עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מחשב , ואני צריך אתר טוב עם מחירים טובים .. למישהו יש עצות .. ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. שלום יש לי עבודה באנגלית שאני צריך להגיש מחר,העבודה היא על התכונות שלי. אני צריך למצוא מילים משיר שמשקפות את התכונותשלי....צריך עזרה..אני לא מוצא כלום... תיעזרו בכמה תכונות: 1)רציני 2)בעל לב טוב וכ"ו...(זה בעיקר תכנות של ליקוקי תחת עצמאים... 8)) תודה רבה לעוזרים אני צריך את זה כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by TimoTy,

אני מחפש להשכיר את העונה ה-4 של BUFFY ואני לא מוצא איפה אני אוכל להשכיר אותה??

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. אני מתעתד להיות בשישי שבת הקרובים בתל אביב ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אכסנייה שקרובה מרחק הליכה מבית ציוני אמריקה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שם ומספר טלפון של המקום. תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by J0n1,

היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by bad boy,

מישהו אולי מכיר אתר שאפשר לימצוא בו עבודה ??? ???

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  9. יש לי גור בן חודש (מעורב, חצי בוקסר וחצי זאב ) שזקוק לבית חם מי שרוצה לאמץ אותו או מכיר מישהו שרוצה לאמץ שישלח לי הודעה לפרטי או לICQ 136516965 אני מנתניה ואשמח למסור אותו לכל המעוניין בכללי, הגור עבר מס טיפולים נגד פרעושים ושאר המזיקים, כך שהוא די נקי והוא נורא חמוד!!! והנה כמה תמונות שלו('צטער על האיכות, כרגע יש רק לי מצלמת WEB) *עריכה: הגור זכר לכל המעוניין* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  10. לצערי איבדתי את הדיסק שהגיע איתו. משום מה באתר הרשמי לא מצאתי. מחיפוש בגוגל מצאתי הורדה מאתר X-driver או משהו בסגנון, רק שזה מוריד על 1-2Kbs וכרגע הרבה זמן זה כבר פשוט הפסיק להוריד. אשמח ללינק נורמאלי ועובד (לא חייב מלוא המהירות, אבל משהו סביר). אם למישהו במקרה במקרה יש את הדיסק המקורי שיכול לעלות ולשלוח לי זה יהיה אפילו עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  13. טוב אני עושה איזה עבודה ואני צריך את זה בקיצור חיפשתי ולא מצאתי אז בבבקשה זה דחוף עם מישהו יימצא לי איזשהוא אחד שמסתתר שם מישהו זכר אז שייביא לי לא משנהה קל או קשה!.! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  15. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כהכנה ללימודים אקדמאים... כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by iakovl,

כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by fp581,

אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. האלן..חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו למצוא מזוודה (קשיחה) משוכללת כזאת עם קודים ופיצרים.. נו כמו בסרטים (: חיפשתי בכמה אתרים ואני לא ממש מוצא קייס כזה.. מכל האנשים הרבי אשכולות פה יש בטוח מי שמתצא בתחום הזה! תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

שלום לכל חברי הפורום !!!!! הייתי רוצה אתר שמביא מילים לשירים עם אפשר אז את המילים של האלבום החדש של אמינם Eminem-Encore של כל השירים שיש שם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. אהלן חשבתי שדבר כזה ממש יכול להיות נחמד בתור מתנה למישהי. בעיקרון אני חושב על משהו ב-200 שקל +- , ואני אפילו מעדיף מאיביי. אבל, אני מתקשה למצוא משהו, אשמח לעזרתכם זה מצא חן בעיני , חבל שהוא סיני ... http://www.ebay.com/itm/Alarm-Clock-Rechargeable-MP3-Speaker-Data-Sync-Dock-iPhone-4-4S-S-4G-4th-Gen-/150809252982?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item231cee9476

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל

• 8 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.