כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את החלק הזה בבית ואני לא יודע מה זה? אתם מכירים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסיגנון זה של גוגל? לא צריך לציין שאין לי סכומים כאלה אבל מסקרן ומי שכותב שיכתוב בבקשה איפה הוא מצא את זה (שזה עולה ככה) תודה :]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה אבל כיוון שאין עדיין פורום בסימן על טבעי בHW אז שייכתי את זה לכללי. אז ככה, אתמול (24.11) היה עוד יום רגיל כאשר קמתי לבית הספר לעוד יום שגרתי. כך הזמן עבר ובין בדיחה אחת לשנייה ויום משעשע למדי, הגיע שיעור אנליזה. ישבתי ליד חבר טוב שלי ובאמצע השיעור פתאום קיבלתי שיחה מחבר ב', שהודיע לי ללא כל הכנה מוקדמת, שאביו של חבר ג' נפטר לפני כשעה בבית החולים כתוצאה מסרטן הריאות. המאורע עצמו כמובן שזיעזע אותי , במחשבה על החבר שכעת לא מעכל את הבשורה, אך לא הפתיע כיוון היה זהו רק עניין של זמן שכן אביו סבל במשך השנה האחרונה במחלות שונות הקשורות לכמות העשן שצרך ובילה יותר זמן בבית החולים מאשר בבית. באותה שיחה, חבר ב' ביקש ממני לצאת לשער בית הספר ולהביא איתי א…
-
- 55 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
היי, בנק הפועלים בחרו במקום לתת מלגות לאנשים שזקוקים, אלא לפרסם תחרות הצבעות, כדי להשיג עוד לקחות לבנק שלהם. בכל אופן, אני מבקש את עזרתכם בהצבע עבור חברה שלי, כי אנשים שבאמת צריכים את המלגה הזאת. זה נמצא כאן http://apps.facebook.com/poalimstudents/index.php?candidate_adv=714134048&auth_token=26bfa44b874246334778c23af58defd8 תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…
-
- 32 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי כולם, אני מוכר עכשיו טלפון בשביל חבר... (imate אם מישו מעוניין חחח ) בכל מיקרה שמתי הודעה בyad2 ופה בtrade zone איזה עוד אתרים אתם ממליצים להוסיף שם הודעה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
-
יש הנחה למי שרשום ל HWzone בקניה מ TSM ? אם יש הנחה כמה אחוזים ? אותם אחוזים על כל המוצרים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-