כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אחרי שחרשתי כל מקום אפשרי כמעט בלמצוא נעל שנראית טוב ותהיה נוחה, חבר אמר לי שיש נעליים של אדידס שהם יחסית חדשות ושכל הנעל היא בנויה מכריות אוויר, הוא אמר שהוא ראה אותה איפשהו בקניון בנתניה אם אני לא טועה... אני רוצה ליראות אותם גם אבל לא מצאתי משהו כזה באינטרנט כי פשוט אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו... מישהו מכיר? יודע על מה הוא מדבר שיוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משהו שקשור לכדורסל וכו' (לא חייב מהארץ..אבל אם מהארץ אז מכבי תל אביב) שיהיה משהו בשחור לבן (לא חייב) תמונה לדוגמא: http://www.tattoosales.com/TattooFullView.aspx?productID=4440
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה שיר דיי ישן ומפורסם...הוא הולך ככה... זאת השורה הראשונה: The moment i saw you... ואז בפזמון זה ככה: forever, forever... ועוד כמה מילים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אחותי עושה עבודה על זה, חפשתי בגוגל שעה ולא מצאתי כלום, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מן מד כזה אם תרצו שאני יכול לבחור תמקום שהסמן יעמוד עליו עכשיו סימנתי את ההתחלה כ10% ואת הסוף כ100% עכשיו הערך שהוא 10% זה 35 והערך של ה100% זה 5 (כלומר יורד...) עכשיו אני צריך איזשהי דרך למציאת האחוז שהסמן מראה כלומר אם הסמן נמצא בסוף - כלומר הערך שלו 5 אז הוא יראה שזה ב100% עוד דוגמא אם הסמן שלו נמצא בהתחלה - כלומר הערך שלו 35 אז הוא יראה שזה ב10% או אם הסמן באמצע הוא יראה יראה 55% (זה האמצע מ10% עד 100%) והערך שלו יהיה 20(נראה לי) אני מקווה שהבנתם... אתם יכולים לקחת את הערך שבו נמצא הסמן כX
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחיר של ק"ג אחד של תפוזים וק"ג שני של תפוחים ביחד 6 .העלו את מחיר התפוזים ב50% ואת מחיר התפוחים הקטינו ב 25% כמה עולים שני ק"ג תפוזים ו4 קילו תפוחים
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-