כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
מישו מכאן התקבל לגדנ"א? אם כן לאיזה מחזור מבין ה2? ולאיזה נושא? תקשוב מבצעי? או ממר"מ תיכנות? אני התקבלתי למחזור השני (8.8-12.8) לממר"מ תיכנות. (מה שרציתי ) יש מישו מכאן איתי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז.. נגמרה השנה.. נגמר הבצפר.. ויש מסיבת סיום להרים.. אני וחבר שלי שרים שיר סולו אחד במסיבה... סולו אני והוא.. אני צריך קצת עזרה בבחירת שיר.. קודם כל, רק בעברית.... משהו קצבי, שמתאים לביצוע במסיבת סיום.. (לאוו דווקא השירים שאתם אוהבים לשמוע ולא מתאימים תמיד לביצוע של משהו אחר) עדיף משהו מוכר זורם, קצבי, משהו שירים קהל בכל זאת מסיימים.. תיהיו יצירתיים חשבתי על שיר.. אני עף של דוד דאור.. סגנון כזה בערך.. יאלה תתפרעו! תודה~! נ.ב. אני רוצה הרבה תגובות, אבל לא ספאם
-
- 34 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזו אפשרות כדאי לי להשתמש בהארד דיסק נוסף שאילו אני אגבה באופן ידני או אוטומטי כל X זמן או בגיבוי בתשלום חודשי קבוע לחוות שרתים שבה הם יגבו ככל הנראה רק חלק מהמידע או אם יש הצעות נוספות שיוכלו לעזור לי ...
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על חנויות...? האם צריך לשלם איזשהוא מס בכניסה לארץ, חוץ מהתשלום על המוצר+משלוח??? תנו אתרים???
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה SPYMAC ממש אחלה של דבר אבל יש לי בעיה והיא כשאני שולח קובץ מצורף לאי-מייל מתקבל רק האי-מייל בלי הקובץ. ואיפה שכתוב אחרי השליחה שדואר נשלח בהצלחה לא כתוב ע"י זה שמצורף לזה קובץ, מישהו יודע מה לעשות? ומה הגודל המקסימלי שאפשר לשלוח ב SPYMAC?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה וצריך להחליף את תעודת הזהות שלי,גם כי היא מאוד ישנה,וגם ישנו שינוי בכתובת שלי. ניכנסתי לאתר של משרד הפנים ויש שם קטגוריה של תעודות זהות (במקרה שלי תעודת זהות בעקבות שינוי בפרטים האישיים),באתר כתוב שלא חובה להגיע,אני רק צריך לשלוח את התעודה המקורית,צילום (פוטו רצח) ודרכון (?). בספח עצמו רשום שהנוכחות היא כן חובה (אז צריך להיות שם או לא?) ולא רשום שצריך להביא דרכון (גם ככה אין לי). אז מה עושים בדיוק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי את האתר על העיתון של חיפה (אני חושב קוראים לו שבועון חיפה אבל לא בטוח) , בכל מקרה אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא כתבה שאני מחפש שם , משהו שנשמע כמו "עוקץ ברק" ... כתבה על מכוניות... אם מישהו יוכל לתמצת לי מה כתוב שם או לסרוק לי או שהכי טוב להביא לי את האתר של העיתון אני אשמח מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום. ביום ראשון דוד שלי טס לבולגריה. אני מת לקנות את הנוקיה 6600. בארץ 3700 ש"ח למי שלא יודע. http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6600/index.htm האם משהו יודע איך המחרים שם לנייד הנ"ל? אפילו אם אתם יכולים להפנת אותי לאתר בבולגרית (מי שיודע את השפה) כדי לראות סדר גודל של המחירים. בכלל מה שווה לקנות שם (לא בהכרך פאלפון) האם זול שם? בבקשה בלי ספאם מיותר רק מי שיודע שיגיב ואל אני לא רוצה להביא משם שתייה וסיגריות. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-