כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
המספר הוא 101101101.1101 וצריך להעביר אותו לבסיס 8 עכשיו אני אמור לחלק את זה לקבוצות של 3 והבעיה היא שאני נתקע עם 01.1 איך ממירים אותו? תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר חנות מחשבים בקנדה במונטריאול ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לכתוב: "תודה רבה" אם אתה יודע ויכול לכתוב זה יעזור לי מאוד (בקובץ psd או jpg על רקע לבן, ברזולוציה גבוהה, או בפונט פשוט שיש בכל מערכת xp) תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
מישהו שיודע רוסית יכל לתרגם לי את המפרט רכב הזה? http://auto2u.ru/cars_details.php?id=618 (לא הצלחתי למצא באנגלית ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני חייב למצוא מידע על בן גוריון האנגלית סבירה ברמה של חמש יחידות לא משהו מפוצץ על התרומה שלו לקהילה.. what was the persons greatest achivement or contrition to society? זאת בעיקרון השאלה אני חייב עזררהה תודה למי שעוזר אני כבר מיואש ואין לי כח לנסות לתרגם לא שגם בעיברית מצאתי משהו על זה אם איפשר מהר כי זה למחר.. תודה!! אהה ואין הגבלה של מילים אבל עדיף לא יותר מעמוד ושוב תודה למי שעוזר!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש את השיר שמשמעים ברקע של הפירסומת לתוכנית של גראהם נורטון ב YES והשיר הזה הושמע בסרט של ג'קי צ'אן אני לא ממש זוכר את המילים שלו חוץ מ .. absolutly nothing...hoo..... נשמע מצחיק אבל אני צריך את השיר הזה לאיזה פרוייקט קטן ואני לא יודע איך קוראים לו , אם מישהו יכול לעזור לי בזה אשמח אני אובד עצות ואני הייתי אמור לבנות איזה שהוא מצגת שהכול התבסס על השיר ברקע help ....
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המהלכים והצעדים שדוד בן גוריון עשה במהלך חייו סיעו להקמת המדינה ולבסוף הובילו אותו להקים את המדינה בשנת 1948. דוד בן גוריון עוד מצעירותו התנדב במוסדות ואירגונים ציוניים אשר החדירו בקרב הנוער רעיונות ציוניים. במהלך חיו דוד בן גוריון הקים למעשה את המפלגה הראשונה בישוב היהודי שהיוותה צעד משמעותי לקראת הקמה של ממשלה ומדינה. הוא תמיד נקט במדניות ההבלגה שהעניקה לו יתרון על יריביו אצל הבריטים.. בנוסף בן גוריון תמיד סייע לבריטים על מנת לרכוש את אהדתם ולקבל רשות להקים מדינה. במלחמת העולם השניה קרא ליהודים להתגייס ולהילחם בנאצים לצד הבריטים. הצעד חשוב ביותר שהוא נקט היה העמידה מאחורי תוכנית בילטמור שפתחה את המאבק להקמת המדינה. ובסתר הוא תמך בהקמת תנועות המרי שפגעו בבריטים. בן גוריו…
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליח אז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנה אני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שלי כרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביא בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון ראפידשייר והעלאתי מלא דברים והעמוד של הpremium zone כבר נורא גדול וקשה למצוא דברים איך אני מעביר לתיקיות אחרות בלי לשנות את הלינק?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מהאתר הזה: http://store.summitracing.com/ אבל אני צריך לברר כמה פרטים בטלפון ושאני מדבר באנגלית אני נשמע כמו מפגר.. :-\ אז אם מישהו שגר בארה"ב יכול להתקשר לחנות ולשאול אותם: 1. האם הרמקולים שבאתר חדשים או משומשים 2.כמה עולה משלוח של מגבר וסאב לארץ 3.איזה כ.אשראי צריך כדי להזמין 4.אם לא יעצרו את זה במכס תודה רבה רבה למי שעושה את זה בשבילי :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-