כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות
-
חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימו לב רשימת הוצאות של חבר הכנסת מיכאל קליינר: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 בשורה אחת לפני אחרונה, פירמוט המחשב הישן 2310 שקל... יקר לא ?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://david.special-serv.net מה אתם אומרים ? איך העיצוב ? איזה עוד דברים כדאי להוסיף ? יש לכם רעיונות עוד מה להוסיף ? תוכנות , סרטונים וכל מה שקשור לקטג' בתפריט ? נ.ב יש כמה דברים שאני צריך לסדר (יצירת קשר ועוד כמה דברים קטנים) תודה , VL.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ט]ו טפו טפו, תוק תוק תוק על עץ מלא. עוד 45 דקות אני הולך לחגוג (בבקשה לא לנעול כי אחרי המשחק זה יהיה תארד האליפות של מכבי ת"א.) הכותב הוא אוהד מובהק של מכבי חיפה שעושה את הדברים נגד העין הרעה של כמה קות שכבר חוגגים
-
- 99 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ידידה חדה לי חידה על הסדרה - חייב למצוא תשובה. אשמח אם תעזרו לי והרי החידה: איזו חיה מתה בחניון התת קרקעי ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו
-
- 34 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני כול הזמן נקרע מחדש שאני רואה חלק מהחתימות שלכם- תביאו לינקים לפוסטים הזווים/מטומטמים/מצחיקים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, אני מכוון כרגע לממר"מ (חיל התקשוב) ולמודיעין (מסלול גאמ"א / שחקים), ורציתי לדעת אם ידוע לאחד מכם אם פרופיל נפשי (64 או 45) יכול להזיק בקבלה שלי לאותם תפקידים. כמובן שארים טלפון לחיל ואשאל ישירות, אבל אני גם מחפש אנשים עם ניסיון בשטח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-