרי זה הגיל הכי יפה ואני לא צריכה לבזבז אותו בלשבת במשרד מאובק מ-8 עד 5 וחצי בשביל לחזור לחדר מגעיל ומלא ג'וקים. הממממ... אני אלך להתקשר עכשיו לאמא שלי לספר לה את החדשות הטובות. חחחח... ;D אבל עכשיו שאלה רצינית? איפה אני אגור? ???
-
- 114 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הייתי ביום השני של COMPUTEX 2004 תערוכת מחשבים שנערכה בגני התערוכה תל אביב בתערוכה היו הרבה דוכנים של אל-פסק ומסכים מה שמראה שהרבה חברות מבינות שהחשמל בארץ חרא(אל-פסק) המוצגים היו מדהימים (לפחות חלקם) בתחום המסכים. פגשתי בתחילת התערוכה אחד מחברי הפורום שבא עם מצלמה אני לא זוכר את הניק וזמנמנו ביחד מזימות ל"השאיל" את חלק מהמוצגים{שום רעיון לא בא למעשה} אני די בטוח שבעוד כמה ימים יעלו תמונות לאתר (אני חושב כי היה אחד מהפורום עם מצלמה) וגם כתבה אז הצעה אישית פעם הבאה תיהיו שם!
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום מישהו הביא לי אתר לקנות חלקי מחשב והוא די זול אבל הוא נראה מוזר כזה כאילו זה איזה מן חוואה... אז אם קניתם משם תגידו.... http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/build.asp
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מאוד מושך ומיוחד, שווה להאזין. רשימת הטראקים - 01 GRAND NATIONAL - TALK AMONGST YOURSELVES 02 SHPONGLE - DORSET PERCEPTION 03 PETTER - THESE DAYS 04 UNKLE - WHAT ARE YOU TO ME? 05 THE YOUNGSTERS - SMILE 06 SPOOKY - BELONG 07 UNKLE - IN A STATE 08 LOSTEP - BURMA 09 FELIX DA HOUSECAT - WATCHING CARS GO BY 10 ULRICH SCHNAUSS - ON MY OWN לפרטים נוספים - http://globalunderground.co.uk נ.ב, ניתן להאזין לו בדיוק ברגעים אלה ב X.T.C - http://stream.xtcradio.com:8069/
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/aidolvirgin.html http://www.ebaumsworld.com/shebangs.html
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב
-
אהלן חבריי פורום יקרים, אני מאמין שעכשיו יש כלכך הרבה חדשים ועקב העובדה שכבר 3 4 או 5 מפגשי פורום יוצא לי להיות כל פעם בארץ אחרת מסביב לעולם (רק לא בישראל מתי שיש מפגש ) וגם שבחצי השנה האחרונה אני מטייל ומגיב הרבה פחות - אז לכל החדשים שלא מכירים אני ICE2K הידוע בכינויו "בעל האייפוד הראשון" (כן כן שם ישן ממפגש פורום ישן). עד כאן הקדמה טיפשית.. 8) הקיצר - לכבוד חגיגות החצי שנה בדרום אמריקה ו ה 4 חודשים בברזיל אני מעלה לאוויר אלבום תמונות חדש של ברזיל (את הישנים מכל הטיול תוכלו לימצוא בחיפוש) עם מיטב התמונות מהCANON A70 שמאוד אהבתי (וגם איזה ברזילאי או מקסקני שגנבו אותה מאוד אהבו) והאחרונות ממצלמה זאת, בתקווה שהCANON S400 שיש לי עכשיו (והמצלמה הזאת יודעת לעשות הרבה יותר …
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במקרה עכשיו בצד ימין של הדף הראשי ראיתי תמונה של מודינג קצת הזויי. הייתי בטוח שאני טועה ולא הבנתי נכון אז נכנסתי וראיתי תמונות שכבשו את ליבי ;D חחחחח הבן אדם פשוט גדול!!! איך אני לא חושבתי לעשות את זה : מצטער מראש אם כבר היה על הפרוייקט הזה תראד פשוט לא יכולתי שלא לשתף אם גם אתם מצאתם פרויקטים הזויים, מוטרפים או סתם פרוייקט כל כך מטומטם שגרם לכם לבכות שתפו פה שכולנו נוכל להנות ;D
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-