כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מגרמניה והוא שלח לי לינק לסרטון הזה http://www.pwned.nl/ תהנו!!! סרטון קורע http://www.pwned.nl/
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו יקנה שולחן מחשב שחור (במצב טוב, אחרי שנתיים)? זה כולל מקום למארז, מקלדת ועוד שתי קומות למדפסת ושטויות
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
-