עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

L33T

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. Started by tal^_^,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

7. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by MishaK,

אנשים לקחו את זה קשה... אגב, אם תעשו עכשיו בגוגל חיפוש על go to hell לא תראו את מיקרוסופט בדף הראשון.... :-\ נ.ב. אתמול היה לגוגל יום הולדת 4 !!!!!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by udi,

אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…

16. Started by itaysk,

באנדל לא אמור לעלות פחות מהסכום של כל הרכיבים שלו יחד? אם לא אז מה היתרון בלקנות באנדל?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

18. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

19. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

[move][glow=green, 2, 200]עקרב we love![/glow][/move]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  23. Started by marking,

אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.