כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולכם ראשית- זוהי אינה מודעה פרסומית, אלא הודעה שנועדה לעזור לכל תושבי הדרום שסובלים מחוסר בחנויות מחשבים רציניות.... ונאלצים לנסוע עד לת"א ולפעמים גם צפונית משם. במקרה הגעתי לחנות הזו- דרך האתר של pccool שהפסיקו למכור ללקוחות פרטיים והשירות והיחס שקיבלתי מהם היה יוצא דופן... בד"כ אני קונה בזיגזאג או בנועה, כי חשוב לי מאוד שאני מקבל מהמוכרים אבל עכשיו יש לי ולכל הגרים בדרום להנות מחנות מחשבים רצינית באמת, בלי לבלות יום שלם בנסיעות החנות נפתחה לפני 8 חודשים ורק בתקופה האחרונה החלה להתעסק עם "ציוד קצה" וציוד קירור ומודינג, והמוכרים שם באמת מוכנים לעזור ללקוח ובאים לקראתו כמה שהם יכולים, והכי חשוב מוכנים לקבל ביקורת כדי להשתפר... אתר אינטרנט עוד אין- אבל כנראה שיהיה…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
לפי אלעזר סלע (סמנכ"ל החברה הכלכלית לאריאל) , ישראל עושה המון בכדי למגר את החרם המדיני/כלכלי/חברתי על ישראל. אפשר לומר שהמשרד לעניינים אסטרטגיים של גלעד ארדן פועל בצורה מאסיבית בתקציבי ענק לשינוי התודעה ולמיזעור החרם. למשל, המשרד מביא מידי שנה משלחות מכל העולם בכדי להראות מי עובד במפעלים, מה המפעל מייצר, איזה יחס העובדים הפלשתינאים מקבלים וכו' וחוזרים אחר כך עם דיווחים לארצות שלהם. וכן, יש משלחות של סטודנטים וסטודנטיות בתוך האוניברסיטאות המובילות בארץ, בארה"ב וגם באירופה שנותנות מאבק רציני לעולם של הBDS והחרם. אלעזר סלע העביר חלק מההרצאות מול המשלחות הללו: "עשינו סרט מהמם עם העובדים הישראלים והפלשתינאים בתוך המפעלים שמראים את החשיבות והנחיצות של מפעלים מעבר לק…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היי. נמאס לי כבר מכל הסכיני גילוח ובנוסף לזה כבר הגיע החורף וזה ממש מעיק להתגלח בבקרים ב6 בבוקר. התקציב הוא סביב ה250,אני לא מבין כל כך במכונות אז ככה שמצאתי בזאפ את המכונה הבאה. http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-at752-philips.html ראיתי עליה 2 ביקורות טובות בזאפ. הדרישות העיקריות מהמכונה שאם היא נרטבת שלא תתקלקל,שאפשר לסחוב אותה איתי לכל מקום בלי שתהיה מחוברת לחשמל,ושתגלח טוב מספיק גם באזור הצוואר,גם קוצץ פאות חייב שיהיה בה. ומה ההבדל העיקרי בין מכונה עם 2 ראשים ל3? ראיתי את זה גם בזאפ http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-el-svllvt-mbit-philips-dgm-hq33.html גם עליה יש ביקורות דיי טובות בסך הכל וזה מסתדר לי טוב מבחינת תקציב,מעדיף לבזבז כמה שפחות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
# 2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. זאת ההודעה שפורסה ב TorrentLeech .... לא יודע אם פירסמו כבר...
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
התאריך גיוס שלי היה אמור להיות ב21 ועכשיו הוא ב28 לפי מה שאני יודע זה נדחה אצל הרבה אנשים שהיו עם תאריך כמו שלי יש למישו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
פשוט סדרת תמונות ממש יפה.... אפשר ללחוץ על כל תמונה לראות הגדלה (וגם FULL SCREEN) באמצע העמוד אפשר לדפדף בין הזוכים של התחרות, בעמודים מספר 3 עד 5... פשוט מדהים... (תביאו לינקים לעמודים של התמונות בתחרות שהכי אהבתם, ואל תשימו את התמונות פה, הם גדולות מדי, פשוט תתנו לינקים). http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2765&page=3 ולמי שלא מכיר, האתר המעולה CGTALK http://www.cgtalk.com/ אחת לכמה ימים מוסיפים תמונות לעמוד הראשי למעלה של אנשי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מדובר על זיכוי בחנות ולא על זיכוי לקניית ראש דיו חדש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש) קרו לי הרבה מקרים של ניתוקים מהאינטרנט, במיוחד בלילות, למרות שקרה גם מספר פעמים ביום. עד עכשיו... לא קרו לי כמעט בעיות של ניתוקים, לעוד מישהו זה קורה בזמן האחרון? ??? בדקתי את המחשב וזה לא בעיה אצלי במאה אחוז, לא התקנתי שום תוכנה שיכולה להפריע ואם אנו עוסקים בתחום הזה עכשיו.. כמה אתם משלמים על חיבור האינטרנט ואיזה מהירות ? אני למשל משלם 39 לבין לאומי ו 40 לבזק על 1.5 ADSL כמובן
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=_9T9mH7L2vM פשוט רציתי לשמוע עוד.... יש למישהו מושג איזה פרפורמר הוציא דיסק או משהו אחר(מארש טורקי בסגנון ג'אז)?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-