עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Track,

הC300 256GB שלי מת אתמול. זאת אומרת, הוא מתחמם וכנראה "עובד" אבל שום מחשב לא מסוגל לזהות אותו. אז דיברתי עם Crucial והם אמרו שאני צריך לשלוח אותו למשרד שלהם באנגליה. עכשיו, כמובן שזה ייקח זמן ואין מה לעשות, אבל השאלה שלי היא - מה יקרה כאשר המוצר יוחזר אלי? אני לא רוצה לשלם מכס על מוצר שרק חזר מתיקון. אם למישהו יש מושג, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by super-MC,

מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by dvvon,

אפשר מדריך לפורום בדיוק כמו זה לא צריך שום דבר יותר מזה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  7. איפהשהו מסתובב מדריך איך לפרוץ לכל שלב ומסביר הכל... למישהו יש?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by eranmor,

אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by 00000,

אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

היי, אני עומד לקנות מזגן לחדר שלי בתקציב של עד כ1500~ ש"ח. אפשר למצוא מזגן יעיל בתקציב כזה? החדר הוא בגודל 10 מ"ר. אם מישהו יכול להמליץ על מזגן מסוים זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mega1234,

לא גרפי (אסור כאלה במבחנים) שיפתור כמה שיותר משוואות וכו.. חשבתי על זה בכל מיקרה : http://www.casio.com/index.cfm?fuseaction=products.detail&catalog=Calculators&section=Scientific&product=FX%2D115MSPlus# המלצות אחרות ? תודה

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  15. אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by elior021,

אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by RGod,

שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by Kenny,

נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Einklienermench,

אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

אוקיי אז ככה אני וידידה שלי החלטנו ללכת לעשות צניחה חופשית עכשיו אין לי מושג על זה כלום איפה אני מתחיל? כמה זה יעלה לי? איפה זה בכלל? איפה יותר טוב איפה פחות? כל מידע שאתם יודעים יעזור לי תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by chenrp,

חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by maxim22,

מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.