כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתר שיכול לומר לי מי נמצא מאוחרי מספר סלולרי מסוים? אני יודע שהאופציה ההפוכה (איתור מספר על פי שם וכתובת) לא אפשרית דרך האינטרנט, אך האם אפשרות מתן פרטים כמו שם וכתובת לפי מספר קיימת?
-
- 13 תגובות
- 90.4k צפיות
-
-
http://www.smalltime.com/dictator.html צריך לבחור דמות מתוכנית טלוויזיה (לא ישראלית מן הסתם), ולענות על השאלות שהמחשב שואל אותך בכן או לא. כנסו ותבינו. אם אתם לא יודעים מה התשובה לשאלה תלחצו לא. תהנו!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…
-
- 66 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים שלי עושים טיול ולא עידכנו אותי הרבה לפני.. שכחו אמרו לי עכשיו, והקטע שאף פעם לא היתי בחול. אף פעם לא הוצאתי דרכון. השאלה כמה זמן יקח לי להוציא דרכון? אם אני הולך להוציא.. אין איזה פרט חריג... הגיוס רחוק יותר מחצי שנה, אין תיקים, נולדתי בארץ... מקבלים במקום? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש עבודה לחופש וחשבתי אולי להעביר שיעורים פרטיים במטמתיקה אני עולה לי' (ציונים טובים - מגמה מדעית 90 במתמטיקה) כמה כדאי לבקש על כל שיעור פרטי ולאיזה גילאים בערך?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ומה הפירוש המדויק של המילה ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-