עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ThomYorke,

שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by qwerty1987,

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4368038,00.html אמנם אינני נוהג לבקר בהם, אך אני מנסה להבין נקודה עקרונית (בהנחה ומה שמסופר בכתבה אכן נכון) - בכספי המיסים והארנונה שאני משלם, המדינה מוצאת לנכון לבנות בין היתר בתי כנסת. לתומי חשבתי, שאם ברצונו של אדם כלשהו לבוא לבית כנסת להתפלל - הוא יכול לעשות זאת על בסיס מקום פנוי. מהכתבה אני מקבל את הרושם שבבתי כנסת מסוימים מקובל לשלם עבור מקום ישיבה שמור. מישהו יודע האם מדובר במשהו ממוסד, או כמו שאני חושב, יוזמה מקומית של האחראים לעשות כסף שחור מהצד?

• 55 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין חבילה מVITACOST דרך DHL, המוצר הוא תוסף תזונה במשקל של 5.5 קילו המחיר למוצר הוא 40 דולר + 43 דולר למשלוח .. אני מודע לזה שקיימות הגבלות על חבילה מבחינת המחיר והמשקל וגודל וכו'.. איך ואיפה אני מברר את ההגבלות הנ"ל לגבי החבילה הספציפית הזו והאם צפוי לי תשלום נוסף בעת הגעה החבילה לארץ ? חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם חבילות אשר תכולתן מזון שהן מעל 5 קילו, האם זה נכון ? ומה היא העלות הנוספת לחבילה בגודל שמעל ל5 קילו? האם מבחינת המחיר קיימות הגבלות גם כן ? והאם מסתכלים על המחיר של החבילה עצמה בלבד או החבילה והמשלוח כאחד? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by xcalibur,

אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

• 14 תגובות
    • 12.5k צפיות
  11. שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Symbore,

בשעה טובה התקדמתי ל-chrome וגיליתי שיש שירות של גוגל בשם googledrive אשר למיטב הבנתי דומה לdp. הפסקתי להשתמש ב-dp לאחר קובץ שכביכול סונכרן במחשב אחד נעלם ולא שבו עקבותיו. זה קרה פעמיים ובפעם השנייה איבדתי קובץ חשוב. (למען הסר ספק, גם שירות האחזור של DP לא הראה שהקובץ סונכרן. האם גוגל דרייב יותר בטוח לשימוש? אנא שתפו מנסיונכם, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. עדכון לתאריך 17.2.16 היי. הוספתי תמיכה בשלטים אחרים, בינתיים ניסיתי לעבוד עם Dualshock4 ועובד מעולה, אפילו במכונה וירטואלית ללא שום דרייבר לשלט. אני מחפש אנשים טובים שיוכלו לעזור לי לבדוק את הגרסה החדשה: 1. אנשים שיש להם שלט Dualshock4 ומוכנים לקחת את הגרסה החדשה לנסיון ולדווח לי איך עובד. 2. למי שיש כל שלט אחר שיוכל לעזור לי לבנות "פרופילים" לשלטים נוספים. 3. עם הקוד הישן היתה בעיה ששליחת המקשים לא עבדה ברוב המשחקים, אני חושב שגם את זה פתרתי. אז אם מישהו מעוניין לבדוק איך התוכנה עובדת במשחקים שלו זה גם יעזור לי. מי שמוכן לעזור, מייל ליצירת קשר: Zeevs86@gmail.com פרטים על הגרסה 0.5 בעמוד רביעי הודעה #32 אהלן. בחודשים האחרונ…

14. Started by gilboag,

חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by shaks,

כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Friend,

סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by benor,

באיזה לוחות דרושים אתם משתמשים? אתם פונים לחברות כוח אדם? אני אישית משתמש ב- Alljobs ו- Jobmaster ואני רחוק מלהיות מרוצה מהאתרים האלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by menymu,

נכנסתי היום ל-HotBox וכמו שפעם היה לנו 4 ערוצי הורדה (כיום 8) מ - 1 שתמיד היה מחובר בהעלאה יש 4 מחוברים... האם לדעתכם הולכים לעלות לנו את מהירות ההעלאה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  20. מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  22. Started by kdani,

בוקר טוב לכולם, אמנם מדובר באתר טכני, אבל בסוף אנחנו חיים במדינת ישראל. חושב שראוי לציין את יום השואה ב-BANNER של האתר היום. מקווה שמשהו "מקורב" יראה את זה... דני

• 78 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by Joli,

בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. יש את החוק האחרון : curl x B = u0 J + u0 e0 dE/dt עכשו ננחי יש לנו מגנט רגיל, יש קווי שדה מגנטי שיוצאים מצפון, מקיפים את המגנט, נכנסים לדרום, ועוברםי בין דרום וצפון בתוך המגנט המסלול של הקווים מעגלי כך שבנקודה מחוץ למגנט cul x B הוא לא 0 אבל : אין כאן בכלל זרם חשמלי כלומר J = 0 ואין שדה מגנטי כלומר גם E ו dE/dt = 0 איך זה מסתדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים