עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by wow,

הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.

3. שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.

4. טוב, אני לא ידוע איך בדיוק להתחיל, אז כעיקרון, אני רוצה לעשות תואר בהנדסה\מדעים\הנדסת תוכנה, וגם על הדרך לשלב את זה עם הצבא, עכשיו הבעיה היא, שיש לי תעודת בגרות מלאה, אבל 3 מטמיקה, 4 אנגלית, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. בשביל תואר אני יצטרך אחרי הצבא להשלים ל4\5 מטמטיקה על ציון גבוהה, ולקוות להפציץ בפסיכומטרי ככה 670+, שאר התעודות בגרות בסדר+ אין ציונים מתחת ל85, אבל עדיין הממטמטיקה הארורה. עכשיו ראיתי, שאני יכול להמשיך ליג'-יד', ואז לקבל תעודת הנדאסי, שזה פחות ממהנדס, וגם בפחות זמן, וגם בצבא מוצבים בתפקיד, שמיישם את מה שלמדתה, עכשיו השאלה היא מה יותר כדאי לי? האם כדאי להתגייס, לעשות 3 שנים, אז לצאת לעשות פסיכו+השלמה ל5 מטמטיקה, מה שהיה מעיק ומציק אחרי צ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Plazmata,

הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by Men7a,

שלום... הזמנתי מזמן את המוצר הבא מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552 אחרי שעשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי [בגלל טעות שלהם] סוף סוף באיחור של כמה שבועות קיבלתי את הודעה על דבר דואר... הלכתי לדואר להוציא את הדואר , הגעתי הביתה ופתאום אני מגלה שבעצם קיבלתי את המוצר הזה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6554 שעולה כמובן פחות לומרות ששילמתי על המוצר הקודם , והוא הרבה פחות טוב [קטודה אחת , וחיבור מסובך..] כמובן שמייד התקשרתי לנועה מחשבים אבל כנראה שהמיקום הגיאוגרפי שלי נתן להם סיבה לא להתייחס אליי... אני גר באילת וכמובן שלהגיע לחנות זאת בעיה אדירה ככה שרק דרך הטלפון יש לי איך להשיג אותם ההורים שלי דיברו איתם אבל הם תמיד אומרים "אנחנו נחזור א…

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  7. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

8. ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by QQQ,

רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. המספר הוא 101101101.1101 וצריך להעביר אותו לבסיס 8 עכשיו אני אמור לחלק את זה לקבוצות של 3 והבעיה היא שאני נתקע עם 01.1 איך ממירים אותו? תודה..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Palsar,

מישהו אולי מכיר חנות מחשבים בקנדה במונטריאול ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Kenny,

היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  24. ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  25. אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.