כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן, ובאתי לפה עם בעיה במתמטיקה, אמרו לי שיש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי..... אני בהחלט מקווה שכן, ואני מקווה שאני לא עובר כאן על שום חוק או משהו.... בכל מקרה, הנה השאלה, ואשמח אם תראו לי את דרך הפתרון: נתונה המשוואה: cos 6x = 3cos 3x +1 מצא את פתרונות המשוואה בתחום 90 => x => ס
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מזגן חלון שהמדחס שלו מאוד רועש, חשבתי לעטוף את המדחס בספוג אקוסטי (ביצים) או להקציף אותו בפוליאוריתן מוקצף. האם הפוליאוריתן יכול לגרום נזק (הרי הוא "יחנוק" את המדחס) ? האם למישהו יש רעיון אחר איך להשתיק את המדחס (ניסיתי להזיז אותו בכל מיני זוויות כדי לראות אם יש השפעה על הרעש, לצערי אין השפעה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות פרסמתי מודעה על רמקולים שאני מתכוון לרכוש באנגליה... מחר בלילה דודים שלי נוסעים לאנגליה להביא לי רמקולים (5.1) שכבר הזמנתי למלון שלהם. לקחת את הסטילייטים בתיק למטוס לא תהיה בעיה... מה שמדאיג אותי זה הסאב וופר - אם שמים בתוך מזוודה וזה עובר ברנטגן יחד עם כל המזוודות , הגיוני מאוד שיחשבו שזה פצצה וירצו לבדוק את זה , ואולי לא ירשו להעלות את זה או שיפתחו את זה ויהרסו את זה ! לא ? אחרי הכל זאת קופסה לא קטנה בצבע שחור , בפנים יש חוטים וכל מיני דברים ממתכת. וזה גם משהו שהם לא יעלו למטוס איתם , כמו תיק יד , ככה שאין להם אפשרות לראות מה עושים לזה ... האם אני טועה או שיש פיתרון אחר לזה ? בבקשה תעודדו אותי :\
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להדפיס כל מה שאני רוצה באיזה אורך שאני רוצה. אני מחפש תמונה ארוכה Wide מיוחדת ויפה לחדר. חשבתי על רעיונות כמו התמונה המפורסמת של Pink Floyd עם ה-Back covers אבל מסתבר שאי אפשר להשיג אותה ברזולוציה גדולה באינטרנט (אם למישהו יש הוא מוזמן לשתף! ) עוד רעיון היה איך לא Pulp Fiction . אומנם שוב לא מצאתי את ה Front Cover במצב Wide אבל מצאתי את התמונה הבאה: http://www.vayacine.com/images/2008/01/pulpfiction_orig.jpg אשמח לעוד רעינות מכם! תודה רבה מראש !! נ.ב- אני זוכר שפעם ראיתי את התמונה של Sharbat Gula ב-WIDE רק של העיניים! בלי כל הפנים אבל לא מצאתי ! אם למישהו יש אני אשמח לקבל !! (רזולוציה גדולה Wide)
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........
-
- 14 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
קיצר תקעו אותי בנתיים בתפקיד הקטן של אחראי הסברה שבועית (קצת מידע מקדים, אני משרת בבה"ד 13, וכרגע בקורס מצ"ח פלילי) המליצו לי לחשוב על רעיונות בשביל ההסברה השבועית (שאני צריך לבצע בסוף השבוע) על האקטואליה שהייתה באותו שבוע יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-