עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Grey Matter,

הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. לאחר חודשים של ניסויים שקטים ותלונות גוברות מצד יוצרי תוכן, ענקית החיפוש מסירה את הכפפות ומודה כי החלפת הכותרות המקוריות בכותרות גנריות המיוצרות על ידי בינה מלאכותית היא כאן כדי להישאר, כשהמטרה המוצהרת היא "שביעות רצון המשתמשים" - גם במחיר של הטעיה עובדתית ומוסריתלכתבה

6. Started by Men7a,

שלום... הזמנתי מזמן את המוצר הבא מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552 אחרי שעשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי [בגלל טעות שלהם] סוף סוף באיחור של כמה שבועות קיבלתי את הודעה על דבר דואר... הלכתי לדואר להוציא את הדואר , הגעתי הביתה ופתאום אני מגלה שבעצם קיבלתי את המוצר הזה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6554 שעולה כמובן פחות לומרות ששילמתי על המוצר הקודם , והוא הרבה פחות טוב [קטודה אחת , וחיבור מסובך..] כמובן שמייד התקשרתי לנועה מחשבים אבל כנראה שהמיקום הגיאוגרפי שלי נתן להם סיבה לא להתייחס אליי... אני גר באילת וכמובן שלהגיע לחנות זאת בעיה אדירה ככה שרק דרך הטלפון יש לי איך להשיג אותם ההורים שלי דיברו איתם אבל הם תמיד אומרים "אנחנו נחזור א…

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by MasterDK,

היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by אורי,

כמו בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by siwsd,

*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by J0n1,

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט. והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'... מישהו מכיר?

• 34 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. Started by evman007,

שלום לכולם. מחר מחברים אותי ליס,ולמרות שאני שונא את הוט,אני מרגיש לא שלם במאה אחוז עם ההחלטה לעבור ליס,למרות שאקבל יותר ערוצים בפחות כסף. מה שהכי יפריע לי זה שאין את ביפ,וביס כמה שידוע לי אין ערוץ דומה שכזה. אשמח לחוות דעת של מנויי יס ואיך אתם משווים את יס להוט מבחינת תוכן בעיקר,שירות פחות חשוב כרגע. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ORrrr,

שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by חן מ,

היי עוד חודש וחצי בערך יש לי יום הולדת,אני מתלבט מה לקנות.אני חושב על הדברים הבאים: XBOX360 פלאפון חדש כרטיס מסך חדש-HD4850 לא מעוניין בסוני 3 כי אי אפשר להוריד אליו משחרים מהרשת,מה שמגביל אותי מהבחינה הזו מה הכי כדאי?

• 92 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה שבת שלום לכולם. אבא שלי ביקש ממני לחפש לו אתר שעוסק באיתור ותיקון תקלות בטלוויזיה(סתם תחביב שלו), אז אם מישהו מכיר אתר כזה ויכול לתת לי קישור מתאים אני מאוד מאוד אשמח ד"א : עדיף אתר ישראלי שבנוי בעיברית אבל אם אין אז לא נורא תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שימו לב רשימת הוצאות של חבר הכנסת מיכאל קליינר: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 בשורה אחת לפני אחרונה, פירמוט המחשב הישן 2310 שקל... יקר לא ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. http://david.special-serv.net מה אתם אומרים ? איך העיצוב ? איזה עוד דברים כדאי להוסיף ? יש לכם רעיונות עוד מה להוסיף ? תוכנות , סרטונים וכל מה שקשור לקטג' בתפריט ? נ.ב יש כמה דברים שאני צריך לסדר (יצירת קשר ועוד כמה דברים קטנים) תודה , VL.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  22. ט]ו טפו טפו, תוק תוק תוק על עץ מלא. עוד 45 דקות אני הולך לחגוג (בבקשה לא לנעול כי אחרי המשחק זה יהיה תארד האליפות של מכבי ת"א.) הכותב הוא אוהד מובהק של מכבי חיפה שעושה את הדברים נגד העין הרעה של כמה קות שכבר חוגגים

• 99 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by raiman1,

לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים