כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
על איזה טרקטורון נוסע DMX? אני מתכוון לכחול הזה... כמה סמק וכמה אמור לעלות כזה? ועוד שאלה למי שראה מטריקס רילודד(2) על איזה אופנוע טריניטי נוסעת? כנ"ל כמה סמ"ק וכמה אמור לעלות. אני רק יודע שהוא של דוקאטי....אופנוע חייה ביותר... שומעים את העוצמה! מכחה לתשובות... תודה!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת פרטים על הנעשה בחודש הכי מגעיל שיהייה לי השנה? (טוב נו, אולי לא מגעיל כמו תקופת המבחנים...) אני רוצה לדעת למה להתכונן: כמה אני אצתרך לרוץ ביום... ( מה ההבד לבין סטודנט לפני ואחרי תקופת מבחנים? 5.5 ק"ג: +5 בשומן מהפיצות והישיבה של 16 שעות ביום, +0.5 בשערות... והווה חבל להיפרד מהליפה שגידלתי במשך ה3 חודשים האחרונים :)
-
- 61 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=33773&page=1 עמוד שני אווווו מסכן היה לו חלום איזה תירוץ עלוב לפי דעתי אסור לשתף אותו בתחרויות בין לאומיות כי הוא לא ישראלי. ממש בושה אמן שהוא יראה תתארד הזה למי מאיתנו אין חלומות זה לא אומר שאנחנו לא צריכים להתגייס
-
- 85 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Hello guys ! I'm now in USA and I need your help BTW I can see Hebrew but I can't write in Hebrew my father told me that if i'll buy here something like computer or a stereo system it will not work due to problams with the Vat powers (it's diffrent from those in europe) is that true and is there another problams that can happen? thnx guys
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם זה יהיה מעיין הודעת פרידה שלי כי אני מתגייס ב26.7.04 רציתי להגיד לכולם להתראות ותודה על כל העזרה לימוד וויכוחים מעניינים שהיו לי פה ;D. אני לא חושב שיהיה לי זמן לכתוב פה שאני יהיה בבית פעם בשבועיים ולפי מה ששמעתי כנראה שיסגור 21 לפחות פעמיים בטירונות . התאריך שלי זה חי"ר יעודי אבל אני מתכוון לסרב פינוי ולבלות קצת במעצר עד ל1.8 שיש גיוס גולני יש עוד מישהו כאן שמתגייס איתי? בסביבות התאריך שלי?
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
i saw in NJ this movie and my freind says the movie isnt in israel yet! some info about the movie: http://www.irobotmovie.com/
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-